Sayfa 943/1011 İlkİlk ... 443843893933941942943944945953993 ... SonSon
Arama sonucu : 8084 madde; 7,537 - 7,544 arası.

Konu: Viop XLVI

1.  Alıntı Originally Posted by KaraKemal Yazıyı Oku
    gundi kaybolma bu hafta,
    buralarda ol ..

sorucam sana
    Haydi sor sor..
    Buralardayım..
    Minik düzeltmeler dışında go go go tartartar..

Yalnız ONS altın sağlam ralli yapıyor..
    Neyi fiyatlıyor acaba..
    FED 83560 kere faiz artırmış idi halbuki 1200 dolara falan düşmesi gerekmez miydi

2.  Alıntı Originally Posted by KaraKemal Yazıyı Oku
    n

tabloya bi daha baktım- uçurumun kenarında oturmuş, saçını tarıyor 30-endeks.. yukarı doğru 6070- 6080 yaparsa güzel short fırsatı olur, ama o kadar yapamasa bile buralardan ufak ufak short arttırmaya devam

6000-6020 aşağı kalmaya başlarsa, şelale hanım gelir akşamüstü.. bu sefer biraz kalıcı olur yatıya kalır şelale hanım, 28.aralık tutmuş olan koyu yeşil tutmaz bu sefer .. ışıklar kapanır
    bende biraz önce aklımdan geçirdim sana diyecektim
    sen nasıl konuşuyorsun
    birazdan jandarma gelir başına dikilir diyecektim

yeni geldim. dün akşam şu haber gelmiş. yazan oldu mu bilmiyorum.

https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/1092755

Bankamız Yönetim Kurulu tarafından alınan kararla, Borsa İstanbul'da işlem gören ortaklıklarımızdan T. Şişe ve Cam Fabrikaları A.Ş., Türkiye Sınai Kalkınma Bankası A.Ş., Anadolu Hayat Emeklilik A.Ş., İş Finansal Kiralama A.Ş., İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., İş Yatırım Menkul Değerler A.Ş., Anadolu Anonim Türk Sigorta Şirketi, İş Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı A.Ş., İş Yatırım Ortaklığı A.Ş. ve TSKB Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.'nin paylarının, alımlarla ilgili ödenecek toplam tutarın 3 milyar TL ile sınırlı olması kaydıyla şirket bazında bir sınırlama olmaksızın piyasadan satın alınması, mevcut ve yeni alınacak payların sınıflandırılması ve gerektiğinde satılması konularında karar tarihinden itibaren 2023 yıl sonuna kadar Genel Müdürlük yetkili kılınmıştır.

Bu yetki herhangi bir taahhüt içermemekte olup hisselerin ilgili mevzuat hükümleri çerçevesinde, satın alınması ve gerektiğinde satılması konularında Bankamız idari süreçleri gereği Genel Müdürlüğe yetki verilmektedir.
    audentes Fortuna iuvat

4.  Alıntı Originally Posted by ALPER Yazıyı Oku
    Sülalem raad abi
    Bur haftadir o kadar mal karşılandı. Karsilayanin bi bildiği vardır herhalde. Bundan sonra o düşünsün: kahkah:

Düşemez dayu. Dusebilemez. Kac tane tepe işaretledik aşağıda. Ayasofyanin picamayi astıgın tepeyi hatırlayan bile yoktur
    O picamayı bozkuş astiysa iki kere düşünecen. Ermiş dedik güvendik Bozkuşa züğürt fasfakir kaldık. Gel pazara gidek sen ceviz sat bende yanında picama limon satayım

5. EREGL okinava adasının MB kararını bekliyor yine sanırım..
    Risk almak istemeyen yatırımcıları hemen satışa geçti.

Yarında Bostwana nın işsizlik verileri dikkatle takip edilecek.

6. SPK arz olayına dur demesi lazım,
    Yeter demesi lazım,
    52 adet firma bu yıl arz edilecek deniyor
    para çıkışı borsayı gümletir
    yeniyim, çömezim, yazdığımı dikkate almayın

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    gogogo...nerede mercedesci?

8.  Alıntı Originally Posted by KaraKemal Yazıyı Oku
    - uçurumun kenarında oturmuş, saçını tarıyor 30-endeks.. yukarı doğru 6070- 6080 yaparsa güzel short fırsatı olur
    güzel fırsat verdi, değerlendirebilen arkadaşları tebrik ediyorum peşinen

Sayfa 943/1011 İlkİlk ... 443843893933941942943944945953993 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •