Sayfa 877/1011 İlkİlk ... 377777827867875876877878879887927977 ... SonSon
Arama sonucu : 8084 madde; 7,009 - 7,016 arası.

Konu: Viop XLVI

1. Hemen sondaj çalışmalarına başladılar demek ki. Yerli ve de milli[emoji16][emoji16]
     Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Lozanın gizli maddeleri kalkınca maden arayabilmek içi tuvtük araç muayene ücretlerini 500 tlden 1.100 tl ye çıkarmış. Dün biri zamları birileri forumda abartarak yazıyorlar diyordu. Bu biraz abartı mı oldu ne
    Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    ilk taksit olan 1661.50 kuruşu bugün ödedim temmuza kadar ilgilenmem bi rdaha
    Normalde ben de hep borçsuz olurum ve yarın ölecekmiş gibi yaşarım ama son dönemde kredi kartları vs arttı, bu yıl ölmemem lazım.

Komşuya ben nereye ne borç var size vereyim bu bankalar ekstra gecikme uygulamasın dedim. Düşündüğün şeye bak kalanlar düşünsün dedi.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Cübbeli bir vaizinde ileride birileri gelecek, ibadetleri vs her şeyleri sizden çok üstün olacak sizi geçecekler, çünkü onlar akllı ama siz çok ahmaksınız vs diyordu. Başka zamanda dünyada Allah diyen bir kişi bile kalmayacakmış.

Umarım o tip şeyler ben öldükten sonra olur, günümüzde iman sahibi olmak bana fazlası ile yetiyor.
    Bu konu şöyle,
    Yeryüzünü müslümanlar kaplayacak ama içlerinden birinin dahi İslamiyetle alakası olmayacak.

Cuma namazını kılıp, sonrasında rüşveti cami çıkışında biraderimden isteyen devlet memuru güzel bir örnektir..

SM-A315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. Fatih Terim kazanılacak puanları hesap edip lig stratejisi yapıyordu, Mustafa Denizli kaybedilecek puanları hesap edip ligi nasıl şampiyon bitireceğini hesaplıyordu.

Tabi alt kademe takımlardan bazıları kaç puan toplarsak ligde kalırız hesabı yaparken, bazıları da nasıl düşmeyiz hesabı yapıyordu.

Maxsimum Profit bir strateji olduğu gibi, Minimum Regret de bir strateji,

Kişi günlük hayattaki hareketlerine bakıp gerçek stratejisi ne ise onu uygulamalı,

Alıntı Originally Posted by realities Yazıyı Oku
    bundan sonraki hikaye, 100 yıldır adamlar bütün madenlerimizi çıkarmışlar
    bu chp zihniyeti uyurken ne petrolümüz kalmış ne de altınımız, nasıl olsa inanan var..
    Bu maddeler gizliyse, maden çıkarmakla ilgili olduğu nereden biliyoruz?

Neyse fakirin arabasına az gelmiş..
    Kalorifer parası ödüyorsun..
    Isıtmayı açmıyorsun.
    Her sene arabadan vergi alınır mı yahu
    Alırken öde..
    İyi sağıyorlar diyeceğim..
     Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    e-devlet'de MTV borçlarını girmişler.

Tarife de yayınlamışlar.

TUVTURK deyince, 2 sene önce muayene eden kişi arabayı beğenmişti, geçen ayki çocuk nerede ise arabanı satarsan haberim olsun diyecekti, garajda bekleyince eskimiyor. Arabayı teslim aldım baktım altımda bir sıcaklık var, sigarayı mı düşürdüm diye bakacaktım ısıtma tuşuna basmış, ben bile denememiştim.

https://www.sozcu.com.tr/2022/ekonom...landi-7541125/
    SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

Alıntı Originally Posted by mandradasutvar Yazıyı Oku
    Hemen sondaj çalışmalarına başladılar demek ki. Yerli ve de milli[emoji16][emoji16]

Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    belediyelerden emlak vergisini açıklayanlarıda ödedim
    2 belediye henüz açıklamamış
    ikisde chp li sanırım onlar lozanın gizli maddelerinden habersiz yoksa onlarda ilk günden sokarlardı
    ötekiler çok sağlam giydirmişler.
    bir halt olacağı yok.

8. Eski orta sınıf sıfırlandı, eskiden kalan evler ve birikim var ise anca ölene kadar idare eder.

Borsada TUSIAD hisselerini bile almıyorlar, onlarda çalışanlar da eski günlerini özlüyordur.

Ben ilk işe girdiğimde bile ah sen çok geç işe başladın bize 2-3 sene önce bir araba parası jestiyon veriyorlardı artık azalttılar demişti biri.

Gerçi Skoda 25 maaş ikramiye varmiş ama artık azdır.

Bugün baktım iş yeri marşı diye bir şey var mı diye ekşi sözlüğe girmişler bir iki firmada varmış, belki artık kaldırmışlardır.

Sayfa 877/1011 İlkİlk ... 377777827867875876877878879887927977 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •