9.50/10 ları tekrar göstermesinde malum şahıs.
Hem özel tüzel emirle o lotları alan masa altından kaç oran indirim ve maliyetle aldı oda öenmli sayın kulyutar..
Ekranda görünen sistem maliyeti kişinin fiziki maliyeti ne acaba , belkide 6/7 TL![]()
9.50/10 ları tekrar göstermesinde malum şahıs.
Hem özel tüzel emirle o lotları alan masa altından kaç oran indirim ve maliyetle aldı oda öenmli sayın kulyutar..
Ekranda görünen sistem maliyeti kişinin fiziki maliyeti ne acaba , belkide 6/7 TL![]()
yazdığım öngörüler sadece fikir alışverişi amaçlıdır. yatırım maksadı ile kullanmayınız...
Sabah 12.71 den almaya başladım bismillah
12.61 ... 12.51...12.40 aldım daha sonra
Nereden alırsam alayım Zarar))
Çok istikrarlı bir tahta.. hep düşüyor
En son 14 ay her gün düşmüştü.
Sonra toparlayıp 4 ay sürekli düştü. Sonra toparlayıp 1.5 ay sürekli düştü
Düşme konusunda çok istikrarlı
16 seviyesini girdiği yeri 14 ay sonra görebildik.
Müthiş bir performans))
yazdığım öngörüler sadece fikir alışverişi amaçlıdır. yatırım maksadı ile kullanmayınız...
Paramı versin 1 dakika durmam yemin ederim.
Onun domuz suratının meymenetsiz getirlerine ihtiyacım inan yok , ama helal para bırakamam işte sorun orda...
Bak inanmasakta durum ortada sallana sallana iniyor kırk nazla çıkan hisse
Neyse bende senin gibi dusunmek istiyorum artık
Oyun böyük yeğen diyip bekleyelim bakalım madem.
Güler artıya dönerken , biz satış yedik
Tabana gidiyorduk eğer devre kesici olmasa idi
Bu işte bi gariplik var
Hacimsiz tahtada yukarı gitmesin diye sürekli pasife blok satış koyulurdu, şimdi ise blok aktif satış veriliyor
Düşmanca satışlar yapılıyor tahtada
Hacim düşük olduğu için önemsemiyorum. Meydanı boş bulup satış yapanlar her kim bilmiyorum , lakin anladığım bir şey var ; "oyun büyük yeğen"
Haklısın, peki nerede bu Lotlar? Tahtaya bakarsan 10 Milyon Sermayeli bir şirket gibi kademeler, alım satım boş. 78 Milyon lotun hepsi küçük yatırımcıda mı? Yoksa çok büyük bir kısmı istiflendi mi.? Bu son yükselişte eskilerin çoğu bırakıp gitmiştir diye inanıyorum. Ben de kurtulmuştum, yine çöktüm sofraya. Tahtacının hoşuna gitmemiş olacak ki, dünün acısını çıkarıyor bugün: Yazık, kendisiyle birlikte bizim başımızı da yakacak. Ateşle oynuyorlar! A1 Capital gibi bir devin sahibi olacaksın, böyle ortalık yerde çelik çomak oynayacaksın. Oynatmazlar.
Yer İmleri