Sayfa 936/1011 İlkİlk ... 436836886926934935936937938946986 ... SonSon
Arama sonucu : 8084 madde; 7,481 - 7,488 arası.

Konu: Viop XLVI

1.  Alıntı Originally Posted by ALPER Yazıyı Oku
    Şu ereğli bi taban olsa da komple rahatlasak alüminyum. Kim yazmıştı alanı da satanı da pişman eder diye. Aldim pişmanım satıp pişman olmak istemiyorum
    Kapanışta aldım.
    3 harfli İstanbul diye devam eden tüm alımlar benim.
    Vadelide de aynı.
    Bakalım bi turda beraber pişman olalım.
    Ama yarışa at lazım.
    Sıra sanki burada.
    Kısmet.
    Burada 2023-2024 boyunca olacağım. Tahtayı ezbere biliyordum ama son 5-6 aydır full asels, tcell, tuprs vb tahtalarda olduğum için hareketlerini tekrar inceleyip hafızaya almak gerek.
    Satan fon uzarsa grafik yapısı harika.
    Birde sabah 30 kademe yukarıdan verdiğim petkmleri koydum yerine.
    Onunla da şubat sonuna kadar MSCI alınırsa işim var.
    Yan 2 tahtam var orada gömdüler ama sorun değil orası acıtmıyor.
    İyi akşamlar.

2. https://www.reuters.com/business/ene...rk-2023-01-03/

türkiye-bulgaristan gaz tedarik anlaşması imzaladı, 13 yıllık anlaşma ile bulgarlar, dedeağaça kurulacak terminal üzerinden almak yerine, türkiye üzerinden almayı tercih etti.. konuyla ilgili cehapeli arkadaşların yapacakları espriler merakla bekleniyor

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    AKİNONYA ŞATOSU
    Gönderi
    12,288
    Blog Entries
    1
    Bulgaristan Avrupa Birliği gereğince Rusya dan gaz alamıyor.

Sen al ben senden alayım olayının aynısı.

Bazen bende İstanbul a gidenlere sipariş veriyorum birsey ler. Sen al ben senden alayım diyorum. 3 5 bisiler atıyorum tabi.

Espri değildir yalın gerçektir.

Psikolojik YAS süreci
    1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    AKİNONYA ŞATOSU
    Gönderi
    12,288
    Blog Entries
    1
    Rusya da star bucks kalmadı hepsi bir gecede stars coffee oldu. Sorarsan biz rusyada yohuuzz derler.

Yohum ben.

Psikolojik YAS süreci

5.  Alıntı Originally Posted by secbul Yazıyı Oku
    Rusya da star bucks kalmadı hepsi bir gecede stars coffee oldu. Sorarsan biz rusyada yohuuzz derler.

Yohum ben.

Ben aslında bu starbucks'lara, Mc donals vb. yerlere hangi siyasi eğilimde insanlar daha çok gidiyor merak ediyorum.
    Bu konuda bir bilimsel araştırma var mıdır?

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    AKİNONYA ŞATOSU
    Gönderi
    12,288
    Blog Entries
    1
     Alıntı Originally Posted by Ex2000 Yazıyı Oku
    Ben aslında bu starbucks'lara, Mc donals vb. yerlere hangi siyasi eğilimde insanlar daha çok gidiyor merak ediyorum.
    Bu konuda bir bilimsel araştırma var mıdır?

.
    .
    .
    .
    .

.
    .
    .
    https://openai.com/blog/chatgpt/

Psikolojik YAS süreci

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
    CHATGPT tutarlı yanıtlar veremiyor henüz... bazen Türkçe dil bilgisi kuralları içinde kalmak koşulu ile en ufak dilbilgisi kural hatası yapmadan !!! , cümlede yer değişiklikleri yaptığında ( tamlamaların, sıfatın, öznenin, zamirin, fiilin yerlerini değiştirdiğinde) ÇetGaPeTullah'ın verdiği yanıt da değişiyor. Bazen daha uzun veya kısa yanıt veriyor bazen farklı şeyler yazıyor falan filan şantirifinton.
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
    bu arada Deccal geldi. şimdi Deccal'in tek gözü olacak sözü bir metafor. Onun manası başka. Ayrıca tek bir kişi suretinde de olmayacak ki.

Papa biraz konuştu geçtiğimiz senelerde, deccal insandır aramızdadır falan, sonra baktı olacak gibi değil, komik duruma da düşecek, konuyu uzatsa. Kapattı mevzuyu. Fakat anlayana ikazını yaptı. Şimdi Vatikan' da ilmi anlamda en deruniler iş başında zaten. Bu şimdiki papa var ya, bu papa Cizvitli. Bu Cizvitli rahipler hem çok ketumdur hem de koyu derin ilmi bilgi sahibidirler, böyle yetişirler. Katolik rahipleri içinde en ilmi bilgi sahipleri ahan da bu Cizvitlilerdir. Bunlar dört kitabı da su gibi bilir. Kamuya kapalı olan o İncil'i de ( barnabas incili değil Vatikan' da başka bir İncil daha var ! ) su gibi bilirler, bizim kitabı da. Zamanında Tahrip edilmiş bilgileri de, gerçeği de bilirler. Akçeli işlerden, o işlerle ilgili zamanında kurulan bağlantılardan da hoşlanmazlar. P2 locası falan filan bu tarz gri alanlara mesafelidirler. Kol kırılır yen içinde kalır diye kamuoyuna bu konuda renk vermezler.

Gökyüzünde işler biraz laciverte dönmeye başlarsa, gene Deccal hakkında bir uyarı yapmasını bekliyorum. İşte bu çok ciddi bir ikaz anlamına gelir, anlayana.

unutma, tek kişi olarak görünmeyecek.
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

Sayfa 936/1011 İlkİlk ... 436836886926934935936937938946986 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •