Şimdi de en az ceza
Trafikte yaya öldürme
Şirketlerin içinde olduğu kaza
Tekno kadere girer derler..
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Şimdi de en az ceza
Trafikte yaya öldürme
Şirketlerin içinde olduğu kaza
Tekno kadere girer derler..
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ben insanlığın basit temel taşıyım.
beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)
kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche
yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643
Alemciler icin otonom araba süper bi nimet. Arka koltuğa oturup çevirmeden yirtilabilinir mi acaba.![]()
kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche
Geçen bir sohbet dönüyordu. Okumaya fırsatım oldu ama yazmaya fırsat bulamamıştım...
"Borsada herkes kazanıyorsa kim kaybediyor."
Kaybedenler parasını nakit olarak yastık altında tutanlardır. Yazın viop 'a dönüş yaptım. 2700 lerden 4400 'e kadar ki çıkışı kesintisiz ama sınırlı sermaye riske ederek yakaladım. Geçen gün bir hesap yaptım. Aktif pozisyonda olduğun 3 -4 aylık dönemde %18-19 civarı bir getiri elde etmişim. Buna kazanç demek mümkün mü? Bence değil. Peki kötü mü? Bence o da değil. Bankanın bana 1 yılda vereceği faizi 3 ayda elde ettim. Kazanmasam da en azından paramın değerini korudum.
"Kazanan varsa mutlaka kaybeden de vardır" cümlesine katılıyorum. Geçtiğimiz dönemin kaybedenleri de parasını yastık altında tutanlar oldu...
Sular yükselince, balıklar karıncaları yer. Sular çekilince de karıncalar balıkları yer.
Yer İmleri