Sayfa 625/1011 İlkİlk ... 125525575615623624625626627635675725 ... SonSon
Arama sonucu : 8084 madde; 4,993 - 5,000 arası.

Konu: Viop XLVI

1.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Bu işler hem kafa yoruyor hem kafa dinlendiriyor, zaman geçirmek borsadan daha ucuza geliyor.
    Aristo’n abi seni baş göz edip evlendirsek daha iyi bence

Yıllardır diyorum Aristo’n abinin tekrar evlenmesi lazım diye

Şu komşu bile yıllardır senden adım bekledi cesaretli adım atmadın yıllardır

Çivi çiviyi söker Aristo’n abim

2. Komşu ile konuştum evlenmek bize göre değil. Kadın beni konuşturmuyor, her şeyi biliyor, yazılı görüşünce söz kesilmesi olmadığından daha iyi anlaşıyoruz.

Yemek tadlarımız da çok farklı, kadın baharatsız ve protein ağırlıklı besleniyor, ben karbonhidrat ve baharat fazla alıyormuşum.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

3. Tokatyıldızı dayucuğuma üzüldüm bugün
    Bugün resmen onun üstüne oynandı
    İyi çarpıldı bence yazmadı ama öyle olduğunu hissediyorum

4. Aristo’n abi ben yazdıklarından analiz yaptım o kadın dominant bir kadın sana göre baskın geliyor ama kaçırılmayacak bir kadın olduğunu düşünüyorum

Genelde hislerim de yanılmam sadece ona göre bir tık daha baskın olman gerekiyor

Güçlü erkek seviyor ne istediğini bilen birazda deli dolu

Ürkek olma benim dediğim gibi davran emin ol doğru kadın diyeceksin o kadını kaçırma en azından adını koy flört yap bence ama dediğim gibi çılgın olmak gerekiyor az

5. Yeni halka arzlar varmış.

6.  Alıntı Originally Posted by thebigshort Yazıyı Oku
    Aristo’n abi ben yazdıklarından analiz yaptım o kadın dominant bir kadın sana göre baskın geliyor ama kaçırılmayacak bir kadın olduğunu düşünüyorum

Genelde hislerim de yanılmam sadece ona göre bir tık daha baskın olman gerekiyor

Güçlü erkek seviyor ne istediğini bilen birazda deli dolu

Ürkek olma benim dediğim gibi davran emin ol doğru kadın diyeceksin o kadını kaçırma en azından adını koy flört yap bence ama dediğim gibi çılgın olmak gerekiyor az
    Kadın kesin dominant. Sürekli emir/talimat veriyor ben suyuna gidiyorum ama yorucu oluyor.

Annesi ölünce ikiz villa alıp birini bana kiralayacakmış.

Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Yeni halka arzlar varmış.

Yılbaşına kadar 100.000 yeni nüfus cüzdanı ve hesap gelir
    bir halt olacağı yok.

8. Requel Welch yaşlanmış diye mesaj geldi.

Sayfa 625/1011 İlkİlk ... 125525575615623624625626627635675725 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •