Himmmm...Adam hiyar...xpxoxqx @hoskarsilamadim
·
21s
@eskitufekk adlı kullanıcıya yanıt olarak
Abi Akşener kim? Kılıçdaroğlu kim? Bu zihniyete destek veren -senin- "dinine ve devletine" düşman adamla hangi ortak paydada buluşacaksın?
Himmmm...Adam hiyar...xpxoxqx @hoskarsilamadim
·
21s
@eskitufekk adlı kullanıcıya yanıt olarak
Abi Akşener kim? Kılıçdaroğlu kim? Bu zihniyete destek veren -senin- "dinine ve devletine" düşman adamla hangi ortak paydada buluşacaksın?
dokuz8 @dokuz8haber
·
51d
CHP lideri Kılıçdaroğlu ile birlikte 25 gün boyunca birlikte yürüyen Veysel Kılıç'ın Çağlayan Adliyesi önünde gözaltına alındığı duyuruldu.dokuz8 @dokuz8haber
Çağlayan Adliyesi önünde gözaltına alınan Veysel Kılıç adliye içindeki polis merkezine götürüldükten sonra serbest bırakıldı.
Olummm sen daha kurabiyesin...Kilicdaroglu-Feto-pkk dogru...Emme "Topuklu Efe" yanniş...Kılıçdaroğlu , FETÖ , PKK Cephesi...Akşener bunlarn özellikle Fetönün yevmiyecisi..
"Topuklu Efe'nin" onunu kim aciyor saniyorsun? Tabii ki Tayyip Agamla Bahceli aciyor. Maltepe mitingindeki insan sayisini kucultmeye calistiktan sonra senin yaptigin tum analezler kulli yannis olur. Sen kafayi kuma gomen adamsin.
Aksener'in Kilicdaroglu cephesinde olmasinin sebebi, tabii ki laik oylari bolmek. Diger taraftan bir merkez parti kurarak, Turkiyedeki mevcut 4 tabandan da oy alacak.
Maltepe mitingi sonrasi Kilicdaroglunun onunun kesilmesi gerekiyor.
"Topuklu Efe" bati ile uyumlu, Tsk ile uyumlu, muhafazakar kesim ile uyumlu, laik kesim ile uyumlu, milliyetci kesim ile uyumlu.
Daha ne istiyon? Allahtan belani mi istiyon?
Bu ulke derhal % 50-50 kutuplasmadan cikarilmali...Cikarilmazsa bunun sonu felakettir.
http://www.cnnturk.com/amp/video/dun...ekerse-doneriz
Bak adam Kibristan askerini cek diyor. Askeri cektinmi Kibris satildi demektir. Obur tarafta yunan Egede 18 adayi isgal etmis. Isgal deyom lem isgal...Rum yönetimi İsviçre'deki Kıbrıs zirvesinin başarısızlığa uğramasının nedeni olarak Türkiye'yi gösterdi. Rum lider Nikos Anastasiadis, "Türkiye garantörlükten vazgeçerek, adadaki askeri varlığını tamamen çekmeyi kabul ederse, masaya döneriz" dedi. Anastasiadis, Türkiye'nin itirazlarına karşın bölgede doğalgaz arama çalışmalarını sürdüreceklerini de tekrarladı.
Suriyede 100 bin kisilik pkk ordusu kuruldu. Bugun Abd agir nakliye ucaklari Kobaniye indi. Twitterda fotolar var, tank ve agir silah indiriyorlar.
Yandas medyada halen maltepe nitinginde 175.000 kisi vardi muhabbeti donderiyorlar. Kafayi usutmusler.
http://www.sozcu.com.tr/2017/gundem/...r-1925424/amp/
Lütfü Oflaz, “Ak Parti tabanının yüzde 80’i, Türkiye’deki adaletsizlikten, hukuksuzluktan ve de haksızlıktan yakınıyor. Bu insanlar güvenecekleri birini arıyor” dedi ve ekledi: Ben bunları anlattım, işsiz bıraktılar, yalnız kaldım. Ama herkes bedel ödemek istemiyor"Benim için yazdığım gazetenin yayın politikası önemli değildir. Benim tek şartım vardır. O da şudur: Özgürce yazmalıyım. Bana bu sözü veriyorsanız yazayım. Yoksa biz yine dost kalalım. Dolayısıyla en radikal sağdan en radikal sola her gazetede yazabilirim.12 Eylül'den sonra ilk insan hakları kampanyasını başlatan adamım. Bu örgütlenmede sosyalistler, İslamcılar, ülkücüler, 12 Eylül rejimine karşı mücadele edeceklerdi. Bu örgütlenme benim öncülüğümde sürdürüldü. Gizli bir toplantı yaptık. Toplantıya katılanlardan biri Abdurrahman Dilipak'tı, bir diğeri Abdülkadir Özkan'dı. Şu anda Milli Gazete'nin yazarı ve Erbakan'ın eski basın danışmanı. “Ortaklaşa” isminde bir dergi çıkardık.Hadise budur...Ak Parti bir anket yaptırdı hem bu yürüyüşle ilgili hem de adaletsizlikle ilgili ne düşünüyorsunuz diye sordu, yüzde 80'e yakın Ak Parti tabanının adaletsizlikten, hukuksuzluktan, haksızlıktan yakındığı ortaya çıktı. Yalnız, bu taban güveneceği insanlar arar.
Bak Zimtufa nasil goruyor. Artikin "Topuklu Efe" baskandir. Ankat yapmis, acin bakin, sonucu gorun...TÜRKİYE GERÇEKLERİ @Mustafaselanik3
·
16d
AKP medyasında parlamenter sistemin devamı dillendirilmeye başlanıldı....rüyadan yeni uyandılar ama artık çok geç...
http://m.t24.com.tr/amp/haber/mhpden...fa-etti,413741
"Gelinen durum itibari ile MHP'de parti içi haksızlık, hukuksuzluk had safhaya çıkmıştır"
Yer İmleri