Sayfa 19/990 İlkİlk ... 917181920212969119519 ... SonSon
Arama sonucu : 7920 madde; 145 - 152 arası.

Konu: Viop XLVII

1. Bu dünyada ne kadar ekmek o kadar köfte prensibi var demiştim.

Ayrıca ava giden avlanır prensibi de olabilir.

İstemem yan cebime koy diyeceksin, analar taş yer yarmışardan beş yer de denir.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    Para g- çıkışı..apsd ne istersen 100 kere not almışımdır..ama bir kural yok..yani endeks -500 tr ile ralli de yapmış..çökmüşte...

benim notlarım var..100 sayfadan fazla...Her zarar ettiğimde hatamı yazdım.Bir gün apsd den bir gün para g-ç den..bir gün vob pastasından...

Hatta dolunay,güneş tutulması ne istersen denedim..

TEK YÖNTEM: 6-10 HİSSEYİ DOLAR BAZLI DİPLERDE AL VE BEKLE..bazen de 6-8 ay borsayı terk et...

ister 11 eylül olsun...ister başka bir şey...sıkıntı yok...ama belli dolar bazlı karda mutlaka sat...yine 6-8 ay mola...
    sn.ikigözüme tamamen katılıyorum.Borsa döngüdür diyor.Temel analiz,zamanlama-sabır..der..

3. Borsa terkedilmez, dün lemur abiye de yazdım, düşerkende kazanabiliyon.
    Mesela dün şortlayan bu akşam ihya olmuştur
    Hergün para dağıtıyorlar burda, önemli olan yönü tutturabilmek.
    Borsa böyle bir yer işte, düşer çıkar.
    Kazananlara tebrikler dilerim, kaybedenlere de geçmiş olsun, bir daha ki sefere kazanır inşallah
    Emeği geçenlere teşekkürler... İyi akşamlar.
    https://www.hisse.net/topluluk/showt...22#post6261722
    Hamdım Piştim Yandım

4. BİST’i 100 en yüksek değerden yüzde 10 kabaca düşmüş oldu

Salıydı sanırım en yüksek değer vay be

5. Ne alırsam alayım gider devri bitti. Saçma sapan fiyatlarda olan kağıtlar var. Özellikle telekom, beyaz eşya sektörlerinde 2025 i fiyatlamaya başlamıştı piyasa. Tam tersi şekilde ederinin altında kağıtlar da var. Endeks buralarda dolanır %15-20 marjla. Kimi kağıt en iyi ihtimal yatay kalır kimisi gider

6. 5100.00 kritik seviye bence altı short, üstü long bugün kırılmadı (Kırdırmadılar) ama yarın ne olur belli olmaz. Bence de bu düşüş mini düzeltme mi, yoksa ana düzeltmemi yarın belli olur. Bir gerçek var borsadaki hisse fiyatları aşırı şişmişti, Balon bugün mü patladı, yoksa yarın mı göreceğiz. Benim kriterim endeks yeşilken long ol, kırmızı iken short ol. Ancak bu taktiği sürdürmek çok zor.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    sn. Medwig gelmiş.Asayişlik bir durum mu var?

8.  Alıntı Originally Posted by dva glaza Yazıyı Oku

Dün gece (diğer topikte kaldı) KaraKemal ve Lucky arasında istişare oldu ama KaraKemal haklı,bende ona katıldım..(belgesi yukarıda)

Borsamızda büyük oyuncu her zaman Ky.nin 1 adım önünde,bu psikolejiye oynuyorlar ve sonuç Ky. mağdur oluyor.

VİOP çok ama çoook tehlikeli özellikle borsaya yeni girenler için.!

YTD

2 Gün önce ciddi 1 kurum 4 GYO şirketi hakkında rapor yayınladı ve burada diğer GYO lar hakkında yorumlar yapıldı.
    Bu gün GYO hisse senetlerini karşılaştırın gerçeği göreceksiniz.

YTD

Sayfa 19/990 İlkİlk ... 917181920212969119519 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •