Sayfa 257/892 İlkİlk ... 157207247255256257258259267307357757 ... SonSon
Arama sonucu : 7135 madde; 2,049 - 2,056 arası.

Konu: GESAN - Girişim Elektrik Sanayi Taahhüt ve Ticaret A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by Gg1101 Yazıyı Oku
    Bu isler birazda guven meselesi. Sirket yatirimci nezdinde guveni kaybederse isler degisir. Ben dediginizi yaptim zaten son olaylardan sonra. Buradaki agirligimi bayagi azalttim. Ama Allah icin borsa hayatimin en iyi parasini bu hisseden kazandim. Benden alanlar da daha cok kazanir insaallah...

Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Hisse hareketleri nisanda mayista ne ise eylul ekimde ne ise şu anda da ayni. Sadece hissede olanlar her dönem değiştiği ve ilk defa gelenler olanlara intibak edemedigi için forumda her daim olumsuz görüşü olanlar ile guven kaybı yaşayanlar oluyor. Sonuçta kısmetinde olan kadarını alıp gidiyor. Kalanlar ise corbayi bu tekkede icip ara sicaklar ile ana yemegide burada yemeye niyeti olanlar. Bekleyelim bakalim tatliya kadar ulasabilecekmiyiz.

2. Şirket cayır cayır iş anlaşmaları atıyor. Demek ki cironun ciddi oranda artarak ilerleme eğiliminde sorun yok. Bu mesaj süper👍

Öte yandan artık her platformda iyiden iyiye dillendirilen "İceriden bilgiyi ver,önce suni yükselt,sonra da tepeden gelenlere çak gitsin!" KAP'ları inanılmaz bir güven kaybı yarattı. Bu mesaj berbat😟

Hakikaten bir yol ayrımı gibi:
    Ya hiçbir seye kulak asma. Bırak tahtayı,şirketin faaliyetlerine odaklan,orada işler tıkırında ve sektörde şov daha başlamamışken böyle👍

Ya da piyasa huzursuzluğu sevmez. Güven azaldı,ayak oyunları dönüyor kokusu yayılmaya başladı. Patron gözden düşüyor. En iyisi ilk fırsatta topuklayıp arada bir al-sat yapmak😟

Hadi çık çıkabiliyorsan bu işin içinden!

3. Kapla beraber yüzde 3-5 vuruyorlar. 3-4 kez oldu yakın zamanda. Sonra acımasızca aşağı. Adamlar hisseyi çıkartmadan yine edecekleri karı ediyorlar. Olan bize oluyor. Buydu zaten bizim kızdığımiz. Tabii şimdi yanildigini soyleyen hustad milleti uzerimize saldı ama haklı çıktık maalesef;patron spek anlaşıp ky yi üzdü. Neyse yarın yılın finali. Show yapmasi dileklerimle. 2022 Gesan için güzeldi.

4. Bofa yfas info dün vardi yarinda olacak. Insider trading dun vardi yarinda olacak. Sirket kaplari dunde atiyordu yarinda atmaya devam edecek. Herkes kap gelince çıkacağını sonra salacagini dünde biliyordu yarinda bilecek. Her persembe arz onayi bölünme onayi gelecekmis gibi tahta sürülecek sonra mal cakilacak .varmi bunlari bilmeyen duymayan gormeyen.Ee o zaman niye bunlara uygun davranmiyor insanlar. Yapilacak şey çok basit tahtayi takip edebiliyorsan cikarken vereceksin düşünce alacaksin. Ama 240 dan 253 e giderken spek gibi en tepeden vermeye ugrasmayacaksin yuzde 3 görüp cekilecek sonra düşüş bekleyeceksin. Yok tahta takibi yapamiyorsan ve güvenin yoksa satar yoluna bakar yada alır yatırımcı olur beklersin. Son zamanlarda yapılanlar ah vah edip sizlanmaktan öteye gecmiyor. Bilmeyen biri okusa bunlari batık bir şirketten bahsediliyor sanabilir

5. Yeni arz olan her hisse uçuyor. Bakalim Gesan seneye ne yapacak. Yoksa patronlar burdan ekmek yendi euro mu diyecek bakalim. Bir sürü Kap ile cikmicaksa hangi şartta çıkacak ? 300den 245 e geldi. Bu süreçte nefis haberler yok oldu. Yani hisseyi yeni alan insanların hiç mi söz söyleme veya para kazanma hakkı yok ? Çok tuhaf tipler var ya

6. Astor arzı 11, 12, 13 Ocakta
    Bu durumda Europower onayı biraz daha gecik(tiril)ir mi acaba?
    Yorumlarım kişisel olup yatırım tavsiyesi olarak görülmemelidir.

7.  Alıntı Originally Posted by hissedar01 Yazıyı Oku
    Bofa yfas info dün vardi yarinda olacak. Insider trading dun vardi yarinda olacak. Sirket kaplari dunde atiyordu yarinda atmaya devam edecek. Herkes kap gelince çıkacağını sonra salacagini dünde biliyordu yarinda bilecek. Her persembe arz onayi bölünme onayi gelecekmis gibi tahta sürülecek sonra mal cakilacak .varmi bunlari bilmeyen duymayan gormeyen.Ee o zaman niye bunlara uygun davranmiyor insanlar. Yapilacak şey çok basit tahtayi takip edebiliyorsan cikarken vereceksin düşünce alacaksin. Ama 240 dan 253 e giderken spek gibi en tepeden vermeye ugrasmayacaksin yuzde 3 görüp cekilecek sonra düşüş bekleyeceksin. Yok tahta takibi yapamiyorsan ve güvenin yoksa satar yoluna bakar yada alır yatırımcı olur beklersin. Son zamanlarda yapılanlar ah vah edip sizlanmaktan öteye gecmiyor. Bilmeyen biri okusa bunlari batık bir şirketten bahsediliyor sanabilir
    güzel özetlemişsin birde bayagı satıp çıkan olmuş gözlemlediğim hisseyi artık sonradan yani yuksekten alanlar ileriki dönemlerdeki bilançolarla zararlarını çıkartırlar alınan bu kadar ihale gelecek 2-3 yılda çok muazzam karlara gebe oldugunu gösteriyor şimdilik kasarak devam edecez bir süre daha...
    "Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!

8. ben birilerini hiç anlamış değilim...hem bu hisseden çok kazandıklarını söylüyorlar hem amaçlarının trade olduğunu da söylüyorlar ( çünkü en yukarıdan bile satabilmiş ve daha sonra tekrardan başka hisselerden değil de gelip yine gesan almış.. ) ama hisse biraz sıkıntıya girince de gelip burada kötülüyorlar...eğer trade için buradaysanız kazandığınız gibi kayıp etmeyi de göze alacaksınız...herşeyi göze alıp buna razı olarak gesan almışsanız o zaman da ağlamadan yerinizde oturacaksınız...bu arada lafım ömür dostumuza değildir...o kişi kendini çok iyi biliyor...

ha şahsen ben uzun düşündüğüm için herşeyi de göze alarak burada duruyorum...ister kötü davransın ister de de güzel..beğenmediğim bir vakit olursa burada kötülemek ve ağlamak yerine satar çıkarım...kwon burada açıkça daha potansiyelli hisse gördüğünü söyleyip çıktı...gelip burada ağlamadı....yemek yediği tabağa tükürmedi...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

Sayfa 257/892 İlkİlk ... 157207247255256257258259267307357757 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •