Sayfa 457/1011 İlkİlk ... 357407447455456457458459467507557957 ... SonSon
Arama sonucu : 8084 madde; 3,649 - 3,656 arası.

Konu: Viop XLVI

1.  Alıntı Originally Posted by dva glaza Yazıyı Oku
    12.000 m2 çatının üzerinde elektrik üretmek bence mantıklı değil.
    Bu işletmede ark ocakları ile üretim yapılıyor yanılmıyorsam.
    İlla kendi elektriğimi üretmek istesem, en kıraç,en ucuz araziyi (m2 10-30 tl.den) satın alır orada üretirim.
    Ben vicdanen kendi işletmemin çatısında bu RİSK e girmem, hem kendi sağlığım hem de çalışanlarımın sağlığı için kaygı duyarım.

YTD
    Trafo ve yüksek gerilim hatlarının yaydığı elektromanyetik radyasyonun sağlığımıza etkisi nedir?

Sağlık

https://www.herkesebilimteknoloji.co...sine-etkisi-ne
    Son düzenleme : dva glaza; 16-12-2022 saat: 22:14.

2. Yeni kanun çıktı işletmeden farklı yerde de kurulabiliyormuş, yemekçi üstad Gaziantep'de güneş enerjisi için kredili sözleşme imzaladık demişti.

Toz toprak olan yerde zaten verim düşük oluyormuş, BBHT'de reklam dönüyor güneş panellerini temizleyen otomatik süpürge yapmış bir firma dünyadan talep var diyordu.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

yüksek gerilim hatlarının insana zararı olmaz etkisi çok azdır

öyle olsaydı baraj ve elektirik üretim tesislerinde ölen çok olurdu çalışanlardan
    nükleer enerji tesisleri çok daha fazla zararlıdır

4.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Yeni kanun çıktı işletmeden farklı yerde de kurulabiliyormuş, yemekçi üstada Gaziantep'de güneş enerjisi için kredili sözleşme imzaladık demişti.

Toz toprak olan yerde zaten verim düşük oluyormuş, BBHT'de reklam dönüyor güneş panellerini temizleyen otomatik süpürge yapmış bir firma dünyadan talep var diyordu.
    Evet,İzmir de Özgener işletmesi Torbalı da GES Afyon veya Niğde tarafında yaptığı aklımda kaldı.

YTD

5. Elektomanyetik dalgalar belki "üst aklın" işini zorlaştırıyor. Islık çalmayın derlerdi eskiler, o frekans da problem yaratıyor olabilir.

Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Elektomanyetik dalgalar belki "üst aklın" işini zorlaştırıyor. Islık çalmayın derlerdi eskiler, o frekans da problem yaratıyor olabilir.
    geçmişte çoğu bilim insanı "soğuk" bir maddemidir diye araştırmış

hala işin içinden çıkamamışlar. üst akıl bu dalgaları haberleşme sistemi olarak kullanabilir kanıtta bulamazsın

bence görünmezlik denen şey bulundu

bir cisim ışık hızına yakın bir hızla gitse bunu görmen mümkün değil. ariston abi senin duvardan bence bu şekilde ses geliyo

8.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    geçmişte çoğu bilim insanı "soğuk" bir maddemidir diye araştırmış

hala işin içinden çıkamamışlar. üst akıl bu dalgaları haberleşme sistemi olarak kullanabilir kanıtta bulamazsın
    Bu işler ile tarafsız ve bilimsel olarak ilgilenilemiyor, belki ilgilenilmesin diye o şekilde yönlendirilme yapılmış. Yalnızca uzaylılar adı altında araştırma yapanlar var.

Eskiden radyo, TV ve telsiz frekansları vardı, sonradan bütün bantlar doldu belki.

Islık sesinden hoşlanılmyor, biri vardı tebeşirin tahtada bazen çıkardığı sesden hoşlanmıyordu, metal sürtünme sesinden de hoşlanmayanlar çok.

Sayfa 457/1011 İlkİlk ... 357407447455456457458459467507557957 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •