Sayfa 617/1001 İlkİlk ... 117517567607615616617618619627667717 ... SonSon
Arama sonucu : 8005 madde; 4,929 - 4,936 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri( ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - VII

1.  Alıntı Originally Posted by 111222333 Yazıyı Oku
    Dün akşam 6’lı masa toplantı çıkışını izledim

Liderler hangi araçlara biniyor diye

Görebildiklerim

Kemal Kılıçdaroğlu Mercedes ticari

Ali Babacan Mercedes S-Klasse

Gültekin Uysal Audi A8 sanırım

Temel Karamollaoğlu Mercedes E Class (Güncel model değil, aralarında en mütevazı)

Meral Akşener Audi A8 Çakarlı, Işıl Işıl

Meral hanım, parti yeni kurulduğunda hiç unutmam BİZE VW CADDY verdiler onla geziyoruz demişti.
    G. uysal nereden bulmuş parayı parti yardımı alıyorlar mı ki? 6 'lı masaya da iyi girdi bence bi bakanlık gelir yoksa MV. bile olamazdı tanıyan eden yok medya desteği yok

Rahat rahat sevişebilecekler din böyle birşeydir. Kimin elindeyse istediğin tarafa çekersin
    Garibanın çükünü bağlarken ronaldonunkini avuçlar destek atarsın.
    bir halt olacağı yok.

3.  Alıntı Originally Posted by 111222333 Yazıyı Oku
    Dün akşam 6�lı masa toplantı çıkışını izledim

Liderler hangi araçlara biniyor diye

Görebildiklerim

Kemal Kılıçdaroğlu Mercedes ticari

Ali Babacan Mercedes S-Klasse

Gültekin Uysal Audi A8 sanırım

Temel Karamollaoğlu Mercedes E Class (Güncel model değil, aralarında en mütevazı)

Meral Akşener Audi A8 Çakarlı, Işıl Işıl

Meral hanım, parti yeni kurulduğunda hiç unutmam BİZE VW CADDY verdiler onla geziyoruz demişti.
    Arabayı almandan
    Kızı balkandan alacan derler

4.  Alıntı Originally Posted by oguzvortex19 Yazıyı Oku
    Arabayı almandan
    Kızı balkandan alacan derler
    maserati İtalyan ama
    işi bozuyor
    Türkiye'de temel problem şu : bilgili olanların yetkisi yok , yetkisi olanlarında bilgisi yok.

Balkandan iyiymis .borek yapar balkanlar.

6.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Abi bu muhabbetleri sen mi yapıyorsun Allah aşkına.

Neyi kim düzeltecek ağzını ac da kafana kapıcı küreğini ye

Kendin çocukları atmışsın, bize akıl veriyorsun vallahi gundi başkan haklı diyeceğim artık.

Tr de siyasetten para kazanmayan siyasetle uğraşmasın.

Artı, demokrasinin en direk tecelli ettiği yer ülkemizdir.

Halk herkesin cocugu doktor olsun dedi açtılar tip fakültelerini.

Halk herkesin cocugu okul okusun istedi açtılar her ile okulu.

He mezun olan is bulamıyor bulan da sürünüyor olabilir. Ama Halk bunu istemedi ki? Okul istediler okul aldılar. Çok basit bak. Sağlık aynı şekilde ne istendi ise yapıldı sonuçları beğenmemeye hakkın yok çünkü bizzat kendin istedin.

Ben bu kadar direk demokrasi ne kadar iyi bir fikir ona pek emin değilim. 5 yaşındaki çocuğa ne yaparsan yap demeye benziyor biraz. Ama yok kal yok mücadele filan hayatımda daha boş muhabbet duymadım. Kalırsam da yapacağım mücadele iyi insan olmaya gayret etmekten ibaret banane abicim halkla devletin arasına ben kimim kigireyim.

Bak Halk eyt istedi 43 yaşında yatacak delikanlılar. Ne diyelim abi? Azıcık laf ediyoruz sonuçları kötü olur ülkemiz için diye yemediğimiz laf kalmıyor. Yaşasın görsünler yok kal yok mücadele filan insan kendi halkına karşı mücadele edemez ve böyle tavsiyeler içi boş ve tehlikeli bana göre tabi nacizane.
    üstadım biz de biraz mesleklere sosyal statü olarak bakılmasını seviyoruz mesela subaysa adam dışarıda da komutanım bekliyor keza doktorsa hocam polis komserim hakim savcı böyle uzar gider (mühendisin atarı olmuyo bi ) ama mesele sadece para eğitim geçim değil sanki

belki adam müge anlı programlarından, siyasi gündemden, boş beleş insanların adam yerine konulup birden fazla maaş almasından, karton toplayan adamın döner bıçağıyla sana saldırabilir olmasından, arabanın üstünde zıplayan baklavacının karakolda kapıda karşılanmasından, göçmenlerin sokaklarda kızların video çekmesinden ya da en basiti cami de ayakkabılıkta yer varken kapı ağzına yığılan ayakkabılardan sıkılmış olabilir, medeniyet havası solumak istemesi gayet doğal bu şekilde de bakmak lazım.

düşüncelerinize ayrıyeten katılıyorum, hala haktı o yıllarda elinden alındı vs. diyenler var senin hak ettiğini 3 ay sonra niye hak edemiyor diye sorgulamıyor zaten, neyse sıkıntı yok yakında bir çok kişi tabandan alır aylığını bir kısmı da enine çizgili tişörtünü çekip gençlere yol göstermeye başlar.

7. Borsayı coşturuyorlar gene asla düşmemeli

Sayfa 617/1001 İlkİlk ... 117517567607615616617618619627667717 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •