sabredin dostlar bedelsiz olsa ne olur diye hayıflanma sevgili thot ve sabırlı kepetto kardeşler bu üçlü bu eflasyon ortamında buralarda durmaz tutamazlar er geç gerçek degerlerinin üzerine bile çıkacaktır bu gün ben şahsen bayragı konya devraldı derim dün digerlerini bozdu yani iyice gerdi yayı ve seans sonu tavan bile bekliyorum egeen sayfasına şimdilik ara verdim bir pastayı çok gördüler umarım buradan bir pastacı çıkar da arara ara pasta paylaşır gün konya günü der dişinizi sıkın derim bende inanın 10 lot dan fazla kalmadı ama bekliyorum egeene gömdüm üçlünün çogunu
kurt kuzuyu kaptıgı yeri dokuz defa dolaşırmış
ben binemeyecegim eşege ot vermem bu biline
rabbim gönlünüze göre versin arkadaşlar ara ara bu sayfada sevgili filozofu da görüyorum gerçekten tam bir ky dostu araştırmacılıgı ve bilgisi dahihane diyebilirim egeen sayfasına bilene çok faydası oldu ve bazı kendini bilmezler çok eleştiri bile yaptılar ama insanlar kimden zarar gelir kimin tecrübe ve fikirlerinden faydalanılır onu dahi bilmez nankörlük ederler işte insanoglu ne diyelim teşekkürler SEVGİLİ DOSTUM FİLOZOFA VE TÜM KALBİ TEMİZ DOSTLARA.
Son düzenleme : mercek2; 04-01-2023 saat: 13:47.
kurt kuzuyu kaptıgı yeri dokuz defa dolaşırmış
ben binemeyecegim eşege ot vermem bu biline
Fren ve egeen in farkı açtığı bir ortamda tavana kitlrmryerek mal veriyor olması çok ilginc
Yer İmleri