Boş konuşuyorsun. Çünkü boş adamsın
Ben ne diyorum sen ne diyorsun.
Birkere konuyu anla öyle cevap yaz.
Anlamadan dinlemeden boş adamlık yapıyorsun.
Sanki biz burda kimseye al sat tut diyoruz yorum yapıyoruz burda herkes birey
Herkes özgürdür. Bunlar sadece yorumdur .
Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.
Y.t.d
Bu yazı ironi dır
Sa. Yarimada aynisini bana da yaptin senin yuzunden daha yorum yapmaz oldum siteye ! Anlamiyorsun bazi seyleri carptiriyorsun konulari aynisinida bana yaptin sen baksana isine dostum millet istedigi yorum yazar buraya yorum yazmak icin var senin aklin yok mu 50 tanede yorum yapilsa okuyacaksin sadece sat veya tut denmiyor ne kadar bos yapiyorsun
Sen ayrı bir vakasın zaten. Yazdıklarını alt alta alıntı yapayım bir oku. Bu kadar kötülediğin bir hisseyi takip etmen ve forumdaki bütün mesajlarını buraya atman çok normal değil mi? Ben işime bakıyorum merak etme senden öğrenecek değilim.
Hepinizin ipliği pazara çıkacak. Terzi ile sen aynı kişisin muhtemelen. Onu da öğrenirim yakında.
Ben burda yeniyim ne terzi bilirim nede seni ! Ama seni gerci ogrendim bos adamin tekisin tek yaptigin sey milletin yorumuna salca olmak yorumunu yap çeneni kapat otur asagaya isteyen istedigi yorumu yapar , yorum yaparken sana soracak degil insanlar
Terzi bize de sallar ama yarımada'yı hic görmedim tanımam ama sagolsun burda adam gibi yazı yazdı ve dediği cıktı. Terzi burda ironili laflar yazsın. Dusecek dediği borsa düştü ancak ağır eşek dediği 2 gundur krallık yapıyor. Dyo nun son 2 gününde acaba eşeklere ne oldu
Yer İmleri