Sayfa 238/903 İlkİlk ... 138188228236237238239240248288338738 ... SonSon
Arama sonucu : 7221 madde; 1,897 - 1,904 arası.

Konu: GESAN - Girişim Elektrik Sanayi Taahhüt ve Ticaret A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by e.yegen Yazıyı Oku
    karel bedelli bedelsiz bölündü bu ikinci sermaye artırımı kagıt 2 lerden 40 lara gitti tekrar bölündü 10 lardan 40 lara şimdi tavana yakın 24 lerde gesan da bedelsiz de ciddi atak yapacaktır sabreden çorbayı içecek..ytd
    kaliteli hisselerin hepsi de bölündükten sonra belli bir süre sonra bölündüğü yere çıkıyor....karel 3-4 yıl önce 4 tl lerden almıştım...sık sık girer belli bir kardan sonra çıkardım...güzel projeleri vardı..sonradan takip etmedim...galiba sonradan doğan holding şirketi aldı dediler...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

2. sene 2016 da karel 2 tl den alıp pandemide 20 tl sattım benden sonra 44 gördü %400 bedelsiz verdi 10 tl den 44 oldu %100 bedelsiz ve bedelli verdi kagıt 25 tl de 6 yılda 80 kat yapmış .

borsada kazanmanın kuralı
    ihtiyaç olmayan para sabır ve doğru hisse
    bu 3 lüde tüm finansal enstrümanlara fark atar ytd.

3.  Alıntı Originally Posted by e.yegen Yazıyı Oku
    sene 2016 da karel 2 tl den alıp pandemide 20 tl sattım benden sonra 44 gördü %400 bedelsiz verdi 10 tl den 44 oldu %100 bedelsiz ve bedelli verdi kagıt 25 tl de 6 yılda 80 kat yapmış .

borsada kazanmanın kuralı
    ihtiyaç olmayan para sabır ve doğru hisse
    bu 3 lüde tüm finansal enstrümanlara fark atar ytd.
    yazılım sektörü pandemi de çok popüler oldu...iyi sektördür...net kar marjları yüksektir ve büyümeye çok yatkındırlar...bence bu gün de enerji hisseleri benzer durumdadır...zaten gesanın beklentilerini burada çok yazdık...önümüzdeki süreçte milyar dolarlık iş potansiyelleri olabileceğini söyledik..geriye de sabır etmek kalıyor...ama bu sabrı da kolay kolay kimse gösteremez..herkes günlük trade peşinde...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

4. teknik destekleri tek tek aşağı kırıyorlar...her destek kırılışında da ky satıyor..bakalım bu düşüşler nerede duracak ??

5.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    teknik destekleri tek tek aşağı kırıyorlar...her destek kırılışında da ky satıyor..bakalım bu düşüşler nerede duracak ??
    sagolsun tahtaci hisseyi en gaddar şekilde baskılıyor ama inananlar disında dökülen çok olmuştur...
    "Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!

6. GESAN'in bu yil aldigi ihalelerin tutarlari zahmet etmeyip toplayan linki asagiya birakiyorum.

https://twitter.com/ALKATRAZKUSCUSU/...17009246699522

GESAN bir buyume sirketi. Buyume sirketlerinin piyasa degeri minimum net satis x 5 olur Su an ki degerlemesi bunun bile altinda.

Normal sartlarda satis geliri x 10 fena bir yakinsama degildir.

Buna gore fiyat iskontolu.

Bir de onumuzdeki buyume surecini goz onune alirsak, satislarin onumuzdeki yilda buyuk bir ivme kazanacagi, enerji piyasasasinin durumuna baktigimizda cok yuksek olasilik.

Sabirli olanin kazanacagi gozukuyor.

Yatirim kararlarinizi kendi kararlariniz isiginda aliniz, yukarida yazilanlar yatirim tavsiyesi degildir.

7.  Alıntı Originally Posted by METEHAN Yazıyı Oku
    sagolsun tahtaci hisseyi en gaddar şekilde baskılıyor ama inananlar disında dökülen çok olmuştur...
    bu baskılara dayanmak çok zor...bakalım neler olacak ?? kendim için sabır sabır sabır diyorum..

8. Yükselen destekleri kırıldı. Elimizde bi yatay destek kaldı. Ona gözünü dikti. Bi zahmet ordan dönsün artık yarın. Muhtemelen yarın veya perşembe oradan dömdürecektir heralde tahta yapıcımız.

Sayfa 238/903 İlkİlk ... 138188228236237238239240248288338738 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •