Sayfa 230/900 İlkİlk ... 130180220228229230231232240280330730 ... SonSon
Arama sonucu : 7195 madde; 1,833 - 1,840 arası.

Konu: GESAN - Girişim Elektrik Sanayi Taahhüt ve Ticaret A.Ş.

Alıntı Originally Posted by Ömür Yazıyı Oku
    Çok kısa sürede çok ciddi primlenmiş yeo,smartg,kontr falan düzeltme adına güzel güzel düzülüyor. Yine farklı sektör de olsa benzer sıçramaları yapmış "kmpur" bir türlü kendine gelemiyor. Keza "hktm" de öyle. Konka da öyleydi ama (hayret) o bugün biraz toparladi. Odas,prkme,megap... bunlar benim takip edebildiklerim.

Hepsi "kısa sürede çok ciddi primlenmiş" ve muhtemelen "düzeltme" süreci devam edip son bir ayda ciddi kayıp vermiş hisseler.

Oysa Gesan kendi zirvesinin %18 civarı uzağında. Yani tüm bu grubun içinde yine en sağlam duran hisse.

Üstelik bugünkü KAP hiç de fena bir meblağ değildi. Haa benim kıvılcım KAP'ı boyutunda olmamakla birlikte smartg ya da yeo'da falan olsa Gesan'dan agresif tepki verilirdi.

Demek ki şirket gerçekten bu işleri olağan gösterir hale gelmiş. Bu da öyle ya da böyle şirketin çapının diğerlerinden ne denli büyük olduğunun kanıtıdır bence.

Ez cümle bu parametreler bence şuna dalalet eder: Bu hissenin tutulamayacak yükselişi yakındır. Siniri ve sabrı sağlam olanlar mükafatını görecektir.
    ilk 2 satırın dogrudur saglam duruyor diğerlerine göre

ama astor diye bir firma geliyor büyük ihracatları var ve halka arz ile nerelere geleceği belli bir firma pek fazla aşık olmamak lazım çizginden ödün veriyorsun

sen kekoyu sorguladın şimdi de ben seni sorgulayayım
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

2.  Alıntı Originally Posted by mehmetyun Yazıyı Oku

ama astor diye bir firma geliyor büyük ihracatları var ve halka arz ile nerelere geleceği belli bir firma pek fazla aşık olmamak lazım çizginden ödün veriyorsun

Herkes ben yazarken rahatlıyor..ben de ömürü okurken rahatlıyorum..
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

biz düşük maliyetli insanlarız ama yeni girecek arkadaşlara tavsiyem biraz daha araştırıp burada boşa vakit geçirmemeleri..

biz vakit harcarız maliyetimiz düşük ama bu seviyelerden girecek arkadaşlar biraz daha temkinli davranmaları lazım...

sasa vs bu gruplar belki 5 ay sonra koşacak ama bu 5 ayı boşa geçirmemek lazım. hepimiz küçük yatırımcıyız..

hisse elimde hala satmadım ve çevremide toplarsak kimse satmadı.. elimde olan hisseyi kötülemek gibi bir niyetim yok ama bu forumu okuyup hisse alımı yapacak arkadaşlara tavsiyem belli seviyeleri kırmadan yatırım yapmamasını öneriyorum.

elimde hisse var diye devamlı pozitif konuşamam..

hepimiz bir umut peşindeyiz.. buralar ky forumları buralarda birbirimizi kıramayız..

Gesan almayı düşünen arkadaşlar yukarı 2 3 tane yeşil mum yakmadan girmesini tavsiye etmiyorum. ha belki birden koşup gidecek ama ezberledik artık haberleri..

4.  Alıntı Originally Posted by mehmetyun Yazıyı Oku

Mehmet, Ömür'ün yazılarını görmüyorum. Engellemiştim.
    Ama sen kopyala-yapıştır yapınca gördüm.
    Sabreden derviş muradına ermiş olacak ama....
    Tahtacı sabrımızın son kertesine kadar bizi deneyecek diye düşünüyorum.
    Ömür'e hak veriyorum.
    Düşün Keko 50-60 arasında bir kısmını sattı.
    Şimdi sor satar mıydı?
    Ben ya 1, ya da 0 moduna girdim ve 1 olacağına inanıyorum.
    Bunların hiç biri yatırım tavsiyesi değil.
    Her koyun kendi bacağından asılır.

Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    Herkes ben yazarken rahatlıyor..ben de ömürü okurken rahatlıyorum..
    kekom seviliyorsun... ama gerçekten yorum yazmak zor... mesala şuan kötü şeyler konuşmaya başlasan örnek ömür hemen seni afaroz edecek

o yüzden de pek fazla duygusala baglamamak lazım. sende bunu bir düşün

hatta şu ara teknosayı daha çok begeniyorum. neden diye sorarsan yenilenebilir enerjisi var üstüne birde e ticaret gibi büyük bir artısı var, ben teknosa magazalarını gezerken baya bir geliştiklerini gördüm..

hatta ürün bakarken google yazdım en ucuzu teknosa da çıkıyor o zaman niye gesan abi

sen akıllı adamsın kimseye minnet borcun yok kimse içinde fikirlerini sabitleme neyse o bam bam bam

Alıntı Originally Posted by rcan Yazıyı Oku
    Mehmet, Ömür'ün yazılarını görmüyorum. Engellemiştim.
    Ama sen kopyala-yapıştır yapınca gördüm.
    Sabreden derviş muradına ermiş olacak ama....
    Tahtacı sabrımızın son kertesine kadar bizi deneyecek diye düşünüyorum.
    Ömür'e hak veriyorum.
    Düşün Keko 50-60 arasında bir kısmını sattı.
    Şimdi sor satar mıydı?
    Ben ya 1, ya da 0 moduna girdim ve 1 olacağına inanıyorum.
    Bunların hiç biri yatırım tavsiyesi değil.
    Her koyun kendi bacağından asılır.
    haklısın aylardır beraber kovalıyoruz ama sizde eskisiniz bende hatalarımızdan ders çıkarmak zorundayız..

günlerdir yazmıyorum çünkü yazarsam negatif düşünceler yazcam.. ama dayanamıyorum yazmamız lazım..

yok şu kadar ciro yok şuraya şu kadar satış yapacağız bunlar bana artık hikaye geliyor..

europower varken elinde gesanı kimse yukarı taşımaz hepimiz insanız bir empati yapın

gesan mı ? eurpower mı?

kimse elindeki malı kötülemez kötülerse zaten maldır..

ama mal bizim değil ki?

bizden büyük ağalar var

ben son bir hamle bekliyorum sonrası muamma ama borsa tecrubelerle eşit..

odaşı 6 ay taşıdım halka arz ayağına her perşembe yukarı yapıp ertesi gün bastılar, halka arz onayı geldi hisse 4 liradan 3.30 larda zor sattım satmasa idim 1.30 larda sıfırlardım parayı

ha şimdi odaş ayı gibi yükseldi ama oda enerji sektorunde gelen kömür mevzularından.. ama gelmeseydi çakmışlardı

kimse kusura bakmasın şu zamana kadar elimde mal vardı hiç satmadım ama kötü durumda da yazmamam kişiliğime etik değil

yok beceremedim kaç gündür uzak duruyorum. kimseyi negatife baglayıp hissesini satmasında etkim olmasın diye ama şu zamana kadar hep pozitif konuştum belki benim yüzünden alan oldu.

negatif düşüncemde de yazmam gerekiyor.. şu var lotlarım elimde satmadım ama yeni girecek arkadaşlar acele etmesin..

borsa da fırsatlar bitmezzzzz... sabırla yeni fırsatı bekleriz.

Sayfa 230/900 İlkİlk ... 130180220228229230231232240280330730 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •