Bu yazının aynısını kira sözcüklerini mevduat faizi olarak değiştirin. YEREL para ile yapılan tasarruf SEVMEMEZLİĞİNİ, NEFRETİNİ bulursunuz.
Yaşlanıp Tek MEVDUAT FAİZ GELİRİ geliri olup bu ZAVALLI insanlardan bankalara , hazineye olan YASAL SERVET TRANSFERİ hangi din, hukuk kuralları ile uyuşmaktadır?
Ki yaşlı insanların finans okur yazarlığı olmadığından çok düşük faiz teklif ediliyor.
Kul hakkı sadece altın alan, döviz alanlara mahsus bir şey midir?
Hükümetin kul hakkını bozmaya yönelik getirdiği (doları baskılayıp KKM gibi düzenlemeler) Allahın nezninde geçerli olacak mı? Banka sahipleri, ortakları, temmettü geliri elde edenler hiç bunu düşünüyorlar mı?
Her şey yüzde 400 artmışken MEVDUAT FAİZİNİNDEN kesilen para haram para değil midir?
Resmi enflasyon yüzde 85 MEVDUAT getirisi yüzde 25 = Yüzde 60 HARAM GELİR.
ENAG enflasyonu yüzde 170 MEVDUAT getirisi yüzde 25 = Yüzde 145 HARAM GELİR.
Vatandaşa yüzde 25 getiri verirken BANKALARIN ELDE ETTİKLERİ Yüzde 500-600 KAR HARAM değil mi?
BU kul hakkından kurtulup cennete ulaşmak için kaç milyon kez ibadet etmek gerekir?
Kul hakkı yiyenleri tekrar aynı uygulamasını devam ettirsin diye seçtirmek bilerek günah işlemek sayılmıyor mu?
KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.
Malesef..
Ev hisseli hanima ve baldiza miras kaldi..
Avukatlari su anda hic bir sey yapamayiz,
5. sene dolmaya yakin kira uyarlama davasi acabiliriz ancak dedi..
Tahliye davasi zaten acilamiyor, acilsa da sonuclanmasi en az 2 sene suruyor.
Satmak icin illa da ucuza mi vermemiz lazim??
Magdur olacagiz yani..
2 yilligina girdin iste, 5. yilin icindesin ****** ol git.
Syg,
Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY
Bir suru insan yasliligimda gecinmem icin emekli maasi yetmez diyerek bir tane daire almis kiraya vermis..
Hadi bizim cok da ihtiyacimiz yok ama ya olsaydi??
Mafyavari islere mi mecbur kalacaktik??
Syg,
Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY
Bu aktifbank iyice canımı sıkmaya başladı
2 saat oldu para gönderdim hala gitmedi.
Karşı taraf gelmedi diyor aktifbank arıyorum benden çıktı diyor kim doğru söylüyor .
Kendi hesabımdan başka Kendi hesabıma gönderiyorum.fis no falan verildi gelen giden Yok
Yer İmleri