Aşağıda destek çok ilk destek 5315 lerde şimdilik tuttu gibi. Orayı kirarsa 5150 ler var orayı kirarasa 5050 ler var ohooo bu borsa dusemez. Olamaz olamaz dusemez aşkımız yarım kalamaz.
Aşağıda destek çok ilk destek 5315 lerde şimdilik tuttu gibi. Orayı kirarsa 5150 ler var orayı kirarasa 5050 ler var ohooo bu borsa dusemez. Olamaz olamaz dusemez aşkımız yarım kalamaz.
5370 altı kapanışlarda: ŞÖFER,şöfeeeeeerrrrr ATLADI formasyonu oluşur![]()
ohh miss bereket yağıyor![]()
Batık ayıyım poz açacak halim yok
VİOB,ASLA YAPMAYIN...
Bunu ara ara yazıyorum.İnsani bir görev olarak.16 yıl viobda çok aktif işlem yaptım. Günde 2.000 kontrat yaptığım oldu (Buraya bazen yapıştırdım) .Bir ayda araba parası kazandım-kaybettim.Her türlü sistemi,algoritmayı ,ortalamayı,fiboyu,metastocku vs...denedim,yaptım -kulllandım...günde 16 saat uğraştım...Bu uzun zamanda geriye 1-2 kişi kaldı.Onlarca arkadaş battı.Ben de geçmişte battım.GEÇEN YILLAR ve SIKINTILI ZAMANLAR bakiye kaldı.
Hedge vs. diyen ve başaran 1-2 arkadaş vardır.Ama bunu yapan ve başaran sadece 1-2 kişi tanıdım.VİOB a bulaşınca yani kumarhaneye girince iradeyi kontrol etmek ve çarpılmamak mümkün değil.VİOB olunca ky. %99 u salt poz. açar ve batar.
Hedge işinde de sistem vardır.Sistemin iyi çalışması çok önemlidir..ve yine orada da asıl kazancı sağlayan hisselerdir.
Eğer VİOB yerine sağlam 6-10 hisse seçip bekleseydim, HER AÇIDAN ÇOK DAHA KAZAÇLI ÇIKARDIM..
Kamboçya tüketici güven endeksinin beklentilerin altında kalması ile EREGL deki yatırımcılar satışa geçtiler...
Hedef fiyatımızı 12.5 TL olarak güncelliyoruz.
Yer İmleri