Sayfa 905/1011 İlkİlk ... 4058058558959039049059069079159551005 ... SonSon
Arama sonucu : 8084 madde; 7,233 - 7,240 arası.

Konu: Viop XLVI

1. İsrail basını: Savunma Bakanlığı, İran'a olası bir saldırı için bütçe artışı talep etti

İsrail Savunma Bakanlığının, İran'a yönelik muhtemel bir saldırıya hazırlık için bütçesinin artırılmasını talep ettiği belirtildi.

İsrail Kamu Yayın Kuruluşu (KAN), konuya ilişkin ismini açıklamadığı emniyet kaynağına dayandırarak bir haber yayınladı.

Haberde, Savunma Bakanlığının, 2023 ve 2024 için 10 milyar şekellik (2,8 milyar dolar) artış talep ettiği ve bunun mevcut bütçede yüzde 12'lik bir artışa tekabül ettiği aktarıldı.

İran'a yönelik olası bir askeri saldırıya hazırlık ve enflasyonun bakanlık bütçesinde sebep olduğu erime nedeniyle böyle bir talepte bulunulduğu ifade edilen haberde artış talebinin, "gerçek olamayacak kadar" abartılı olduğu kaydedildi.

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'nun yeni kurduğu hükümetin hedefleri arasında, İran'ın nükleer silah sahibi olmasına engel olmak da yer alıyor.

Geçen yıl da pek çok İsrailli yetkili, ordunun, İran'ın nükleer silaha sahip olması durumunda muhtemel bir askeri saldırı için hazırlandığını ifade etmişti.

Kaynak : Anadolu Ajansı

2. Alper teli özelden attım her daim canın sıkıldığında lak lak gırgır şamata edeceğinde Whatsapp tan yazarsın.

3. Kapanışa elimdeki küçüklerin yanına tüp/pet ikilisini ekledim.
    Tüp grafikten dolayı.
    Ama sabah açılışa onları da veririm gibi.
    Yarın enflasyon verisi var.
    Baz etkisiyle 65% lere ineceği düşünülüyor.
    Eğer enflasyon rallisiydiyse adımız, bu veri sonrası biraz düşünebilir diye hissediyorum.
    Elimdekileri verme sebebim bu.
    İyi akşamlar herkese.

4. Elektrik sevmediğim bir şey o yüzden çok ilgilenmedim. Öte yandan günümüzde ve borsada enerji ve elektrik önemli.

Mw ile Mwh zaman zaman karıştırılıyor öğrenenin de kafası karışıyor.

Diyelim komşun seni aradı sende su varmı dedi, hazır yok 10 litre/saat var diyebilirsin ya da hazır 19 litre var diyebilirsin.

Bundan sonra ben artık karıştırmam.

İyi bir insan olmanın ön koşullarından biri ya bol kepçeden verebiliyor olmak ya da ölçüm sistemlerini özellikle ticarette vs kullanılanları çok iyi bilmekten geçiyor.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

5. GYO lar çok ucuz hala
    kafa gidik B12
    daha öne yazdım/yazmadım
    hatırlamıyorum
    Ucuzlar
    yeniyim, çömezim, dikkate almayın

6. Pırasa kavurma yarın gibi
    yeniyim, çömezim, dikkate almayın

7.  Alıntı Originally Posted by SEL Yazıyı Oku
    Cumleten gunaydin asagida bist100 15dk grafikte elliotisyenlerin dikkatini cekren bir yapiyla karsi karsiyayiz cogunluk ending diagonalde hemfkir major tepe sirali 3 veya 5 tepe etiketler yapistirmislar . Ve dusus bekliyorlar... Bence alttaki grafikteki yapi 2. Dalganin son halkasi bir ucgen eger sayimim dogru ise anlami sert yukari hareketin habercisi (yanılıyorda olabilirim ending diagonal sayanlar haklı cikabilir ama benim perspektifte o ihtimal yok umarım yanılmam) ilave olarak teknik analizde alttaki yapinin karsiligi yukselen kama ve dusus ongorur yanilmiyorsam.. Bence goruntu bullish.

Ending diagonal sayanlar icin 3.dalgayi en kisa dalga birakacak yukari hareket o ihtimali iptal eder... (tahminim bu hafta ending diagonal ihtinali çop olur) Kolay gelsin kismet

Alıntı Originally Posted by SEL Yazıyı Oku
    Artik endeksin fiyat ekseninde ivme artirip yol katetmesi gereken fazda oldugunu dusunuyorum (dalgasal olarak itkisel hareketler gormemiz gerekiyor)

Son haftalarda grafigede yansiyan takozumsu kamburlasmis yapinin buyuk resimde upttrend olusturan bir duzeltme patterni oldugunu ve sonlanmak uzere oldugunu tahmin ediyorum. Ytd..
    Gecen hafta ve bugun bahsettigim yapida, takip ettigim sayima gore asagidaki grafikteki sari kesikli cizginin uste kirilmasi gerekiyor artik.. sayim dogru ise zaman oldukca daraldi.. Zaman gectikce sari cizgi yukseliyor ve minorde uygun pattern olasiliklari azaliyor buda ust derece sayimin dogruluk olasiligini negatif yonde etkileyebilir (simdilik problem yok) ytd hersey her zaman olasilik dahilinde.

8. 12 b ci varmi burda!!
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

Sayfa 905/1011 İlkİlk ... 4058058558959039049059069079159551005 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •