Sayfa 453/1011 İlkİlk ... 353403443451452453454455463503553953 ... SonSon
Arama sonucu : 8084 madde; 3,617 - 3,624 arası.

Konu: Viop XLVI

1. Özellikle navlun fiyatlRi düşüş te iken
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

2.  Alıntı Originally Posted by pisyedili01 Yazıyı Oku
    sende taş toprakcımısın ?
    Evet minik minik topluyom,sigorta vardi onu gömdüm,gıda yi azaltiyom,
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

3. Quadruple witching refers to four days during the calendar year when the contracts on four different kinds of financial assets expire. The days are the third Friday of March, June, September and December.

In particular, options contracts tied to $4 trillion in stocks, stock-index futures and exchange-traded funds are set to expire, making Friday potentially the busiest day for options traders this year, according to data compiled by Rocky Fishman, the head of index volatility research at Goldman Sachs.

Bugünü geçelim Amerika da sonra bakalım.
    Hatta seans sonuna bir bakalım.

4.  Alıntı Originally Posted by pisyedili01 Yazıyı Oku
    Yaşlandık abi ya .O yüzden eski sektörlerde takılıyoruz işde.Bazen kayıp bazen kazanç.
    Ünye vardı birleşme olmasa idi güzel olucakti ,mqrdin de öyle..

5.  Alıntı Originally Posted by Zinedrimed Yazıyı Oku
    Quadruple witching refers to four days during the calendar year when the contracts on four different kinds of financial assets expire. The days are the third Friday of March, June, September and December.

In particular, options contracts tied to $4 trillion in stocks, stock-index futures and exchange-traded funds are set to expire, making Friday potentially the busiest day for options traders this year, according to data compiled by Rocky Fishman, the head of index volatility research at Goldman Sachs.

Bugünü geçelim Amerika da sonra bakalım.
    Hatta seans sonuna bir bakalım.
    Opsiyonlardan dolayı kısa vadeli bir düşüş mü yaşıyor sence?

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    ankara
    Gönderi
    3,047
     Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    Dolar bazlı günlük bist100 de...AŞIRI ALIMDA NU VAR ve MACD satda...ve yabancı -320 mil. dolarlık satış var...

Tehlikenin farkındamısınız ?
    öyle bir dönem ki sayın abka korkmaya vakit yok. bu hafta yeter bu kadar bu işin çivisi çıktı deseydim Vestel, Arçelik, Vakıfbank, Kardemir, ttkom,doğan sadece şu an aklıma gelen hisselerim çok büyük balık kacacakti.

korkmaya saklanmaya vakit yok ama şu beni rahatlatıyor gidemeyen hissede satış yapıyorum mesajla bugün vakıf alırken yapı sattım bu sayede çift trade oldu. Arçelik alırken Vestel verdim, hafta içi Kardemir alırken Ereğli vermistim, THY hareketliyken pgsus tersi durumda da aynı formül.

bence en doğru strateji bu bu piyasada bu dönemde
    biliyorsunuz ya işte yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir falan...filan...

7.  Alıntı Originally Posted by Ohac Yazıyı Oku
    Opsiyonlardan dolayı kısa vadeli bir düşüş mü yaşıyor sence?
    Böyle günler ve arefeleri genelde sıkıntı oluyor geçmiş yıllardan tecrübeyle.
    Muhtemelen haftaya toparlayacaktır.

8.  Alıntı Originally Posted by lemur Yazıyı Oku
    haftaya holdingler devreye girer mi girer deyin ya (
    Holdinglerde kademeler ağır. Kaldırmak için çok para lazım. Diğer kağıtlara baksan biraz.

Sayfa 453/1011 İlkİlk ... 353403443451452453454455463503553953 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •