Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.
biz düşük maliyetli insanlarız ama yeni girecek arkadaşlara tavsiyem biraz daha araştırıp burada boşa vakit geçirmemeleri..
biz vakit harcarız maliyetimiz düşük ama bu seviyelerden girecek arkadaşlar biraz daha temkinli davranmaları lazım...
sasa vs bu gruplar belki 5 ay sonra koşacak ama bu 5 ayı boşa geçirmemek lazım. hepimiz küçük yatırımcıyız..
hisse elimde hala satmadım ve çevremide toplarsak kimse satmadı.. elimde olan hisseyi kötülemek gibi bir niyetim yok ama bu forumu okuyup hisse alımı yapacak arkadaşlara tavsiyem belli seviyeleri kırmadan yatırım yapmamasını öneriyorum.
elimde hisse var diye devamlı pozitif konuşamam..
hepimiz bir umut peşindeyiz.. buralar ky forumları buralarda birbirimizi kıramayız..
Gesan almayı düşünen arkadaşlar yukarı 2 3 tane yeşil mum yakmadan girmesini tavsiye etmiyorum. ha belki birden koşup gidecek ama ezberledik artık haberleri..
Mehmet, Ömür'ün yazılarını görmüyorum. Engellemiştim.
Ama sen kopyala-yapıştır yapınca gördüm.
Sabreden derviş muradına ermiş olacak ama....
Tahtacı sabrımızın son kertesine kadar bizi deneyecek diye düşünüyorum.
Ömür'e hak veriyorum.
Düşün Keko 50-60 arasında bir kısmını sattı.
Şimdi sor satar mıydı?
Ben ya 1, ya da 0 moduna girdim ve 1 olacağına inanıyorum.
Bunların hiç biri yatırım tavsiyesi değil.
Her koyun kendi bacağından asılır.
![]()
kekom seviliyorsun... ama gerçekten yorum yazmak zor... mesala şuan kötü şeyler konuşmaya başlasan örnek ömür hemen seni afaroz edecek
o yüzden de pek fazla duygusala baglamamak lazım. sende bunu bir düşün
hatta şu ara teknosayı daha çok begeniyorum. neden diye sorarsan yenilenebilir enerjisi var üstüne birde e ticaret gibi büyük bir artısı var, ben teknosa magazalarını gezerken baya bir geliştiklerini gördüm..
hatta ürün bakarken google yazdım en ucuzu teknosa da çıkıyoro zaman niye gesan abi
![]()
sen akıllı adamsın kimseye minnet borcun yok kimse içinde fikirlerini sabitleme neyse obam bam bam
![]()
haklısın aylardır beraber kovalıyoruz ama sizde eskisiniz bende hatalarımızdan ders çıkarmak zorundayız..
günlerdir yazmıyorum çünkü yazarsam negatif düşünceler yazcam.. ama dayanamıyorum yazmamız lazım..
yok şu kadar ciro yok şuraya şu kadar satış yapacağız bunlar bana artık hikaye geliyor..
europower varken elinde gesanı kimse yukarı taşımaz hepimiz insanız bir empati yapın
gesan mı ? eurpower mı?
kimse elindeki malı kötülemez kötülerse zaten maldır..
ama mal bizim değil ki?
bizden büyük ağalar var![]()
ben son bir hamle bekliyorum sonrası muamma ama borsa tecrubelerle eşit..
odaşı 6 ay taşıdım halka arz ayağına her perşembe yukarı yapıp ertesi gün bastılar, halka arz onayı geldi hisse 4 liradan 3.30 larda zor sattım satmasa idim 1.30 larda sıfırlardım parayı
ha şimdi odaş ayı gibi yükseldi ama oda enerji sektorunde gelen kömür mevzularından.. ama gelmeseydi çakmışlardı![]()
kimse kusura bakmasın şu zamana kadar elimde mal vardı hiç satmadım ama kötü durumda da yazmamam kişiliğime etik değil
yok beceremedim kaç gündür uzak duruyorum. kimseyi negatife baglayıp hissesini satmasında etkim olmasın diye ama şu zamana kadar hep pozitif konuştum belki benim yüzünden alan oldu.
negatif düşüncemde de yazmam gerekiyor.. şu var lotlarım elimde satmadım ama yeni girecek arkadaşlar acele etmesin..
borsa da fırsatlar bitmezzzzz... sabırla yeni fırsatı bekleriz.
Yer İmleri