Sayfa 56/246 İlkİlk ... 646545556575866106156 ... SonSon
Arama sonucu : 1961 madde; 441 - 448 arası.

Konu: GBPUSD (Cable)

Duhul
    Oct 2019
    İkamet
    İzmir
    Gönderi
    1,331
     Alıntı Originally Posted by selym Yazıyı Oku
    Geç olsa da herkese Günaydın...

Yeni geldim eve... daha biraz önce unlu mamullerin satıldığı bir kafedeydim. Ben patatesli ve zeytinli poğaçaya bayılırım. 3-4 tane alıp çayla falan yemek istedim. Ne patateslinin içinde patates, ne zeytinlinin içinde zeytin vardı (patatesin sadece kokusu vardı, zeytin anlamında da milimetrik bir kaç parça gördüm). zaten çok bir beklentim yoktu ama bu kadar azını ilk defa görmüştüm ve kasada bunu kafe sahibine söyledim. O da gülerek, artık o kadarını da koyamiycaz içine dedi sırıtarak Kıssadan hisse...

Diğer taraftan yine JPY kovalamacasındayım.

GBPJPY, CADJPY ve USDJPY paritelerinde, D1 Trendi ALIM Yönünde
    USDJPY paritesinde H4 Trendi ALIM Yönünde
    GBPJPY paritesinde H4 Trendi SATIŞ Yönünde
    CADJPY paritesinde H4 Trendi SATIŞ Yönünde

Bütün bunların ışığında, USDJPY 'de halihazırda alım işlemindeyim (SL: 132,115 - Risk Edilen Miktar: 65 PİP)
    Bütün bunların ışığında, GBPJPY 'de bekleyen alım emrim var (BUY STOP: 159,789 - SL: 132,115 - Risk Edilen Miktar: 95 PİP)
    Bütün bunların ışığında, CADJPY 'de bekleyen alım emrim var (BUY STOP: 98,358 - SL: 97,785 - Risk Edilen Miktar: 57 PİP)

Bugün ve yarın önemli haberler var. Bugünkü önemli haber 16:15 'te açıklanacak ve başlıca USD paritelerini etkileyecek. yani USDJPY 'de bugün ciddi hareketler görebiliriz.
    Yarın da Kanada'dan önemli haberler var, bunlar da CADJPY 'de şiddetli hareketlere sebep olabilir.

Ben yemek hazırlamalıyım - herkese kolay gelsin

USDJPY Alım işlemini +90 PIP ile kapattim.

GBPJPY ile CADJPY alım işlemleri devreye girdi ancak henüz istediğim trend olmadı. Şu an hala beklemedeyim.

Selamlar

Duhul
    Oct 2019
    İkamet
    İzmir
    Gönderi
    1,331
    Geç olsa da herkese Günaydın...

Yeni geldim eve... daha biraz önce unlu mamullerin satıldığı bir kafedeydim. Ben patatesli ve zeytinli poğaçaya bayılırım. 3-4 tane alıp çayla falan yemek istedim. Ne patateslinin içinde patates, ne zeytinlinin içinde zeytin vardı (patatesin sadece kokusu vardı, zeytin anlamında da milimetrik bir kaç parça gördüm). zaten çok bir beklentim yoktu ama bu kadar azını ilk defa görmüştüm ve kasada bunu kafe sahibine söyledim. O da gülerek, artık o kadarını da koyamiycaz içine dedi sırıtarak Kıssadan hisse...

Diğer taraftan yine JPY kovalamacasındayım.

GBPJPY, CADJPY ve USDJPY paritelerinde, D1 Trendi ALIM Yönünde
    USDJPY paritesinde H4 Trendi ALIM Yönünde
    GBPJPY paritesinde H4 Trendi SATIŞ Yönünde
    CADJPY paritesinde H4 Trendi SATIŞ Yönünde

Bütün bunların ışığında, USDJPY 'de halihazırda alım işlemindeyim (SL: 132,115 - Risk Edilen Miktar: 65 PİP)
    Bütün bunların ışığında, GBPJPY 'de bekleyen alım emrim var (BUY STOP: 159,789 - SL: 132,115 - Risk Edilen Miktar: 95 PİP)
    Bütün bunların ışığında, CADJPY 'de bekleyen alım emrim var (BUY STOP: 98,358 - SL: 97,785 - Risk Edilen Miktar: 57 PİP)

Bugün ve yarın önemli haberler var. Bugünkü önemli haber 16:15 'te açıklanacak ve başlıca USD paritelerini etkileyecek. yani USDJPY 'de bugün ciddi hareketler görebiliriz.
    Yarın da Kanada'dan önemli haberler var, bunlar da CADJPY 'de şiddetli hareketlere sebep olabilir.

Ben yemek hazırlamalıyım - herkese kolay gelsin

GBPJPY işlemi -99 (0,01 Hacim) - 8 (0,02 Hacim) = -107 PİP ile kapandı

Şu an tek dileğim beni stoplayan fiyatın en azından 10 PİP daha falan öteye gitmesi. Lütfen burdan geri dönmesin...

CADJPY işlemi hala aktif

Selamlar
    DEMO İşlemlerdir - Kale Almayınız

Ben geldim

USDJPY Alım işlemini +90 PIP ile kapattim.

GBPJPY ile CADJPY alım işlemleri devreye girdi ancak henüz istediğim trend olmadı. Şu an hala beklemedeyim.

Selamlar
    Selam

Tebrik ediyorum daha coğunu kazanin insallah

Ben daha şimdi baktım grafiklere.. Ne olmuş öyle.. Eurusd gbpusd düşmüş.. Ve çok temiz.. Daha düşer bunlar.. Insallah
    Usdjpy çok temiz çıkmış.. Daha çıkar bu.. Beni attı sırtından.. Gitsin şimdi 146 ya

Selim bey dışarıda yemek yemeyin paranızla rezil oluyorsunuz. Tadı yok hiç.. Evde yapın keyfinizi.. Dışarıda birseyler içilir sadece yenmez

GBPJPY işlemi -99 (0,01 Hacim) - 8 (0,02 Hacim) = -107 PİP ile kapandı

Şu an tek dileğim beni stoplayan fiyatın en azından 10 PİP daha falan öteye gitmesi. Lütfen burdan geri dönmesin...

CADJPY işlemi hala aktif

Selamlar
    Sağlık olsun

Duhul
    Oct 2019
    İkamet
    İzmir
    Gönderi
    1,331
     Alıntı Originally Posted by Dore Yazıyı Oku
    Selim bey dışarıda yemek yemeyin paranızla rezil oluyorsunuz. Tadı yok hiç.. Evde yapın keyfinizi.. Dışarıda birseyler içilir sadece yenmez
    Hoşgeldiniz ....

Bir şey de içmek artık zor - küçük boy latte 32 olmuş

Bi yer keşfettim, çay 5 TL

Kafenin adı Engelsiz Kafe - içeri girdim - sadece engelliler işletiyor. Çok güzel ya böyle ayaklarının üstünde durmaları.

Bundan sonra ordan her geçerken çay alacam ordan...
    DEMO İşlemlerdir - Kale Almayınız

Sayfa 56/246 İlkİlk ... 646545556575866106156 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •