Sayfa 751/1011 İlkİlk ... 251651701741749750751752753761801851 ... SonSon
Arama sonucu : 8084 madde; 6,001 - 6,008 arası.

Konu: Viop XLVI

1. Aşağıda destek çok ilk destek 5315 lerde şimdilik tuttu gibi. Orayı kirarsa 5150 ler var orayı kirarasa 5050 ler var ohooo bu borsa dusemez. Olamaz olamaz dusemez aşkımız yarım kalamaz.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    5370 altı kapanışlarda: ŞÖFER,şöfeeeeeerrrrr ATLADI formasyonu oluşur

3.  Alıntı Originally Posted by KaraKemal Yazıyı Oku
    dalarken biraz verirsem daha rahat oluyorum ben

duruma göre alttan yerine koyabiliyom yada kalanı da basıp iyice dalmasını bekleyebiliyom.. yüzde 1 dalması var, yüzde 5 dalması var, belli olmuyor.. olmadı daha yukarıdan yerine koyuyorum malı, tahtacının da hoşuna gidiyor bu, benim üzerinden günlük çıtır yaptığı için daha fazla agresif olmasına gerek kalmıyo.. win-win
     Alıntı Originally Posted by KaraKemal Yazıyı Oku
    düştü dediğimiz şey, düne göre yüzde 1 artı kapadı- sadece güniçi all times high seviyeden yüzde 0.8 aşağı çekildi, kapanış tüm zamanların en yüksek kapanışı

demek ki, gerçekten düşse, kan gövdeyi götürecek overallda.. ben her zaman diyorum ki, satmaya başladıysa sen de sat biraz biraz, yoksa zaten bütün gün ekranı izlemeye mahal yok
    bu senaryoyu pazartesi günü tartışmıştık burda, uyarımı yapmıştım-
    "biraz veriyo ama sonra illa ki alıyo" diye şartlanırsan, pala 2 saatte alıverir anahtarı, hissetmezsin bile

4. ohh miss bereket yağıyor
    Batık ayıyım poz açacak halim yok

5.  Alıntı Originally Posted by ALPER Yazıyı Oku
    Iyi oldu 56.3 dan aselsan aldım. Bakalim nolucuk.
    Kırbaç vururken dikkat et. Sert ve hızlı vurursan beygir seni atar. Yumuşak ve yavaş vurursan gider.

6.  Alıntı Originally Posted by metin68 Yazıyı Oku
    ohh miss bereket yağıyor
    metin abey sen geldin ya pala buradan alıp artı kapatır bugünü
    Yazdıklarım kendime günlük tutma amaçlı olup hiçbir şekilde YATIRIM TAVSİYESİ İÇERMEZ.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    VİOB,ASLA YAPMAYIN...

Bunu ara ara yazıyorum.İnsani bir görev olarak.16 yıl viobda çok aktif işlem yaptım. Günde 2.000 kontrat yaptığım oldu (Buraya bazen yapıştırdım) .Bir ayda araba parası kazandım-kaybettim.Her türlü sistemi,algoritmayı ,ortalamayı,fiboyu,metastocku vs...denedim,yaptım -kulllandım...günde 16 saat uğraştım...Bu uzun zamanda geriye 1-2 kişi kaldı.Onlarca arkadaş battı.Ben de geçmişte battım.GEÇEN YILLAR ve SIKINTILI ZAMANLAR bakiye kaldı.

Hedge vs. diyen ve başaran 1-2 arkadaş vardır.Ama bunu yapan ve başaran sadece 1-2 kişi tanıdım.VİOB a bulaşınca yani kumarhaneye girince iradeyi kontrol etmek ve çarpılmamak mümkün değil.VİOB olunca ky. %99 u salt poz. açar ve batar.

Hedge işinde de sistem vardır.Sistemin iyi çalışması çok önemlidir..ve yine orada da asıl kazancı sağlayan hisselerdir.

Eğer VİOB yerine sağlam 6-10 hisse seçip bekleseydim, HER AÇIDAN ÇOK DAHA KAZAÇLI ÇIKARDIM..

8. Kamboçya tüketici güven endeksinin beklentilerin altında kalması ile EREGL deki yatırımcılar satışa geçtiler...
    Hedef fiyatımızı 12.5 TL olarak güncelliyoruz.

Sayfa 751/1011 İlkİlk ... 251651701741749750751752753761801851 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •