Sayfa 189/892 İlkİlk ... 89139179187188189190191199239289689 ... SonSon
Arama sonucu : 7135 madde; 1,505 - 1,512 arası.

Konu: GESAN - Girişim Elektrik Sanayi Taahhüt ve Ticaret A.Ş.

1. Keko:neden 110 milyar dolarlık başvuruların 40_45 milyar dolarlık kısmı sahaya yansıyacak ??
    Yuri:Cunku basvurulan tum kapasiteyi kaldiracak elektrik iletim ve dagitim altyapisi yok. Turkiye'nin mevcut dagitim ve iletim kapasiteso gozonune alinarak kapasite tahsisi yapilacak. Kapasitenin kalmamasi nedeniyle reddedilen proje sahiplerine teminat mektuplari iade edilecek

2. Keko:bu başvuranlar ne zaman yatırıma başlar??

Yuri:
    En az 6 aylik degerlendirme sureci olur.basvurusu kabul edilenlere 1 yillik onlisans suresi verilecek (ced, imar vs hazirligi icin) bunlarin tamamlanmasini muteakip lisans verilecek ve lisans suresinin 2. Yil sonuna kadar tesisi kurman lazim.yani bugunden itibaren onumuzdeki 1.5 yil sonrasina gesan'a siparisler gelmeye baslayip 3. yil sonuna kadar devam eder siparisler

3. Keko: ilk defa başvuranlar en erken ne zaman yatırıma başlar??

Yuri:
    2024 ortasinda yatirimlar baslar hocam

4. Çed denildi de aklıma geldi.İlk defa burada yazmış olayım.Oyak Çimento'nun Çed raporu bu ay sonundan itibaren Bakanlığa gönderilecek.1 ay da onay süreci olsa tahminim Şubat en geç Mart gibi ihaleye çıkılacağı.Proje bedeli 90 milyon usd.Eğer bizde kalacaksa bu haberi 500 kapılarında karşılar mıyız?
    Burada yazılanlar hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalı.Yazılarım kişisel görüşlerimden ibaret olup size uygun olmayabilir.

5.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    Keko: ilk defa başvuranlar en erken ne zaman yatırıma başlar??

Yuri:
    2024 ortasinda yatirimlar baslar hocam
    Dostum anladığım kadarıyla syn yuride gesan yatırımcısı, acaba seneye bir ciro tahmini var mı? Bir de hisse nete gelse harika olur.

6.  Alıntı Originally Posted by Gueno_33 Yazıyı Oku
    Dostum anladığım kadarıyla syn yuride gesan yatırımcısı, acaba seneye bir ciro tahmini var mı? Bir de hisse nete gelse harika olur.
    Aramıza gelirse gerçekten de mukkemel olur..sektörü. En iyi bilen kişilerden biridir..bizi çok aydınlatır..kendisine teklif edecem..kabul ederse güzel olur..
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

7.  Alıntı Originally Posted by Ömür Yazıyı Oku
    Ben;twittter,investing... gibi mecralarda bu bildirimin "yeni iş ilişkisi" olarak algılandığını hem de büyük bir coşkuyla bu bilginin yayıldığını gördüm.

Ayrıca yine alay konusu olan "şüpheciliğim"le Gesan'in yine kendi twitter hesabinda( hani şu zilli görseli olan) Yeni iş ilişkisi başliğinda lanse ettigini gördüm.

Elbette Kap bildiriminin tepesinde biraz başliklara bakininca anlasiliyor ne oldugu ama yaşadigimiz garip "bilgi" çaginda maalesef içerik(gerçek) değil sadece yarattiği "algı" önceleniyor ve benim sezgilerim de şirketin bunu "bilerek" hareket ettiği yönünde.

Kesinlikle şirketin çarpanları,potansiyeli v.s heyecan verici ama çoğunluğum alay ettiği şüphelerimin etkisiyle herhalde ben "malum hareketlerinden" çok rahatsiz olup "şimdilik" kaydıyla Gesan'dan çıktım.

Biraz bekleyip gozlemleyeceğim. Ona göre karar vereceğim.
    Yollarımızın ayrılmasına sevindim Ömür kardeş.kal sağlıcakla

8.  Alıntı Originally Posted by Gueno_33 Yazıyı Oku
    Ben forumun şu halini görsem, Yuri yerine olsam gelmem.
    Hiç olmazsa Keko gibi efendi bir kişi ile muhatap olurken buraya gelince onlarca kişi hem de arada zıpırlar olacak......
    Ohhhhhoooooooo !!!!!!!

Sayfa 189/892 İlkİlk ... 89139179187188189190191199239289689 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •