Rekabet Kurumu, BİM, CarrefourSA, Migros, Şok ve Yeni Mağazacılık'a cezaya gerek olmadığına karar verdi.
adamlar tertemiz çalışıyormuş demekki![]()
Rekabet Kurumu, BİM, CarrefourSA, Migros, Şok ve Yeni Mağazacılık'a cezaya gerek olmadığına karar verdi.
adamlar tertemiz çalışıyormuş demekki![]()
yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir
Çok yönlü, espri kabiliyeti yüksek ender bir insandı.
https://tr.wikipedia.org/wiki/Pakize_Suda
Her canlı sonunda ölüyor .Değerleri kaybedince üzülüyor insan
Sağlıkta değil her alamda şiddet engellenmeli
Adliyede Hakime savcıya kimse saldırmıyor, çünkü başına ne geleceğini iyi biliyor.
Bir hakime savcıya tokat atınca ne oluyorsa normal vatandaşa atınca da o olacak bu kadar basit
Adam sokak ortasında silahla adam yaralıyor, yetmiyor seken mermi 9 yaşında çocuğu yaralıyor, ertesi gün adli kontrolle çıkıyor !!
Daha önce 227 suç kaydı olan kadın çanta çalrken yakalanıyor adli kontrolle serbest !!
Hem alkollü, hem ehliyetine daha önce el konulmuş, kaldırımda yürüyen kızı ağır yaralıyor adli kontrolle serbest !!
Kısacası dindar neslimiz cezaevlerini tıka basa doldurduğu için, mecbur kalmadıkça içeriye adam almayan bir hukuk sisteminiz var, önce bunun düzeltilmesi lazım, en ufak suçta bile 3-5 gün yatmalı vatandaş
Keşke her vatandaş böyle düşünse. Gerçekten kendisinden emin olan dürüst, saygılı, kuralcı insanların tek dileğidir. Zaten bu ayrımcılıklar kötüleri körüklüyor. Tüm insanlar için hakaret aynı değerde olmalı. Makamlar farklı, şahsi işler farklı olmalı. Adam makam sahibi olabilir ama dışarıda trafikte veya manavda ne ayrıcalığı var ? Adamına göre değil , işlenen şuçun nevine göre anında ceza verilmeli.
Yer İmleri