Sayfa 461/1001 İlkİlk ... 361411451459460461462463471511561961 ... SonSon
Arama sonucu : 8005 madde; 3,681 - 3,688 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri( ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - VII

Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    a. Rayiç bedel davası açabilirsin.
    b. Çok çok şikayetçi isen..Aklına koydun ise satmayı..O yöredeki satış değerinin 2 tık altına bi rakam koyarsın..Alan adam zaten anında çıkarır..Yeni alıcı ihtar çekerek kiracıyı kolaylıkla çıkarır..Sen rakamdan haber ver..
    c. arkadaş yazmış..Haftada 1 gün evi göstermek zorunda kanunen..
    Ben 2013 de bunu yaptım..
    Benim kiracı da bunları dedi..Çıkmıyorum dedi..
    Satacam dedim..
    Evi kapadı..
    Hatta satılık ilanımı kesti çöpe attı..
    Emlakçı delirdi..
    Kimse benim ilanımı kesip atamaz gerekirse komisyon almayacam ama bu evi satacam dedi..
    O zaman 520 ye zorlasam 530 a gidecek evi 500 e verdim..
    Şakkadak 3 ay içinde satıldı..
    Alan adam dava açtı..
    Üstüne yargıtayda da tanıdığı varmış..
    10 ayda mı ne çıkardı adamı..

Borsacı hisseci uzun vadeci adamsın..
    Eğer hakkaten kafana koydun ise bu şekilde halledersin yani..
    Mahkeme 3 sene sürüyor. Haftada bir gün gösterme kararı çıksa ne olacak. Tedbir kararı verilmeli ama vermiyorlar. Ayrıca adam evini niye kiracı için ucuza satsın.

2.  Alıntı Originally Posted by mistyimage Yazıyı Oku
    Mahkeme 3 sene sürüyor. Haftada bir gün gösterme kararı çıksa ne olacak. Tedbir kararı verilmeli ama vermiyorlar. Ayrıca adam evini niye kiracı için ucuza satsın.
    Hayır çok dertli belli..
    3 senedir yazar..
    Çıkaramamakdan şikayetçi
    Borsacı adam
    3 sene önce değerinin altına satsa idi hem kurtulacak dı
    Hemde hisse bazlı çok daha fazla getiri elde edecek idi..

3.  Alıntı Originally Posted by mistyimage Yazıyı Oku
    Avukat, Yargıtay süreci beklenmeksizin ilk derece mahkemenin verdiği tahliye kararı icra yoluyla uygulanır diyor.
    KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
    Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.

Alıntı Originally Posted by virtue Yazıyı Oku
    Avukat, Yargıtay süreci beklenmeksizin ilk derece mahkemenin verdiği tahliye kararı icra yoluyla uygulanır diyor.
    Yanlış. İcraya konur ama karşı taraf büyük ihtimalle tehir-i icra kararı alır ve karar kesinleşene kadar beklenir.

5.  Alıntı Originally Posted by virtue Yazıyı Oku
    Hiç böyle bir dönem yaşamamıştım.

Adamın altında 2-3 yıl önce ucuz kredi ile 200 bine aldığı milyonluk araç var, değil kasko yaptıracak cebinde don alacak parası yok. (Don fiyatları min. 50 TL den başlıyor)

Ülkede ücretliyi ilgilendiren kalemlerde tüm mal ve hizmetler en az yüzde 400 artmışken Hükümet krizi (faiz günah, yerel parada emek yok oluyor endişeleri ve emeklilikte evin kirası geçinmeme destek olur düşüncesi ile bir konut alan (kira artışını yüzde 25 artış ile sınırladığı) ev sahiplerinin üzerine yıktı.

MTV de lütfedilip yüzde 122 olan artış oranı yüzde 62 ye çekilmiş. Herkeste bayram havası. Yahu o zaman kira artışı neden yüzde 25?

Tek ev geliri olup kira alan ev sahibinden kiracılara olan YASAL SERVET TRANSFERİ hangi din, hukuk kuralları ile uyuşmaktadır?

Kul hakkı sadece kiracıya mahsus bir şey midir?

Hükümetin kul hakkını bozmaya yönelik getirdiği düzenlemeler Allahın nezninde geçerli olacak mı? Kiracalılar hiç bunu düşünüyarlar mı?

Her şey yüzde 400 artmışken kiradan kesilen para haram para değil midir? Buna Diyanet ne der?

Resmi enflasyon yüzde 85 Kira artışı yüzde 25 = Yüzde 60 HARAM GELİR.
    ENAG enflasyonu yüzde 170 Kira artışı yüzde 25 = Yüzde 145 HARAM GELİR.

BU kul hakkından kurtulup cennete ulaşmak için kaç milyon kez ibadet etmek gerekir?
    Bu yazının aynısını kira sözcüklerini mevduat faizi olarak değiştirin. YEREL para ile yapılan tasarruf SEVMEMEZLİĞİNİ, NEFRETİNİ bulursunuz.

Yaşlanıp Tek MEVDUAT FAİZ GELİRİ geliri olup bu ZAVALLI insanlardan bankalara , hazineye olan YASAL SERVET TRANSFERİ hangi din, hukuk kuralları ile uyuşmaktadır?

Ki yaşlı insanların finans okur yazarlığı olmadığından çok düşük faiz teklif ediliyor.

Kul hakkı sadece altın alan, döviz alanlara mahsus bir şey midir?

Hükümetin kul hakkını bozmaya yönelik getirdiği (doları baskılayıp KKM gibi düzenlemeler) Allahın nezninde geçerli olacak mı? Banka sahipleri, ortakları, temmettü geliri elde edenler hiç bunu düşünüyorlar mı?

Her şey yüzde 400 artmışken MEVDUAT FAİZİNİNDEN kesilen para haram para değil midir?

Resmi enflasyon yüzde 85 MEVDUAT getirisi yüzde 25 = Yüzde 60 HARAM GELİR.
    ENAG enflasyonu yüzde 170 MEVDUAT getirisi yüzde 25 = Yüzde 145 HARAM GELİR.

Vatandaşa yüzde 25 getiri verirken BANKALARIN ELDE ETTİKLERİ Yüzde 500-600 KAR HARAM değil mi?

BU kul hakkından kurtulup cennete ulaşmak için kaç milyon kez ibadet etmek gerekir?

Kul hakkı yiyenleri tekrar aynı uygulamasını devam ettirsin diye seçtirmek bilerek günah işlemek sayılmıyor mu?
    KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
    Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by azaz Yazıyı Oku
    sonuçlanması, uzun sürebilir....
    Malesef..

Ev hisseli hanima ve baldiza miras kaldi..

Avukatlari su anda hic bir sey yapamayiz,

5. sene dolmaya yakin kira uyarlama davasi acabiliriz ancak dedi..

Tahliye davasi zaten acilamiyor, acilsa da sonuclanmasi en az 2 sene suruyor.

Satmak icin illa da ucuza mi vermemiz lazim??

Magdur olacagiz yani..

2 yilligina girdin iste, 5. yilin icindesin ****** ol git.

Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
    Bir suru insan yasliligimda gecinmem icin emekli maasi yetmez diyerek bir tane daire almis kiraya vermis..

Hadi bizim cok da ihtiyacimiz yok ama ya olsaydi??

Mafyavari islere mi mecbur kalacaktik??

Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

8. Bu aktifbank iyice canımı sıkmaya başladı
    2 saat oldu para gönderdim hala gitmedi.
    Karşı taraf gelmedi diyor aktifbank arıyorum benden çıktı diyor kim doğru söylüyor .
    Kendi hesabımdan başka Kendi hesabıma gönderiyorum.fis no falan verildi gelen giden Yok

Sayfa 461/1001 İlkİlk ... 361411451459460461462463471511561961 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •