Sayfa 677/1011 İlkİlk ... 177577627667675676677678679687727777 ... SonSon
Arama sonucu : 8084 madde; 5,409 - 5,416 arası.

Konu: Viop XLVI

1.  Alıntı Originally Posted by ALPER Yazıyı Oku
    Sene olmuş 2023 bakım çalışması nedeniyle elektrik kesik. Hem de tam 6 saat. Hem de bu soğukta. Gel de sövme.
    6 saat doğalgaz tasarrufu. Teşekkürler

2. https://twitter.com/WinfieldSmart/st...UZsL6TAYA&s=19

Ekonomik modelleri temel seviyede anlatan, dalga geçen fikra

3.  Alıntı Originally Posted by ALPER Yazıyı Oku
    Sene olmuş 2023 bakım çalışması nedeniyle elektrik kesik. Hem de tam 6 saat. Hem de bu soğukta. Gel de sövme.
    Alper bunların seninle derdi ne abim. Hisse alırsın kimildamadaz elektrigini keserler. Üstelik Alper kardeşim temizlik çamaşır ütü yapacakken olur mu ya hu

devletimiz bu işleri çok sevdi. heralde yakında para sayma makinesi yetmeyecek. kürekle el arabasına doldurup kantarda tartarız artık.

ösym'nin bugün sorduğu soru:

2022 kasım ayı itibariyle son 1 yıl içinde en fazla kazandıran yatırım aracı hangisidir.
    audentes Fortuna iuvat

5.  Alıntı Originally Posted by surcontre Yazıyı Oku
    Farklı alanlardan gelen arkadaşların kafasına ekonomi pek yatmıyor ya, onlar için de bir iki mesaj yazayım.

İlki ekonometri dersinde çıkmış gerçek bir sınav sorusu olsun:

Bir işyerinde çalışanların yaşları ile maaşları arasındaki ilişki araştırılıyor.
    Yapilan bir anket verilmiş, belli yaş gruplarında kadinlarla erkeklerin maaşları elimizde veri olarak var.
    Ne kadar uğraşsanız, hesaplasanız da soru bir türlü çözülmüyor,.

Cevap tek cümle:
    Kadınlar ankette yaşlarını doğru söylemiyorlar.

Ekonomi budur.

İşinize geliyorsa.

Siz sorudan kendinize göre ibretlik yerleri çıkarın, ben de daha sonra bu mesajı alıntılayarak birkaç açıklama yaparım.

Başka bir fakültede okurken ders kırıp volanter takıldıklarım hariç,
    Ben hiç ekonomi okumadım.
    zamanınız varsa arada soru yazsanız cevabı bir kaç gün sonra verseniz keyifli olur.
    Hatta müşteri çok olursa Medvig topik açar.
    Yazdıklarımı üzerine alınma
    Hiç biri sana değil.

6.  Alıntı Originally Posted by abartin Yazıyı Oku
    Dünyanın belki hiç bir ülkesinde Türkiye kadar olumlu bir Afrikalı göçmen algısı yoktur......Bu yüksek positiv algının en cok etkilediği alanlardan biride cinsel birliktelikler.....son zamanlarda Türk kadın ve kızları arasında Afrikalı erkekler ile arkadaşlık ve evlenme hızla artiyor.....Sarıışın mavi gözlü suriyelinin suratına bakan yok...Çünkü ülkede Suriyeli algısı kötü...
    Ama maşallah kendini Afrikalı erkeklerin kucağına atan atana.....

Ben daha bir ortaoğu ülkesinde Afrikalı bir erkekle ile evlenen esmer bir Arab kadınına rastlamadım......
    Türkiyede ki Bu evliliklerin sonu sanıldığı gibi iyi olmayacak...Adam ben yarın ülkem Tanzaniya ya dönüyorum...Benimle gelmezsen deyip kucağına iki tane zenci cocuk bırakırsa o kadına ilerde ne yapacak....Zenci oğlunu yada kızını Türkiye de kiminle evlendirecek...Yarın bunun okul ortamı var, mahalle ortamı var.....Üstelik o adamın kendi ülkesinde evli olup olmadığını bilende yok...

ilginç olan taraf ise bir çok üniversiteli kız ben Afrikalı Matutu ile evleneceğim diye karşı çıkan ailesi ile kavga ederken bir afrikalı kızla evlenen bir türk gence rastlamadım.....Üstelik bu Afrikalı aşka tutulan kız ve kadınlarımızın çoğuda fiziken güzeller...Öyle alımlı kadınlar gördüm ki isteseydi elini salladığı an 50 tane evlenecek yakışıklı Türk erkeği bulurdu.......

Karlı çıkan Afrikalılar oluyor...Hem hayalinde bile tahmin edemiyceği beyaz bir aşka sahip oluyor..hemde TC vatandaşlığını cebine koyuyor...Artık ilerde bizimde bol bol zenci yeğenler ve torunlarımız olur....Genetik ve demograifimiz iyice salata olsun..Çok güzel olur (!!)
    Ulkenin demografisini degsitiren bir yandan aklinla dalga gecip yerli milli ayagi yapan sira genetigine getirip bir ulusu vatansevgisinden uzaklastirip kozmopolit bir ulke haline getiren burada militanligini yaptigin kisilere politikalara bak .

Aklini basina al bir ulke caresiz fakir ac susuz birakilip karmakarisik birseyler yasatiliyor . Buna yol verenlere iyi bak ileride bu anlatiklarini colugun cocugun torunun yasayip kahrindan ölme .

Yazık ettiniz yillarca borazanlik yaptinjz

7. x100 usd aylık log grafik
    beklentim resimde mevcut

Haftalik para durumu
    hepimizi düşüş beklediği son hafta
    ve ondan önceki hafta pozitif olmuş
    Kişisel beklenti
    3 haftalik ralli dönemi

8. Ana takıp grafiğim
    x100 haftalik log
    5100 altı hisseler için stop ve yola devam

Sayfa 677/1011 İlkİlk ... 177577627667675676677678679687727777 ... SonSon