Sayfa 199/892 İlkİlk ... 99149189197198199200201209249299699 ... SonSon
Arama sonucu : 7135 madde; 1,585 - 1,592 arası.

Konu: GESAN - Girişim Elektrik Sanayi Taahhüt ve Ticaret A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by mehmetyun Yazıyı Oku
    yedekte kalmamızın sebebi tamamen 1.5 ay kredili yasagından ve brüt takastan yoksa yedekte kalmazdık.. yedeklikte olumludur artık pozitife dönse biraz şu olumsuz havayı atsak üzerimizden iyi olur..
    Smrtg bizden daha fazla cezalıydı. Onun girip bizim girememiz de gesanın ayıbı olsun...

2. Endeksin yüzde 10 arttığı dönemde yüzde 7 düşmek de yakışmadı gesancim.

3.  Alıntı Originally Posted by alkabus Yazıyı Oku
    Smrtg bizden daha fazla cezalıydı. Onun girip bizim girememiz de gesanın ayıbı olsun...
    İleride bist 30 da girecek siz hiç merak etmeyin...sermayesini artırdıktan sonra yabancı fonların da talebi ile gesanın değeri daha da yükselecek...bist30 gesana yakışacak...tabi ben yine de ya gesan yada europower ikilisinden birisi girecek diyeyim...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

4.  Alıntı Originally Posted by delpiero7474 Yazıyı Oku
    Teknosa da BIST 100 e alındı

M2003J15SC cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    doğrudur akşam bende okudum...elimde bulunan bu iki hissede de güzel gelişmeler var...teknosada da yerliler satıyor ama yatırım fonları tüm satışları karşılıyor...çok agresif topluyor yatırım fonları...nedeni ileride ortaya çıkacaktır...ben az çok tahmin ediyorum..
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

5. SPK'dan 31 Aralık öncesi bir yeni yıl hediyesi gelir mi acaba ?

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Moscow, Istanbul, Bogota, Amsterdam
    Gönderi
    1,953
    Hayret bisey, hisse saban olmadan acildi hatta artida acti
    alisik degiliz , gune olumlu baslamaya
    Saving-Accumulation-Investment
    In God We Trust

7. smrtg de artılı...sanki sektörde düzeltme bitti gibi..

Sayfa 199/892 İlkİlk ... 99149189197198199200201209249299699 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •