Sayfa 57/990 İlkİlk ... 747555657585967107157557 ... SonSon
Arama sonucu : 7920 madde; 449 - 456 arası.

Konu: Viop XLVII

1. Yine anahtarına masaya oturacakmis gibi.

Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by lemur Yazıyı Oku
    bu oncsm var ya keske tavan bozsa al sakla ))

Siz yazınca Şirketin verilerine baktım,hiç bir veri yok,siz şirketi tanıyorsunuz galiba?
    Halka açık kısmı 5.950.000 lot ,tavanda 19.273.000 lot alıcı var.(şaka gibi- tüm sermayesi zaten 23.850.000 tl. )

YTD

3. burası viop topiği olduğu halde neden viop yapmayın deniyor anlayabilmiş değilim.
    Ayrıca viopta endeksten ziyade derinşiği olan bir hisse ile işlem yapılsa daha fazla kazanç oluşabilir ve de hissenin veya speğin ne yapcağını kestirebilirsiniz. bence
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

4.  Alıntı Originally Posted by TIFIL Yazıyı Oku
    burası viop topiği olduğu halde neden viop yapmayın deniyor anlayabilmiş değilim.
    Ayrıca viopta endeksten ziyade derinşiği olan bir hisse ile işlem yapılsa daha fazla kazanç oluşabilir ve de hissenin veya speğin ne yapcağını kestirebilirsiniz. bence
    Sigara gibi düşün,sigara satışı serbest ama sağlığa zararlı uyarısı yapılıyor.
    Sigara içersen,kanser,kalp krizi riskin artar deniyor.(bilimsel ispatlanmış)
    VİOP ta öyle,VİOP ta işlem yapanların %75-80 ni zarar ediyor.(bilimsel ispatlanmış)

YTD

5.  Alıntı Originally Posted by TIFIL Yazıyı Oku
    burası viop topiği olduğu halde neden viop yapmayın deniyor anlayabilmiş değilim.
    çünkü viop küçük yatırımcı için icat edilmiş bir şey değildir ve küçük parasıyla savaşamaz viopta , alırlar parasını
    bu kadar basit

6.  Alıntı Originally Posted by SEL Yazıyı Oku
    yükselen dip olasılığına ... günlük poz açtım hisselerde .kapanşa kadar .. . kısmet .. stop yazamayacağım Karekemal beyin eşşek karpuz kabuğu olayı olmasın yine
     Alıntı Originally Posted by SEL Yazıyı Oku
    günlükler için erken davrandım biraz .. ama şuan iyi durumda hepsi şükür .. genelde erken davranıyorum .. eskilerden sazan vardı tuşa basmaya karar verdiğin andan itibaren birkaç dakika daha bekle derdi .. planım günlük diye aldıklarımı kapanışa kadar tutup .. ana portfoy diyue aldıklarımı taşımak .. kısmet ..
    günlük diye aldıklarımın 1/2 sini realize ettim .. kalan 1/2 ve ana portfoye aldıklarım duruyor ..
    Yatırım Tavsiyesi Değildir. extended (epik) wave5 rally started@06.11.2024

Big dayuuuu nerede acaba bugün hiç yazmadı......hayır olur inşaalllah.....
    Sen af yolunu tut, bağışla, uygun olanı emret, bilgisizlere aldırış etme.

Taşınan Açıklar da tabi ki dünkü pozisyonlar karlı kapatılmış ama EREGL de 9.3 mlyn lotla rekor taşınma olmuş, başka da kayda değer taşınma yok, açıkcı neden bu kadar EREGL de ısrarcı acaba!

Sayfa 57/990 İlkİlk ... 747555657585967107157557 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •