Alfas'da şirket ve beklentiler aynı. Değişen tek şey fiyatDeniz ve iş tahtayı basıyor ama nereye kadar. Bir yerde alıma geçecekler. Bugün baya dökülen olmuştur ama her zaman derim. Hisse düşerken alınır ;)
Alfas'da şirket ve beklentiler aynı. Değişen tek şey fiyatDeniz ve iş tahtayı basıyor ama nereye kadar. Bir yerde alıma geçecekler. Bugün baya dökülen olmuştur ama her zaman derim. Hisse düşerken alınır ;)
Geleceğı dip rakam 230/240 gıbı rakamlar ,, oralardan alım fırsatı verırse çok giren olur !!Bende son kurşunları o bölgeden atarım !!
Şirketın özellıke AB bölgesınde ges yatırımları ile alakalı açıklamaları olursa o zaman çok farklı şeylerı konuşuruz !!
Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
" Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."
Genel olarak kurumların maliyeti 200 lira üstü diye biliyorum. Çok fazla basamazlar. Ama bu baskı kesinlikle sebepsiz değil. Bir plan ya da bir beklenti var. Yeni yükseliş için soğutma mı yapılıyor ne yapılıyor merak ediyorumBugün +4'den tavana gidecek iken set koydular. Umut kırma amaçlı ki başarılı da oldular.
Gesan'dan arkadaşlar da var buradan,onlar da bilirler. Aslında faaliyet alanı,tecrübesi,rakiplerine oranla çarpanları v.s açısından şirket harikaydı ama işte önce patron paylarının satışı ardından sürrkli Europower odaklı hareket edilip sanki Gesan'la işimiz bitti artık derdimiz Europower, anlayışı derken müthiş bir güven sorunu doğdu.
Oysa burada en az bir yıl pay satımı olmayacağına dair taahhüt var. (Bildiğim kadarıyla) alt iştirak falan da yok. Hatta yine en az iki yıl karın %30'nun temettü verileceginin taahhütü var ( gerçi ben temettü yerine yeni şirketin tüm parayı yeninyatrmlara harcamasini isterdim ya neyse)
Yani çok şükür ki bir "güven" sorunu yok.Ben ortada güven sorunu olmadığı müddetçe bu rasyolara,artan cirosuna, müthiş kapasite artırımına, sektörün devasa talebine,bedelsiz potansiyeline,temettüsüne... falan filana bakinca gerçekten pırıl pırıl bir şirket görüyorum.
Bu arada yanlış olmasin Gesan da candır😇
Ayrıca Alfas'in "Evet,hücre işi atratejik öneme sahip ama simdilik rantabl değil diyerek "uzun boylu" işlere girmeden gözünü balkanlara diktiğini söylemesi de gayet iyi geldi bana. Sürekli "havalı" yatırım planları "satmaktansa" kapasiteyi 4 katına çıkarmak,Balkanlar gibi nokta atışlı "hedefler"e odaklanmak... bunlar da yine bana "güven" telkin eden sağlam adımlar gibi geldi.
Hisse bende var yarın 244-250 arasına iğne atar sonra yukarı yatırım tavsiyesi değildir
bugunde aldık malımızı..alana satana hayırlı olsun..
Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
" Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."
Yer İmleri