İyi günler, iyi seneler. @spenc hayırlı olsun aracınız kazasız belasız İnşallah güle güle kullanın.
Bizimki bakalım beklediğimiz günlerin acısını çıkartacak mı, genelde üst üste 2 gün yükseliş yapmazdı, 2023 de bu kuralı bozar umarım
İyi günler, iyi seneler. @spenc hayırlı olsun aracınız kazasız belasız İnşallah güle güle kullanın.
Bizimki bakalım beklediğimiz günlerin acısını çıkartacak mı, genelde üst üste 2 gün yükseliş yapmazdı, 2023 de bu kuralı bozar umarım
8 adet özenle seçilmiş nadide şirketten oluşan portföyümün 7 tanesi kıpkırmızı, kan revan içinde, şişe all time high..
Biliyorum. Geçen seneki 7 li maliyetlerimi sayma... 2022'de bilanço sonrası 14'de almıştım uçar bu bilançoyla diye, 9 milyar gelen bilançoydu sanırım. İş bankası da 8 milyar açıklamıştı ikisi arasında kararsız kaldımAkabinde yavaş yavaş düşürdüler, bofa... 13'ler mi hatırlamıyorum, sonra savaş, 11.80'den eklemeler yaptım
tabandan alımlar yapmıştım, o bir iki günlük düşüşte.
Sonra 13'lere geldi kârı görünce sattım, çok yüklü bir malda değildi.Sonra hisse 15'lere geldi, be o ara temettü günü Ereğli'ye girmiştim, sonraki günler baktım tat yok, 32'lerden satıp, ALLAH ne verdiyse her şey ile 15 küsürlerden Şişe'ye girdim... Daha öncekinin 5-6 katı para ile...
17'lerin başında yarısını sattım, dedim ki yarısı dursun 20'lere gidecek... Bir gün sonra dayanamadım onu da sattım, ne düşünüyordum bilmiyorum, kısa zamanda o kadar kârı görmek kafamı bulandırdıkaçan kârı sorma...
Zaten benden sonra şirket hisse alım programını devreye soktu, onda bile uyanamadım... Neyse, sonra işte 17'den 46'ya kadar izliyoruz.. Maşallah...
Sonra 20'lerde babama falan aldırdım tabii, o arada al satlar yaptı, dayanamaz... Şu an yok bizde Şişe, ben de işte Şişe'den sonra Ereğli'de temettücü oldum![]()
İlerde Ereğli'de çok kazanırsam, buna vesilelerden biri de Şişe'dir![]()
Altıns1 in gram altın fiyatına göre koştura koştura gitmesi insanı kıllandırıyor toplayan Teb hayrolsun bakalım
Yer İmleri