Bakalım memur ve emekliye ne verecek ampul. 3 ün birini vermeyi de planlıyor olabilir. Memur ve emekliyi bitirdikleri kesin.
"xxxx olarak bir Çelik Kapıda daha dusuk kalınlıklarda sacla Çelik Kapı ımalatı yapılabılecegıne ınanmıyoruz.."( alıntıladım ama silerim dediğiniz için ismi xxxx olarak yazdım )
Sn dva glaza.Bizde elektrik panosu imalatımız vardı.Herkes 0,5 mm kullanırken babam 1 mm kullanmakda ısrar etti .Kaliteden ödün vermedi.Ama rakiplerle rekabet edemedik.
Sadece Gemilere çalışır olduk.Onlar nedense 1 mm sacı sorun etmiyorlardı.
Piyasadan çekildik 10 sene önce kapandı bizim atölye ( 1 mm sac kullanımı zorlasa da aSIL eleman bulamadık çalıştıracak.Gelen 3-5 kişide randıman vermedi açıkcası.Gençlerde sacı eğip bükme hevesli değiller.Sanırım babam ailedeki son çelik bükücü.)
Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.
Maalesef markalaşma olmayan işlerde harcıalem,merdiven altı imalatla başa çıkmaz çok zor.
Bazı (çoğunluğu) Kayseri kapısı 40-50 kg,bizim üretim 110 kg dan başlıyor.(38 de sigortalı çalışan hak getire)
Sadece saç kalınlığı değil,diğer malzeme ve hizmet gibi giderler de çok farklılıklar var.
Paris'in kapıları bizden gidiyor,yani kalite,kalite,markaaa,markaaa...![]()
kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche
Tüm meslektaşlarıma saygı duyarım ama bizde bölgemizde iyi sayılırız.
https://www.tutkunlar.com.tr/celik-kapi
Son düzenleme : dva glaza; 23-12-2022 saat: 01:32.
reklamda iki dane hırhız tutkunlar çelik kapıyı açamıyorlardı sonra yakalanıp demir parmaklıkların arkasından , tutkunlar çelik kapı ne kapıymış falan diye bir şeyler söylüyordu... o reklam iyiydi.
bir de yurtbay seramik reklamı çıkardı, ben onu izlerken aklıma hep gazoz gelirdi çünkü baloncuklar vardı reklamda.
bu insan psikolojisinde olan bir hadise. mesela böyle içinde baloncuklar olan bardaklar var. Onun içine taze ezme portakal suyunu koy. İçerken bilinçaltı ile bilinçüstünde , dilde ağızda beyinde , tad almada uyumsuzluk olur. sanki gazlı içecek içiyormuşsun hissiyatı oluşur. bir zaman sonra alışırsın da , ilk öyle olur. buyur dene. dediğim gibi olacak
kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche
Yer İmleri