Sayfa 581/1001 İlkİlk ... 81481531571579580581582583591631681 ... SonSon
Arama sonucu : 8005 madde; 4,641 - 4,648 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri( ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - VII

1.  Alıntı Originally Posted by slamdunk393 Yazıyı Oku
    Maaşlı çalışanın işi çok zor. Geçen sen 27k odedigim bahçeşehir koleji bu sene orta okul kademesi 85k, yemek içinde yemekte 27k... Ülkenin kayışları koptu.
    Yılda ortalama 180 gün okul var, 27 bini bölünce günlük yemek bedeli 150 lira gibi oluyor. Küçücük çocuk 150 liralık ne yiyecek? bir çorba, bir de genelde makarna/pilav/patates veriyorlar, bir tane anayemek bir de tatlı/yoğurt/turşu/meyve vb türevi, porsiyonlar da çocuk boy, toplasan 50 lira etmez. Okullar bu işten de iyi kazanıyor, en azından kendi personelinin yemeğini de bedavaya getiriyor.
    Ben iki çocuktan birine yemek almıyorum evden koyuyorum diğeri küçük olduğundan arkadaşlarıyla toplu yesin diye mecburen ödüyoruz, okullar da genelde yemeği zorunlu tutuyor istemiyorum deyince çok direniyorlar ancak alırım çocuğu vb. diye restleşince kabulleniyorlar.

% 25 nedir yahu?
    asgari ücreti % 55 arttırıyorsan, eyt yi çıkartıyorsan, % 25 ile kimseyi tatmin edemezsin.
    geçen gün pastane sahibi arkadaşım, yanında 38 kişi çalıştırdığını, asgari ücreti sanki kendi kesesinden verecek diyordu.
    devlet kesesinden verileceği zaman % 25.

3. Benim düşüncem... Eyt yi çıkarması bence hata. 2250 milyon kişi nin bir çoğu AKP ye oy vermeyecek... Asıl hatayı 15 milyon emekli ye beklenti yüzde 50 iken 25 vermesi oldu. büyük hata... Bugün 3 tane emekli AKP ye oy vermiş arkadaşım kızgındılar. Artık vermeyiz oy dediler... Emekli lerin bir çoğu AKP ye oy veriyordu... Asgari ücretin ardından eyt nin üstüne bu bence büyük hataydı... Bilemiyorum yaşayıp göreceğiz...

4. Peki Alamancılar ne düşünüyor?

Dakika 9 ile 27 arası...

https://www.youtube.com/watch?v=IqNvZdYiW9A
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by pilavli Yazıyı Oku
    Yılda ortalama 180 gün okul var, 27 bini bölünce günlük yemek bedeli 150 lira gibi oluyor. Küçücük çocuk 150 liralık ne yiyecek? bir çorba, bir de genelde makarna/pilav/patates veriyorlar, bir tane anayemek bir de tatlı/yoğurt/turşu/meyve vb türevi, porsiyonlar da çocuk boy, toplasan 50 lira etmez. Okullar bu işten de iyi kazanıyor, en azından kendi personelinin yemeğini de bedavaya getiriyor.
    Ben iki çocuktan birine yemek almıyorum evden koyuyorum diğeri küçük olduğundan arkadaşlarıyla toplu yesin diye mecburen ödüyoruz, okullar da genelde yemeği zorunlu tutuyor istemiyorum deyince çok direniyorlar ancak alırım çocuğu vb. diye restleşince kabulleniyorlar.
    Ben de cok utuldum bu ozel okullara..

Anlatsam sayfalar tutar,,

Beni bunlarin eline dusuren duzenin amk.

Kahrolsun Gidivanizm.

Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

6. Memur Sen genel başkanı Ali Yalçın, asgari ücretin 2 kat altında yapılan memur zammını ayakta alkışlıyor

Sayfa 581/1001 İlkİlk ... 81481531571579580581582583591631681 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •