Sayfa 172/472 İlkİlk ... 72122162170171172173174182222272 ... SonSon
Arama sonucu : 3774 madde; 1,369 - 1,376 arası.

Konu: SGK Emeklilik İşlemleri

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,112
    Hayırlı olsun

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.

2. emekli maaşı alacak 40lık delikanlılar ülkenin tabutuna bir çivi de siz çakın, zaten olan olmuş. geçmiş olsun.

yazıp yazıp siliyorum.

ya zaten 2000-2015 arası çalışmış nesil bu ülkenin son dönemlerdeki en büyük kaymağını yemiş, evini arabasını servetini ek gelirini oluşturmuş insanlardı.

şimdi sen bir de bunlara hem çalışmasına izin ver üzerine bir de emekli maaşı öde 40-42 yaşından ortalama 78 yıl yaşam süresine göre 35 yıl emekli maaşı öde.

bu ülkenin gençlerine çok yazık.

3. Selam
    Artık konuyu promosyon tekliflerinin paylaşıldığı bir zümreye çeviririz. ��

Hak sahiplerine hayırlı , uğurlu olsun.

SM-A217F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5. Haklilardi kazandılar. Hayırlı olsun

Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,112
     Alıntı Originally Posted by callandor Yazıyı Oku
    Selam
    Artık konuyu promosyon tekliflerinin paylaşıldığı bir zümreye çeviririz. ��
    Poromosyon ABO ve promosyon için EYT derneği hiç beklemeden harekete geçmeli
    Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.

ssk: sağlık + emeklilik şeklinde iki ayrı kesinti yapıyor. bu iki ayrı kesintinin teoride harcanacak yerleri de ayrı.

sağlık primleri sağlık sistemi için harcanıyor. senin için hazır hastane ve doktor besliyor devlet. ok.
    buna zaten kimse itiraz etmez. yani sağlık primin ödendiği ay zaten harcanıyor.

ancakkk. emeklilik kesintisi senin için kağıt üstünde devlet tarafından biriktiriliyor (aslında harcıyor). sonra sana emekli olunca ( ki onun şartlarını da kafasına göre değiştiriyor işçi aleyhine) bu parayı taksit taksit vereceğim diyor.

burada gereksiz yere ajitasyon yapan bir kesim ise eyt üzerinden ülke ekonomisini kurtaracaklarını sanıyor (verilmemeli imiş bunlara göre).. bak bakkk bakk. uyanık. o zaten benim param. kafa almıyor galiba bazılarının. devlet bana iyilik yapmıyor. işçi devleti yıllarca finanse ediyor emeklilik primi ile. enflasyonla zaten eziyor geri verirken ama neticede o para işçinin parası: dolayısıyla eyt lilerin sonuna kadar hakkıdır. benim için ideal olan aslında bana topluca (bir kesinti yapabilir %10-20 artık neyse) emeklilik paramı vermesi, emeklilik hakkından feragat edebilirim. ama o da hükümetin işine gelmez. böyle taksit taksit verecek. işi bilmeyenlerde sanki eyt liler devlete yükmüş gibi konuşmaya devam edecek.
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

8.  Alıntı Originally Posted by discretus Yazıyı Oku
    ssk: sağlık + emeklilik şeklinde iki ayrı kesinti yapıyor. bu iki ayrı kesintinin teoride harcanacak yerleri de ayrı.

sağlık primleri sağlık sistemi için harcanıyor. senin için hazır hastane ve doktor besliyor devlet. ok.
    buna zaten kimse itiraz etmez. yani sağlık primin ödendiği ay zaten harcanıyor.

ancakkk. emeklilik kesintisi senin için kağıt üstünde devlet tarafından biriktiriliyor (aslında harcıyor). sonra sana emekli olunca ( ki onun şartlarını da kafasına göre değiştiriyor işçi aleyhine) bu parayı taksit taksit vereceğim diyor.

burada gereksiz yere ajitasyon yapan bir kesim ise eyt üzerinden ülke ekonomisini kurtaracaklarını sanıyor (verilmemeli imiş bunlara göre).. bak bakkk bakk. uyanık. o zaten benim param. kafa almıyor galiba bazılarının. devlet bana iyilik yapmıyor. işçi devleti yıllarca finanse ediyor emeklilik primi ile. enflasyonla zaten eziyor geri verirken ama neticede o para işçinin parası: dolayısıyla eyt lilerin sonuna kadar hakkıdır. benim için ideal olan aslında bana topluca (bir kesinti yapabilir %10-20 artık neyse) emeklilik paramı vermesi, emeklilik hakkından feragat edebilirim. ama o da hükümetin işine gelmez. böyle taksit taksit verecek. işi bilmeyenlerde sanki eyt liler devlete yükmüş gibi konuşmaya devam edecek.
    Aynen katılıyorum.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

Sayfa 172/472 İlkİlk ... 72122162170171172173174182222272 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •