Sayfa 471/1011 İlkİlk ... 371421461469470471472473481521571971 ... SonSon
Arama sonucu : 8084 madde; 3,761 - 3,768 arası.

Konu: Viop XLVI

1.  Alıntı Originally Posted by kafkaf Yazıyı Oku
    IMF sana %1 ile borç veriyor. Yok istemem dersen %10 dolar faizi ile Londra dan borç alıyorsun.
    eski hokumetler çok denedi orayı.
    denenmisi denemeye gerek yok.
    ayemef keyfinden vermiyor onu.

2.  Alıntı Originally Posted by şahna Yazıyı Oku
    Abi gerçekten imf ile adam olan yok..
    İmf siz sağlam bir ekonomi modelini yapabiliriz..
    Şu batı kafasını hiç anlamadım.
    Batı haricinde fikirleri yok..
    Şu doğu kafasını da anlamadım..
    Geleneği göreneği.kendi hakikatlerinin tek doğru olduğuna inanan, ortak görüşe değer vermeyen,sorumluların sorumsuz olduğu, sürekli hain arayan bir insan öncesi varlık.
    Başka bir çıkış olmalı

SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Bizdeki asıl sorun şişman obur devlet. Doymadıgi için sürekli gereksiz vergiler alıyor. Fakir ülkelere bakın bir sürü makam aracı uçaklar vs. Ama bu gelişmiş ülkelerde daha minimum. Biz ilk önce çocukken gelecekte iyi bir adam yetiştirmeyi beceremedik.

3. Belki dünyanın en şanslı ülkesiyiz. Her şeyi üretebilir yetiştirebilir bir ülkeyiz. Böyle bir ülkeyi şu anki duruma sokmak beceri ister. En zoru başardık ya.

4. Asels saatlik grafik süper. formasyon çalışırsa hızlanması gerekir.
    Keza tcell ve tuprs da sıkışma var.
    Pazartesi bakalım nasıl bir gün olacak?

5.  Alıntı Originally Posted by kafkaf Yazıyı Oku
    Arjantin IMF programını uygulamadığı için sıkıntı yaşadı. İyi takip etmemişsin.

Derviş programı bizzat Babacan tarafından 2008 yılına kadar uygulandı. Babacanın kendi sözleridir.

Akp bir nevi Derviş in programının kaymağını yedi. Kaymak bitince ekonomi bu hale geldi...
    cahil cahil knuşma, neyi uygulayamamış arjantin, program dediğin şey iki satır zaten -maaşları düşür, memurları işten çıkar, sosyal yardımları kes, alt sınıfları aç bırak.. herifler bi sonraki seçimde ahaliden oy isteyecek, o yüzden üç ayda dervişi yollamışlar geldiği yere

babacan uyguladığı imf programları 18. ve 19. standby programları idi, önceki 17 programın tamamı çökmüştü.. bu son 2 programın performans kriteri her sene yüzde 5 faiz dışı fazla- fdf- vermesiydi.. her sene bütçeden %5 of GDP fazla biriktireceksin, o fazlayla borç azaltacaksın, akp hükümetinin başardığı buydu, konunun programla imfnin porgram yazmasıyla bi alakası yok, onu sen bile yazarsın 2 dakkada.. akp bütçeyi iyi idare ediyor- bunu ben demiyorum, deniz hocan yazmış topiğinde git oku, bütçeyi iyi idare ediyorlar diye itiraf etmek zorunda kalmış

6.  Alıntı Originally Posted by Zinedrimed Yazıyı Oku
    Asels saatlik grafik süper. formasyon çalışırsa hızlanması gerekir.
    Keza tcell ve tuprs da sıkışma var.
    Pazartesi bakalım nasıl bir gün olacak?
    Hadi inşallah. Roketleri yağladık bekliyoruz

Devlet obur da
    Bunu kim istemiş.
    Herkes evladını memur yapmak istiyor..
    En zekiler devlete giriyor..
    Giriyorda bunların katma değeri varmı.
    50 yere şeker fabrikası kurmuşsun.
    Üç ay çalışıyorlardı..
    Sonra çare özele şutungen..
    Olayın özeti
    Devlete uzak olanlar devletten kıl kapma derdinde
    Devlete kapak atan
    Kimseye gitmesin biz yiyelim derdinde...
    Kavga bunun üzerine..

SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

8. Eyt ile piyasaya girecek 250 milyar para var. Bunun gidebileceği yerler ikinci el araba, beyaz eşya, mobilya ve altın dolar Euro gibi yerlere gidecek ağırlıklı. Bundan olumlu etkilenecek şirketler olacak.

Sayfa 471/1011 İlkİlk ... 371421461469470471472473481521571971 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •