Sayfa 619/1001 İlkİlk ... 119519569609617618619620621629669719 ... SonSon
Arama sonucu : 8005 madde; 4,945 - 4,952 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri( ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - VII

1.  Alıntı Originally Posted by Batman Yazıyı Oku
    Erdoğan'ın açıklamasına göre Çiftçi Destek Kredisi'nde yıllık faiz oranı yüzde 9.75, vade süresi 36 ay olacak. Tarımsal Kobi Kredisi'nde yıllık faiz oranı yüzde 4,75,

https://finans.mynet.com/haber/detay...anlari/458526/

Gıdıvan üstad yetiş fışkırtma var

bu para nereye gidecek köyde maserati de olmaz şimdi altı sürter
    seçime kadar non stop fışkırtma var.

gıdıvan üstadın etrafı pompacı dolu, fışkırtan fışkırtana

2.  Alıntı Originally Posted by Batman Yazıyı Oku
    90 küsür doğumlu olup çocukken ya da kundakta sigorta başlatılanlar da vardı.
    o ara fotomodel, ajansta calısan cocuklar cogalmıstı..cok ıyı hatırlıyorum..sigorta gırıslerını hep ordan yaptılar....
    ''Yatırım Tavsiyesi Değildir'' görüşlerim tamamen şahsi düşüncelerim olup beni bağlar

3.  Alıntı Originally Posted by palmet Yazıyı Oku
    o ara fotomodel, ajansta calısan cocuklar cogalmıstı..cok ıyı hatırlıyorum..sigorta gırıslerını hep ordan yaptılar....
    emekli olacaklar onlarda ortalama 49 deniyor ama en azından bir alt limit de gelmeliydi diye düşünüyorum mesela 45 falan en kötü

4.  Alıntı Originally Posted by palmet Yazıyı Oku
    söyle bir hesap olması lazım 1999 eylul mu ne...2000 dıyelım kanun yuruluk tarıhı eyt lı ıcın......2000 de 18 yasında olan sıgortalı 25 yıl calıssa 25+18=43 gıbı bır yas cıkıyor..kanun 2023 te cıktı...43 yasında olan emeklılık ıcın 2025 ı bekleyecek 3 yılda ordan
    yas eder 46-47..ben boyle hesap yaptım ama tamda bılmıyorum./en erken yasta emeklı olacak kisı /
    En erken şöyle hesapla
    18 yaşında bir bayan 20 yıl sigortalılık süresi sonucu primide tutuyorsa 38 yaşında emekli olur
    18 yaşında erkek 25 yıl sigortalılık süresi sonucu primide tutuyorsa 43 yaşında emekli olur.
    Bunlar istisna çoğunun günü tutmuyor.Ortalama 48 yaş civarında deniliyor

MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Yatırım tavsiyesi değildir itibar etmeyiniz.

5.  Alıntı Originally Posted by Batman Yazıyı Oku
    emekli olacaklar onlarda ortalama 49 deniyor ama en azından bir alt limit de gelmeliydi diye düşünüyorum mesela 45 falan en kötü
    benim arkadaş unv de okurken kendini bir mali müşavirin yanında sigortalı göstermişti ben ilgilenmemiştim şu an emekli oluyorum diyor bir ara sgk böyle katakulli sigortaları iptal ediyor diye haberlerde çıkıyordu demek ki yırtmış dürüst olursan ayvayı yiyorsun

6.  Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    benim arkadaş unv de okurken kendini bir mali müşavirin yanında sigortalı göstermişti ben ilgilenmemiştim şu an emekli oluyorum diyor bir ara sgk böyle katakulli sigortaları iptal ediyor diye haberlerde çıkıyordu demek ki yırtmış dürüst olursan ayvayı yiyorsun
    18 Yaşı doldurmuşsa Lise veya ünv. de iken bir işyerinde sigortalı olmanın yasal yönden bir engeli var mı?
    KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
    Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.

7.  Alıntı Originally Posted by virtue Yazıyı Oku
    18 Yaşı doldurmuşsa Lise veya ünv. de iken bir işyerinde sigortalı olmanın yasal yönden bir engeli var mı?
    bir işyerinde fiilen çalışmıyorsa sahte sigortalılık oluyor diye biliyorum
    https://finans.mynet.com/haber/detay...le-var/440252/

8.  Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    bir işyerinde fiilen çalışmıyorsa sahte sigortalılık oluyor diye biliyorum
    https://finans.mynet.com/haber/detay...le-var/440252/
    Kırık ok filminde bir sahne vardı. Hangisi daha kötü diyordu. Nükleer silahın çalınması mı yoksa. bu sık olduğu için isim koymanız mı ?
    Bizimde hikaye bu, sigortalı göstermek diye bir kavram var.

Ben artık pes ettim. Geride kalanlara başarılar dilerim.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sayfa 619/1001 İlkİlk ... 119519569609617618619620621629669719 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •