Sayfa 45/990 İlkİlk ... 3543444546475595145545 ... SonSon
Arama sonucu : 7920 madde; 353 - 360 arası.

Konu: Viop XLVII

1.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Ben bayağı bi sepet yabtım, karışık porsiyon
    iyi yapmışın reis..
    neler aldın ? ayıptır sorması

2. 5664 ben dibi işaretledim, yeni tepeye gitcez, çok mazut kokuyor piyasa, öyle böyle değil
    Hamdım Piştim Yandım

3. Abka ve noscefari batık olduğunuzu anlamak için çok zeki olmaya gerek yok.Biriniz zaten ülkeyi terk etmiş Eyt düşmanlığı üzerinden hala peşimden koşturuyorsunuz.Abka aylar öncesinin diyaloğu aklında bıçak yarası gibi kalmış onun intikamını güdüyor.Aslında Çağrı seni severdim delikanlı gibi karını zararını söylerdin.Ama sonra abin olan ve sana hep olumlu telkinlerde bulunan Cautinary için yanlış tavır takındın

Abka senin geçmişe göre çok ilerde olduğunu söylemeden edemeyeceğim Eski iktidar savunuculuğundan vazgeçmişsin en azından.

4. Emlak Konut Genel Müdürü Hakan Gedikli: "İstanbul'da 3+1 daire 3-3,5 milyon TL'ye bulunabilir. Bunlar ulaşılabilir rakamlar."

biz kendimizi zengin görüyoruz değiliz...

3-3,5 milyona ulaşılabilir diyor...

3,5 milyon faiziyle 10 yılda 7 milyon olur...

aylık 70,000 lira ödemeye sıradan herkes ödeyebilir diyor...

hakikaten bunların kanallarında isviçre vatandaşı falanmı gösteriyorlar Türk vatandaşını...
    Yatırım tavsiyesi değildir.

5.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    5664 ben dibi işaretledim, yeni tepeye gitcez, çok mazut kokuyor piyasa, öyle böyle değil
    Bozkurt dayu marjin yedik dün pala ısırdı bizi de. eve ekmek götüremiyoruz çoluk çocuk aç iki banko bir süpriz kağıt lütfen
    Yazdıklarım kendime günlük tutma amaçlı olup hiçbir şekilde YATIRIM TAVSİYESİ İÇERMEZ.

6.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Ben bayağı bi sepet yabtım, karışık porsiyon
    Reis hiç sepet yok tek tabanca borsadaki portfoyun tamamına Ereğli gelmiş. Temettü kadar duralım. Bakalım kocaoglan yüzümüzü guldurecekmi?

7.  Alıntı Originally Posted by Karax Yazıyı Oku
    Reis hiç sepet yok tek tabanca borsadaki portfoyun tamamına Ereğli gelmiş. Temettü kadar duralım. Bakalım kocaoglan yüzümüzü guldurecekmi?
    Tek kaat her zaman risklidir abi nasipte olan gelir.
    Birde çoğu zaman derim, senin hisse yükselmeyebilür ama vob mecbur yükselir...
    Hamdım Piştim Yandım

Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    Emlak Konut Genel Müdürü Hakan Gedikli: "İstanbul'da 3+1 daire 3-3,5 milyon TL'ye bulunabilir. Bunlar ulaşılabilir rakamlar."

biz kendimizi zengin görüyoruz değiliz...

3-3,5 milyona ulaşılabilir diyor...

3,5 milyon faiziyle 10 yılda 7 milyon olur...

aylık 70,000 lira ödemeye sıradan herkes ödeyebilir diyor...

hakikaten bunların kanallarında isviçre vatandaşı falanmı gösteriyorlar Türk vatandaşını...
    3.5 a ev bulmakta sikinti yok demiş
    Ama 3.5 u bulmakta sikinti var
    bir halt olacağı yok.

Sayfa 45/990 İlkİlk ... 3543444546475595145545 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •