Arama sonucu : 4036 madde; 1 - 8 arasý.

Konu: RTALB - RTA Laboratuarlarý

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alýntý Originally Posted by mandradasutvar Yazýyý Oku
    Belki bu icg buldu ya da böyle sefil yöneticilerin olduðu ülkede ne iþim var lan benim dedi. Adam iþi gücü birakmis kaðýt alým satimiyla uðraþýyor. CEO imiþ. Kalibiniza sizin. Alayiniza tüküreyim. Üç beþ þirket harici hepsi ayný. Sadece bunlar o kadar alenen yapmýþlar ki yakalanmislar... Üstüne üstlük gerizekalica...

Redmi Note 9 Pro cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Yapmayan þirket sayýsý 10 tane var mý borsada

Bal tutan parmaðýný yalýyor

En doðru hareket, bilanço bazlý incelemek ve zirvelerden hisse almamak

Fk sý 80 , defter deðeri 40 olan hisseleri alanlar kaybetmeye mahkumdurlar

Yatýrým danýþmanýna sormadan hisse alýnmaz. Gerçi þimdiki daniþmanlarda soekcilik oynuyor sosyal medyada

Vel hasýl kelam , bana göre rtalb þimdi ucuz.
    yazdýðým öngörüler sadece fikir alýþveriþi amaçlýdýr. yatýrým maksadý ile kullanmayýnýz...

2.  Alýntý Originally Posted by külyutar Yazýyý Oku
    Yapmayan þirket sayýsý 10 tane var mý borsada

Bal tutan parmaðýný yalýyor

En doðru hareket, bilanço bazlý incelemek ve zirvelerden hisse almamak

Fk sý 80 , defter deðeri 40 olan hisseleri alanlar kaybetmeye mahkumdurlar

Yatýrým danýþmanýna sormadan hisse alýnmaz. Gerçi þimdiki daniþmanlarda soekcilik oynuyor sosyal medyada

Vel hasýl kelam , bana göre rtalb þimdi ucuz.
    Anlaþýldý size örtbas edin haberi onemsýzlestýrýn dýye býlgý verýldý dýmý. selam soyle patronuna..rengýn çok bellý ama

3. Arkadaþlar bakýn bu yonetýcýlere ve ýlýsýkdekýlere ceza da bugun, býzzat býraz once geldý, YAZIKK,

Biraz once yayýnlanan SPK BULTENINDEKI bu rezýllýgý yaz sayýn kulyutar, kým bu adamlara ýnanýp þirket hýssesý alýr, gulerdekýler uyansýn neler olacagý konuaunsa, býlgýnýn nasýl kotu nýyetlý kullanýldýgý hakkýnda,

Borsada bu þirketýn yaptýklarý hakkýnda yazýlanlarý duyunca yok caným zarar etmiþ yatýrýmcý ayýp ediyor, anlattýklarý gibi degýldýr, tipik zarar eden kucuk yatýrýmcý karalamasý dedim. fakat Bugunku SPK BULTENINE bakýn ýsterseniz, þirketimizin baðlý ortaklýðý olan A1 life yaþam bilimlerinin YÖNETÝCÝSÝ üMÝT FIRAT bey ve bir kaç kiþi içsel býlgýyý alýp, yatýrýmcýyý zarar ugrattýklarý ýcýn ceza yemýþler. yahu bu adamlar hýc utanmýyor mu ? kým ýzýn verýyor bunlara. kým bu adamlar. kesýnlýkle bu adamlarýn bana gore býrbýrlerýný tanýyordur. Platformlarda bu þirketlerden uzak durun sahýbý çok tehlýkelý dýyorla. adamlar haksýz mý, önce A1 kapýtal rtalbdeký býlgýyý usulsuz kullanýdýgý ýcýn ceza yedý, sonra kredýlý yasagý, sonra brut yasagý, þýmdýde yonetýcý sý ceza yemiþ.. Yazýk ya. GULER HOLDING yukselýyor dýye hava atanlar, o Kadar þiþmiþ kagýda gelýn dýye algý yapanlar. orayada yatýrýmcý gelýnce 5 kat þiþmiþ kagýdý yatýrýmcýya mý satacaksýnýz. bu cezalar uzerýne ýzleyýn tweterý neler yazarlar. þimdi kým alýr bunlarýn hýsselerýný. yazýklar olsun. GULER HOLDINGDEKILER SIZDE DIKKATLI OLUN ! algýlara kanmayýn.. YAZIKLAR OLSUN..Yatýmcýsýnada çok yazýk olmuþ.

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •