Sayfa 756/1044 İlkİlk ... 256656706746754755756757758766806856 ... SonSon
Arama sonucu : 8351 madde; 6,041 - 6,048 arası.

Konu: Sistem Takibi - II

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    4,831
    İyi seneler....

Hepimizin yeni yılı kutlu olsun...

Gelecek yıllar, giden yıllardan çok daha iyi olsun inşaAllah...

Herkesin sağlığı, kazancı ve keyfi yerinde olsun...

"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.

Alıntı Originally Posted by Dream28 Yazıyı Oku
    Sayın T/A eğer müsaitseniz pkart durum değerlendirmesi yapar mısınız ? Saygilar.
    Fırsat bulursam, inşaAllah yarın birşeyler yazmaya çalışırım...

"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.

Gönlünüzden geçenlerin gerçekleşeceği bir yıl dilerim.

5. Güzelliklerle dolu mutlu yıllar

6. Herkes pozisyonu sabit endeksi ne yapacaklar diye izliyor anlaşılan kimse çıt çıkarmıyor
    hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    3,048
     Alıntı Originally Posted by lutfu001 Yazıyı Oku
    Herkes pozisyonu sabit endeksi ne yapacaklar diye izliyor anlaşılan kimse çıt çıkarmıyor
    Merhabalar abi,

Şahsi fikrimdir...
    Bir tür düzeltme diyebileceğimiz, yeni gelenlere hoşgeldin partisi düzenleniyor şu anda, Öyle hep yukarı hep yukarı değil bu gidişat onu önce iliklerine kadar hissettirmeleri lazım.. Yabancının sayısal olarak bu denli az olduğu bir ortamda, alımlar hep Varlık Fonu yardımıyla oluyordu. Yani demem o ki; piyasadaki kontrol gücü Varlık Fonu elinde. Varlık Fonu diyip duruyoruz. Peki nedir bu?

Bakınız : https://www.tvf.com.tr/biz-kimiz/hak...genel-bilgiler

Aslına bakarsanız bu hükümet demek. Yani bir çöküş beklenmemeli. Olacağı da sanmam. Bir düşüp bir yükselmeli ki; sağlıklı bir yükseliş için zemin hazırlığı olmalı. Buraya kadar ki hep yukarı hep yukarı küçük yatırımcı için gel geldi. Önümüzde; piyasaya daha büyük bir olay gündeme gelecek.Büyük bir para çıkışı yaşatacak olay olacak. EYT meselesinde yaklaşık 2-2.5 milyon insan emekli olacak. Bunların alacağı tazminatlar maaşlar falan. Öyle aklımızın hayalimizin alacağı işler değil. Hükümet şu anda enflasyonla mücadele anlamında büyük bir adım daha atıyor/atacak.
    Parayı yakıyorlar. Yani daha önceden basılan paraları burada hisse daha doğrusu borsa sayesinde parayı yakıyor. Yani ortadan kaldırıyor. Şu anda yaşanan olay bundan ibaret. O yüzden sakin kalmak en doğrusu bana kalırsa. Tabi herkesin maliyet ve risk algısını bilemediğim için genel cümleler sarfediyorum. Daha yeni borsaya gelmiş 55-60 Tl den ASELS almış olanlar için değil bu yazdıklarım. Yada 170-180 bandından SASA alanlara değil. Bunların merhemi başka tabi. Burada fırsatları gözlemlemek çok önemli. Yükselmiş yada yükselişini bitirip düzeltmeye başlamış olanlar takibe alınabilir. Dipten çıkış yapmaya hazırlananlar var, onları iyi gözetlemek gerek, hacim çok önemli olmaya başladı şu andan itibaren. " Awesome Oscillator " grafiklere eklenebilir. Genelde piyasanın momentumundan yola çıkarak alım satım sinyali ürettiği düşünülen bir indikatör olduğu için görece olarak ilk fırsatları yakalama şansı verir diye düşünüYORUM
    Acı veriyorsa geçmiş; geçmemiş demektir.
    " Artık üç kişi takılıyoruz. Ben...Keyfim...Ve kahyası...Gerisinin......"

8.  Alıntı Originally Posted by lutfu001 Yazıyı Oku
    Herkes pozisyonu sabit endeksi ne yapacaklar diye izliyor anlaşılan kimse çıt çıkarmıyor
    Hisse toplamakla meşguluz Lütfü hocam.

Sayfa 756/1044 İlkİlk ... 256656706746754755756757758766806856 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •