Sayfa 331/425 İlkİlk ... 231281321329330331332333341381 ... SonSon
Arama sonucu : 3398 madde; 2,641 - 2,648 arası.

Konu: GSDHO - GSD Holding

1. Ya biri vardı 3-4 ay önce felaket tellalı. fiyat 2.50 ye geri gelecekti oradan alacaktı. Alabilmiş mi? Fiyat 9.40 geldi de )

2. +6 temettu verdi onuda ekleyin ustelik.
    Her tahtanin bi yapicisi var ama
    GSD tahta oyunlari hareketleri katmerli.
    İşleri sirketi yonetmekten çok tahtayi yonetmek sanki.
    Madem oyle Sermayeni x3 x4 yap Eyy Tahtanin sahibi..
    Bu prim daha birsey degil..
     Alıntı Originally Posted by suntalam Yazıyı Oku
    Ya biri vardı 3-4 ay önce felaket tellalı. fiyat 2.50 ye geri gelecekti oradan alacaktı. Alabilmiş mi? Fiyat 9.40 geldi de )
    SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. Gecen Sene 31 Aralik tum gun yatay yeşil gidip 18.00 karanlik odaya 2.92 girip 3 TL cikmisti. Info yeni yil hediyesi gibi alim yapmisti. Ocagin ilk haftasi 3.01-3.10 yatay gidip sonrasinda 2.50ye basmisti..
    EY tahtaci yil yil gun gun biliyorum ezberlemisim seni.
    Sen Sapiksan
    Ben senden Sapigim..
    Rasgele..

4. bu hissenin iki beklentisi vardı kasada olan para ve silopi arzı bunlar olmadan bi tane daha takıtı kıçına . samet ali yavuz .
    o kişiden bırkaın mılyonu günlük 100 k alım gelse bile coşar bu hisse . bu kişi yönetime bırkakn 60 mılyonu 460 mılyon tolplasa dahı giremez.
    ozetle gsd ıcın bu kapanıs maalesef kötüdür . 2022 yılı endks altı getırı saglamıstır . daha once dedıgımı tekrarlıyorum . serseri gezen 3-5 mılyon kıytırık tahtacılar var onların temızlemek lazım samet gıbı bı kac tane daha lazım veya turgut şahsı alım yapacak . 15 dk var halen basmanın derdınde 4.17 ye

5. bu hıssenın 4.18 gıbı komık rakamdan alınıp satılması bır kepazelıktır

6. Kendini Formasyonlara adamis Guclu Tahtaci. 2023un ilk yorumunu siddet icerigi olmadan bariscil dille yazayim dedim..

7. Tombul parmaklar mal kaptırdınız bugün devre kestirdiniz ya eşleşmeden 3,66 az çok verdiniz malı at penisleri sizi simit 7 tl olmuş hala sıkın

8. suprama ve handysıze endekslerı pandemı oncesı sevıyenın de altına geldı . artık işler karışık .

1-gemi geliri dramatik seviyelere inecektir .
    2- silopi işi tam bir kepazelik 75 mılyon dolar kayıp var ( bir tutam temettü ile bal çalma olayı )
    3- kasada duran nakıt tam bır sermaye kaybı enflasyon karşısında
    ve teknık olarak da işler pek iyi gitmiyor . bu hafta 9 ortalama 21 ortalmayı aşağı kesebilir . bu kesınleşirse zaman kaybı yasatır endekse karsı .

yukarıda kı maddelerde olan bır gelışme durumu değiştirebilir . bunu da unutmamak lazım .

Sayfa 331/425 İlkİlk ... 231281321329330331332333341381 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •