Sayfa 633/1011 İlkİlk ... 133533583623631632633634635643683733 ... SonSon
Arama sonucu : 8084 madde; 5,057 - 5,064 arası.

Konu: Viop XLVI

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
     Alıntı Originally Posted by dva glaza Yazıyı Oku
    Maalesef markalaşma olmayan işlerde harcıalem,merdiven altı imalatla başa çıkmaz çok zor.
    Bazı (çoğunluğu) Kayseri kapısı 40-50 kg,bizim üretim 110 kg dan başlıyor.(38 de sigortalı çalışan hak getire)
    Sadece saç kalınlığı değil,diğer malzeme ve hizmet gibi giderler de çok farklılıklar var.
    Paris'in kapıları bizden gidiyor,yani kalite,kalite,markaaa,markaaa...
    çelik kapı deyince , tutkunlar çelik kapının reklamları efsaneydi. bir onu bilirim bir de koçbaşla açılamayan haji üsrev kapılarını.
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

2.  Alıntı Originally Posted by Lucky Player Yazıyı Oku
    çelik kapı deyince , tutkunlar çelik kapının reklamları efsaneydi. bir onu bilirim bir de koçbaşla açılamayan haji üsrev kapılarını.
    Tüm meslektaşlarıma saygı duyarım ama bizde bölgemizde iyi sayılırız.

https://www.tutkunlar.com.tr/celik-kapi

https://www.google.com/search?q=haji...id:qoEozUv3Wqg

Çilingir bu kapıyı en fazla 1 dakikada açardı,Kapı çok larj yapılmış fazla esnediği için koç başı sekme yapıyor ve sanırım arkada sürgü de var.

Son düzenleme : dva glaza; 23-12-2022 saat: 01:32.

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    Gönderi
    3,668
     Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Eski bir film vardı bir evde insanlar yaşıyor, filmin sonuna doğru o evin aslında başka bir evdeki oyuncak ev olduğunu anlıyoruz, bir başka filmde de biri hapishanede yaşıyor bir bakıyoruz aslında bir kişinin çekmecesinin kutusunda yaşıyor, hatta o da daha üstteki birinin kutusunda yaşıyor.

Bu tip benzer filmler var, demek bu şekilde görüşü olanlar senaryo yazıp film yapıyorlar.

Tabi bunlar birer görüş, hakikat farklı olabilir.
    velet iken bir film izlemiştim. tabii çocuk dünyası işte olayları somutlaştıramıyorsun o yaşta. soyut - somut ayrımını yapamıyorsun kompleks şeylerde. bir herifi minyonlaştırıp bir şırınganın içine koyup birisinin içine damardan yolluyorlardı. öyle bi şeydi. felfeci halüsünatik yarı uyur yarı uyanık vaziyette tuhaf rüyalar görmeme sebep olmuştu . öylece tavandaki avizeye bakarken ampulün içine girdiğimi falan hayal ediyordum. belki de vasat bir filmdi.... fakat o yaşta izleyince . hella sis farları eşliğinde somutlaştıramıyorsun
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    Gönderi
    3,668
     Alıntı Originally Posted by dva glaza Yazıyı Oku
    Tüm meslektaşlarıma saygı duyarım ama bizde bölgemizde iyi sayılırız.

https://www.tutkunlar.com.tr/celik-kapi

https://www.turkarslan.com/
    reklamda iki dane hırhız tutkunlar çelik kapıyı açamıyorlardı sonra yakalanıp demir parmaklıkların arkasından , tutkunlar çelik kapı ne kapıymış falan diye bir şeyler söylüyordu... o reklam iyiydi.

bir de yurtbay seramik reklamı çıkardı, ben onu izlerken aklıma hep gazoz gelirdi çünkü baloncuklar vardı reklamda.
    bu insan psikolojisinde olan bir hadise. mesela böyle içinde baloncuklar olan bardaklar var. Onun içine taze ezme portakal suyunu koy. İçerken bilinçaltı ile bilinçüstünde , dilde ağızda beyinde , tad almada uyumsuzluk olur. sanki gazlı içecek içiyormuşsun hissiyatı oluşur. bir zaman sonra alışırsın da , ilk öyle olur. buyur dene. dediğim gibi olacak

5.  Alıntı Originally Posted by Lucky Player Yazıyı Oku
    velet iken bir film izlemiştim. tabii çocuk dünyası işte olayları somutlaştıramıyorsun o yaşta. soyut - somut ayrımını yapamıyorsun kompleks şeylerde. bir herifi minyonlaştırıp bir şırınganın içine koyup birisinin içine damardan yolluyorlardı. öyle bi şeydi. felfeci halüsünatik yarı uyur yarı uyanık vaziyette tuhaf rüyalar görmeme sebep olmuştu . öylece tavandaki avizeye bakarken ampulün içine girdiğimi falan hayal ediyordum. belki de vasat bir filmdi.... fakat o yaşta izleyince . hella sis farları eşliğinde somutlaştıramıyorsun
    Bir şekilde bilmen gereken her şey en az 3 kere söyleniyor veya gösteriliyor olmalı, sonuçta biz kimseyi enayi yerine koymadık ve oyunun kurallarını açıkça söyledik diyecekler bence.

https://www.imdb.com/title/tt0093260/
    Innerspace 1987
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

6. Güzel şarkı

https://www.youtube.com/watch?v=DDPHfDebn0g
    Nil Karaibrahimgil - Ben Aptal mıyım

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    Gönderi
    3,668
     Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Bir şekilde bilmen gereken her şey en az 3 kere söyleniyor veya gösteriliyor olmalı, sonuçta biz kimseyi enayi yerine koymadık ve oyunun kurallarını açıkça söyledik diyecekler bence.

https://www.imdb.com/title/tt0093260/
    Innerspace 1987
    bu film değil. yaşım tutmuyor. daha eski bir film olacak. henüz betamax mı vhs mi kaset savaşlarının kızışmadığı dönemdeydi. Tayyar Altıkulaç 'ın başkan olduğu zamanlardaydı. eheheh

8.  Alıntı Originally Posted by Lucky Player Yazıyı Oku
    bu film değil. yaşım tutmuyor. daha eski bir film olacak. henüz betamax mı vhs mi kaset savaşlarının kızışmadığı dönemdeydi. Tayyar Altıkulaç 'ın başkan olduğu zamanlardaydı. eheheh
    Yukarıdaki filmde hatırımda kalan sahne, zaman sıkışıklığında profesörün chipi yuvasına robot ile yerleştirmek yerine eliyle alıp bir an önce yerleştirmesiydi.

Sayfa 633/1011 İlkİlk ... 133533583623631632633634635643683733 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •