Sayfa 684/1011 İlkİlk ... 184584634674682683684685686694734784 ... SonSon
Arama sonucu : 8084 madde; 5,465 - 5,472 arası.

Konu: Viop XLVI

1. 60 yıl önce abd başkanı kennedy suikaste uğradı, herkesin gözü önünde vurularak öldürüldü, öldüren kişi hiç bir bağlantısı tespit edilemeyen sabıkasız biri idi, bu katil de 48 saat sonra öldürüldü, onu öldüren de hiç bir bağlantısı tespit edilemeyen sabıkasız biri idi, akli dengesi yerinde değil dendi

jfk niçin öldürülmüştü ? resmi açıklamalar dışında, abd derin devletinin işin içinde olduğuna dair şüpheler imalar da ortaya atılıyordu, newyork times gazetesi bu tür iddialar için "conspiracy theory" yani komplo teorisi deyimini kullandı, üst üste 5 gün bu deyim kullanıldı gazetede ve böylece literatüre yerleşti.. gizli istihbari belgelere erişimi olduğu bilinen birisi 60 yıl sonra t.carlson adlı gazeteciye konuştu -ve işin içinde doğrudan "cia"nın olduğunu açıkladı

elon musk twitter satın aldıktan sonra gizli yazışmaları deşifre etti- cia, fbi, pentagon, nsa gibi bütün resmi kurumlar- yada abd derin devleti diyebiliriz- abd iç siyasetinden küresel mevzulara kadar her konuda sosyal medyayı dibine kadar manipüle ettikleri apaçık ortaya çıktı.. sonuna kadar sansür, botlarla, trollerle manipülasyon vs her tür yoldan her konuda müdahil.. mesela covid-lockdown-aşı konularında aykırı seslere asla izin verilmediğini bizzat görmüştük, lgbt kampanyasının ulaştığı boyutları biliyoruz, abd seçimlerini etkileyecek hunter biden laptop konusu falan gibi başlıkların yanında finans piyasalarının manipülasyonu çocuk oyunu gibi kalıyor..

2. türk ordusu 2018 ekimde pkk temizlemek için suriye kuzeyine girdiğinde nasıl bir kampanya yürütüldüğünü hatırlıyoruz, 40 yıldır tanıdığımız pkk- uyuşturucu kaçakçılığı yapan, insan ticareti yapan, haraç toplayan, küçük çocukları silahlı militan olarak cepheye süren, avrupanın en geniş perakende uyuşturucu dağıtım ağını yöneten, tek politikası kendine rakip gördüğü kürt örtgütler dahil herkesi yok etmek olan kan içici katil bir örgüt olduğunu bildiğimiz o pkk, birden kürtler olarak etiketlenmeye başlandı, kadın savaşçılarıyla işidi yok eden kutsal bir örgüt olarak kondu ortaya.. barbar türk ordusu bu kürtleri kesmeye gidiyordu- ısrarla "slaughter" deyimi kullanılıyordu, hayvan kesmek anlamında bir fiil.. durdurun bu katliamı çağrıları gırla gidiyordu küresel sosyal medyada

twitter dosyalarında bu kampanyanın detayları da ortaya çıktı- pentagon bissürü mavi tikli arapça hesaplar oluşturmuş, botlar üzerinden nasıl bir sosyal medya kampanyası kurmuşlar, açıkça ortaya konuyor yazışmalarda.. bbc, reuters, deutche welle, ap, financial times, wapo falan gibi mass media denen büyük klasik medya zaten tümüyle pentagon/cia güdümünde

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    AKİNONYA ŞATOSU
    Gönderi
    12,145
    Blog Entries
    1
     Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    Pekerin ipiyle kuyuya inilir mi....Adam en yakının kayıt altına aldı.....Kuyruğuna basınca ötmesi bana göre kıymeti harbiyesi yok.....
    Ülkeni düşünüyor onu seviyor san yerin 9 kat dibine bile iner öğrenir gelirsin.

İp ile kuyuya inmek filan. Hahaha.

Hamburger yemek filan bunlar özelikle topluma verilen mesajlar bence.

Ceket değilim ben secmeyin.

Hahahaha.

Psikolojik YAS süreci
    1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme

4.  Alıntı Originally Posted by KaraKemal

elon musk twitter satın aldıktan sonra gizli yazışmaları deşifre etti- ..
    Ne tür yazışmalar deşifre oldu? Bi benim haberim yok herhalde.

Alıntı Originally Posted by işçi74 Yazıyı Oku
    Rahmetli Özal zam zam zam zam zam o zamanlar serbest piyasa vsvs

Beşiktaş'a ta dolmustayim çocukluk zamanları herkes ver yansın ediyor birden Özal in

Rahmetli oldugu anonsu geçti radyodan ,iki dakka sezzizlik oldu kaptan dahil ver yansın edenler birden

Ağlamaya başladı,sok oldum ,ilk başta anlamak ta zorlandım ileri zamanlarda anlamıştım..

Çok acaib bir milletiz..
    O zamanlar çocuktum. Baba memur. Sürünüyorduk. Özal geldikten sonra büyük zam yapmıştı maaşa. Babam hayatında ilk defa farklı bir partiye oy attığını söylemişti.

İdeolojilere göre değil maddi çıkarlara göre oy atılması bence her zaman en doğru yaklaşım olmuştur.

6.  Alıntı Originally Posted by kelebekx Yazıyı Oku
    Ne tür yazışmalar deşifre oldu? Bi benim haberim yok herhalde.
    normal duymaman, büyük medya tamamen görmezden geldi, bbc, reuters, cnn, nbc, ft, wapo falan hiç görmedi.. bizim yandaş medya çapsız, sadece bu medyadan tercüme faaliyeti yapıyor, fondaş medya ise zaten bunlar tarafından fonlanıyor, istese de göremez.. twitter files diye aratırsan bulursun

elon musk, iç yazışmaları matt taibi adlı bağımsız gazeteciye verdi, şu tvitle başladı seri
    https://twitter.com/mtaibbi/status/1598822959866683394

taibi kendi sitesinde de yayınlandı, silsile halinde
    https://taibbi.substack.com/p/twitte...utm_medium=web

fbi da komik bi açıklama yaptı dün- bütün bunların dezenformasyon olduğunu söyledi

7. bakın bakın ne diyecem bakın bakın ne diyecem o gün yarın mı
    Batık ayıyım poz açacak halim yok

8.  Alıntı Originally Posted by StranGe_PassenGer Yazıyı Oku
    O zamanlar çocuktum. Baba memur. Sürünüyorduk. Özal geldikten sonra büyük zam yapmıştı maaşa. Babam hayatında ilk defa farklı bir partiye oy attığını söylemişti.

İdeolojilere göre değil maddi çıkarlara göre oy atılması bence her zaman en doğru yaklaşım olmuştur.
    İyi olan vatanı ni milletini seven gerçekten erken gidiyor bu dünyada n.
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

Sayfa 684/1011 İlkİlk ... 184584634674682683684685686694734784 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •