Sayfa 7/28 İlkİlk ... 5678917 ... SonSon
Arama sonucu : 221 madde; 49 - 56 arası.

Konu: SOKE - Söke Değirmencilik Sanayi ve Ticaret A.Ş.

  1. Herkese selamlar.

    https://www.soke.com.tr/tarifler/borek-tarifleri

    Şirketin arz bilgilerine bakmak için web sitesine girdim daha bakamadan kendimi börek tariflerinin olduğu bölümde buluverdim.

    Börek tariflerinin arasında Kol Böreği tarifini göremeyince bu iş tamam dedim ve müracaat ettim.

    250 lot müracat ettim sonra şartları zorlayıp 500 lot daha talep ettim.
    Hayırlısı olsun.

  2. F/K 225 den 25 nasıl düşer?
    hemde 1 yılda Mantık dışı
    Fabrika inşaatında altın damarı,
    yada altın cevheri çıkması lazım
    kar marjını izahnamede yıl yazmışlar
    yüzde 12-13-15 gibi rakamlardı,
    oldukça düşüktü, bulan eklesin,
    Bu kar marjı F/K yı 1 YILDA nasıl değiştirmiş, bilen yazsın okuyalım dostlar

  3. Söke Un; 1963 yılında un ve un karışımları üretimini ve satışını gerçekleştirmek üzere faaliyete geçerek sektöre girmiştir. Tüketicilere geniş ürün portföyü sunan markalardan biri olan Şirket, 60 yıllık sektör deneyimine sahiptir.

    Şirket, faaliyet gösterdiği gıda sektöründe lojistik imkanların önemini öngörmüş ve üretim tesislerini lojistik avantaj sahibi şekilde konumlandırmaya yönelik bir strateji izleyerek, un ve un karışımları üretimini, 19.356 metrekaresi kapalı olmak üzere 51.674 metrekare alan üzerinde kurulu Aydın–Söke Fabrikası ile 7.638 metrekare kapalı olmak üzere toplam 22.994 metrekare alan üzerinde kurulu Ankara-Sincan Fabrikası’nda gerçekleştirmektedir.

    Şirket’in ana faaliyet konuları; tüketicilere yönelik (B2C) paketli un, tahıl unu, glütensiz un, ekmek unu karışımları, ev dışı tüketim noktaları için profesyonel ürün (B2B), perakende firmaları ve endüstriyel müşteriler için özel markalı un ve puding üretimi ve satışı ile un üretim sürecinde meydana çıkan çeşitli tali ürünlerin gıda ve yem sektörüne satışı olarak sıralanmaktadır.

    Söke Un, piyasadaki kalite standartlarını yakalamak, ihracat fırsatlarını değerlendirmek için farklı kalite belgelerine sahiptir. Çevreyi koruma ve sürdürülebilirlik kriterlerinin gereklerine uymak için ISO 14001 Çevre Yönetim Sistemi Sertifikasını ve Sıfır Atık Belgesini almıştır. Ayrıca Şirket, ürettiği unların hijyenik gerekliliklerini karşılamak kapsamında ise FSSC 22000 Gıda Güvenliği Sistemi Sertifikasına ve TSE Uygunluk Sertifikasına sahiptir.

    Müşterilerinin yanı sıra çalışanlarının sağlığı ve memnuniyetini de önceleyen Şirket, Söke ve Ankara-Sincan Fabrikalarında İş Sağlığı ve Güvenliği konusunda süreçlere azami özen göstermekte ve bu kapsamda İş Sağlığı ve Güvenliği ile ilgili ISO 45001 sertifikası bulunmaktadır.

    Şirket, kaliteli ve hijyenik üretim standartları sayesinde market markalarına üretim yapabilen büyük üreticilerden biri konumundadır. Efsane markalı ürünler ile BİM; Aro markası ile Metro Toptancı Marketleri, Dorbi markası ile A101 özel markalı üretim yapılan şirketler arasında yer almaktadır.

    "Şirket, 60 yıldır sektörde faaliyet göstermesinin getirdiği tecrübe ve süregelen tüketici memnuniyetini önceleyen anlayışı sayesinde Nielsen Perakende Raporu’na göre Türkiye Perakende Un Pazarı’nda (İndirim Marketleri Hariç) 2021 yılı sonu itibari ile ve 2022 yılı ilk dokuz ay için lider konumundadır
    [Kaynak: 31/10/2022 Nielsen IQ Raporu]. Şirket’in paketli un ürünleri Türkiye çapında birçok perakende satış noktasında yaygın olarak satılmaktadır."

    Şirket, 2020 İSO ikinci 500 listesinde 5. sırada yer almaktadır.

    Şirket’in hakim ortağı olan Moms Kitchen İnternational S.a.r.l. ve diğer ortaklar ile Ulusoy Un yapılan satın alım sözleşmesi uyarınca 11.01.2022 tarihinde Şirket paylarının tamamı Ulusoy Un San. ve Tic. A.Ş. tarafından satın alınmıştır.

    Kaynak: https://www.soke.com.tr/yatirimci-il...irket-hakkinda

    Değirmencilikteki 60 yıla yakın uzmanlığı ve tecrübesiyle üretimin her aşamasında yüksek kaliteyi odağında tutan Söke, çevreye ve insana karşı saygı ve güven anlayışıyla gerçekleştirdiği dünya standartlarındaki teknoloji yatırımları, profesyonellerin ve tüketicilerin ihtiyaçlarına uygun ürün çeşitliliği ile bugün Türkiye’nin lider ve yenilikçi un markası konumunda.

    Tarihte Söke:
    1963 Dünyada en saygın değirmen teknolojisini geliştiren İsviçreli Bühler makinelerini ve teknolojisini kullanarak kurduğu 60 ton kapasiteye sahip ilk değirmeni ile ismini aldığı Söke’de üretime başladı.

    1982 Toplam günlük kapasiteyi 440 tona çıkaran ikinci değirmenini kurdu. Aynı yıl gerçekleştirdiği Türkiye’nin ilk endüstriyel paketleme hattı yatırımıyla fırıncılardan evlere kadar geniş bir kitleye ulaşarak hayatımızdaki lezzetlerin hamurunda daha çok yer almaya başladı.

    1993 Genel üretiminde otomasyona geçerek üretim kapasitesini günde 560 tona çıkaran Söke, %100 kapasite kullanımıyla Türkiye’nin önde gelen ilk 5 un fabrikasından biri unvanını kazandı.

    2017 Buğdaydan farklı olarak diğer tahıl çeşitlerini de tam tane olarak öğütebilen, günlük 60 ton kapasiteli yeni bir değirmen kurdu. Bu son yatırımı ile buğday unu ile birlikte farklı tahıl unlarını da profesyonellerin ve tüketicilerinin beğenisine sundu.

    2018 Ankara’ da büyük bir yatırıma imza attı. İç Anadolu Bölgesi’nin en iyi kalitedeki buğdaylarının da işlendiği Ankara Fabrikası ile üretim kapasitesini üçe katlayarak günlük 1400 ton kapasiteye ulaştı. Bu son yatırımı ile ürünlerini daha fazla profesyonele ve tüketiciye ulaştırma imkanı buldu.

    2022 Profesyonellerin ve tüketicilerin ihtiyaçlarına uygun ürün çeşitliliği ile Türkiye'nin lider ve yenilikçi un markası konumunda olan Söke 2022 yılı itibari ile Türkiye'nin ve sektörün global markalarından Ulusoy Un bünyesine dahil oldu. Ulusoy Un birlikteliği ile daha güçlü bir yapıya kavuşan Söke, sektörün öncüsü ve global dünyanın bir parçası olma hedefi ile yoluna devam ediyor.

    Bugün profesyonellerin ve tüketilerinin ihtiyaçlarına uygun olarak ürettiği farklı un çeşitleriyle Söke, Türkiye'nin her noktasında maharetli ve usta eller tarafından tercih edilmenin gururu ve büyük heyecanıyla sektörünün öncüsü olmaya devam ediyor. Çünkü 60 yıldır lezzetin hamurunda Söke var.

    Kaynak: https://www.soke.com.tr/hakkimizda/tarihce

  4. Şirket’in hakim ortağı olan Moms Kitchen İnternational S.a.r.l. ve diğer ortaklar ile Ulusoy Un yapılan satın alım sözleşmesi uyarınca 11.01.2022 tarihinde Şirket paylarının tamamı Ulusoy Un San. ve Tic. A.Ş. tarafından satın alınmıştır.

    Bence araştırılması gereken Ulusoy un sanayi bu şirketi hangi değer üzerinden satın aldı.
    Tabi ki sadece bu satın alma fiyatı tek başına bir etken değildir ama üç aşağı beş yukarı bir fikir verebilir.

    Ulusoy Un Söke Un’u satın aldı 168.900.000 TL peşin ve 650.000 Euro 2023'te ödenmek üzere satın alım sözleşmesi imzalandı

    Kaynak:https://www.google.com/amp/s/www.sok...unu-satin-aldi

    Yazdıklarım tavsiye içermez.Tavsiye verecek düzeyde değilim.

  5.  Alıntı Originally Posted by sorpressa Yazıyı Oku
    Herkese selamlar.

    https://www.soke.com.tr/tarifler/borek-tarifleri

    Şirketin arz bilgilerine bakmak için web sitesine girdim daha bakamadan kendimi börek tariflerinin olduğu bölümde buluverdim.

    Börek tariflerinin arasında Kol Böreği tarifini göremeyince bu iş tamam dedim ve müracaat ettim.

    250 lot müracat ettim sonra şartları zorlayıp 500 lot daha talep ettim.
    Hayırlısı olsun.
    500 lot talep iptal 250 lot ile yola devam.

    Bakalım bahtımıza ne çıkacak

    Nasipten ötesi yok.
    Ytd.

  6. iyi talep oldu bu halka arza da bence... çevremdeki herkes genelde 20-25 bin tl lik alım emri girdi...bazı arkadaşlar dünkü %7 düşüşten ürktükleri için %5-6 verebilir çünkü normalde 20-25 arası vermesini bekledigim tnztp 38 lot vermiş fena degil bence...

  7. Ben 10000 adet talep ettim. Ama beklentim yüzde 2.

  8. katılımcı az tahminen %40 gelebilir
    Ben katılmadım, astor a belki katılırım
    borsa çökünce herkes tırstı

Sayfa 7/28 İlkİlk ... 5678917 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

  • Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •