Sayfa 787/1011 İlkİlk ... 287687737777785786787788789797837887 ... SonSon
Arama sonucu : 8084 madde; 6,289 - 6,296 arası.

Konu: Viop XLVI

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    AKİNONYA ŞATOSU
    Gönderi
    12,144
    Blog Entries
    1
     Alıntı Originally Posted by vivatrader Yazıyı Oku
    EYT den alınan tazminatlar gayrimenkule mi gider borsaya mı?

Görünen o ki piyasada para inanılmaz derecede bollaşacak.

Hoş geldin 90'lı Demirelli yıllar...

--------
    Yazdıklarım kişisel görüşlerim olup asla yatırım tavsiyesi değildir.
    Çoğu eve gider bence.

Psikolojik YAS süreci
    1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme

2. Belirli bir büyüklüğe gelen firma yurt dışında şirket kuruyor, karını orada biriktiriyor bence.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

3. Şimdi eyt den emekli olup emekli maaşı ile geçinebilecek kaç kişi çıkar. Bu şartlarda emekli olanlar SS çalışır. Bloomberg de grafik vardı 2000 li yıllarda en düşük emekli aylığı asgari ücretten fazla şuan benim bildiğim babam 30 yıllık çalışmış memur asgari ücret kadar alıyor. Benim ödediğim prim üç asgari ücret aldığım eski asgari ücretten %10 fazla.

Alıntı Originally Posted by secbul Yazıyı Oku
    Garanti olan bir yüzde varmış bir de refah payı dediler.
    Garanti olan enflasyon farkı artı %7artı refah payı
    Toplasan %20 yi geçemez
    Burada önemli olan asagari ücretliye %50 verimişken eyt lilere istediği verilmişken emwkli ve memuru öpmemek olmalı
    Ağam atar bizede ekstra %30 verir 50 yi.
    bir halt olacağı yok.

5. Bizim form da baya emekli olacak artık Alper kardeşim de yeni emekli artık. Parayı palaya yedirir gibime geliyor

6. Tavandan ödeyip işsiz bekyenlerin maaşı yüksek oluyor, dışarıdan minimum ödeme vs yapmış ise veya askerlik vs minimum ile borçlanmış ise maaş düşüyor. Toplam ödemeye değil ortalamaya bakılıyor.

3600 gün imkanından emekli olanlar çalışırken tavandan ödemiş ise iyi maaş alırlar. SGK maaş hesaplama sitesi var, oradan bakıp en avantajlı ne ise onu yapmak gerekir.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Şimdi eyt den emekli olup emekli maaşı ile geçinebilecek kaç kişi çıkar. Bu şartlarda emekli olanlar SS çalışır. Bloomberg de grafik vardı 2000 li yıllarda en düşük emekli aylığı asgari ücretten fazla şuan benim bildiğim babam 30 yıllık çalışmış memur asgari ücret kadar alıyor. Benim ödediğim prim üç asgari ücret aldığım eski asgari ücretten %10 fazla.
    Burada öneli olan yaş hariç emeklilik şartlarını kazanmış ve işsiz olup evde oturan bir işe gireneyenler. Bunların hepsi emek olur p da 2.250.000 kişi değil en fazla 700-800 bin kişidir. Yoksa çalışanlar işlerine devam etme garantisi alırlarsa emekli olsalar bile çalışr. Çalışmayı garanti edemeyen hiç kimse emekli olmaz daha doğrusu o emekli maaşları ile emekli olamaz.
    bir halt olacağı yok.

8.  Alıntı Originally Posted by dva glaza Yazıyı Oku
    Hayırlı olsun.
    Çağrı kızacak....
    Senin nezdinde hayirli olsun diyen herkese teşekkürler abi eyvallah. Kızan buza otursun.
    Şaka bi tarafa insanlarin 43 yaşında emekli olması komik.
    Diğer taraftan bizim nesil çalışmaya başladığında kural böyleydi. Oyun başladıktan sonra kural değiştirdiler. Anayasa mahkemesi de göz yumdu.
    Emeklilik ikramiyesine gelince onunla vob yapacam. Big abi şort deyince sort long deyince long.

Sayfa 787/1011 İlkİlk ... 287687737777785786787788789797837887 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •