Sayfa 834/1312 İlkİlk ... 334734784824832833834835836844884934 ... SonSon
Arama sonucu : 10492 madde; 6,665 - 6,672 arası.

Konu: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım 2

1. Arkadaslar bu ne demek? Yani bir isinmi olmasi gerekiyor? Bir yerden ticari kira geliri olan basvuramazmi?

Duhul
    Dec 2017
    İkamet
    İzmir
    Gönderi
    3,166
    Bu kampanya ile attigin tas kurbagayi urkutmeye degdi mi ?

Evler aninda zamlandi.
    Ama bu kriterlerle kim ev alacak ya ?
    Sadece onceden tespit edilmis yandas alir.
    Adrese teslim kampanya.

Defolup gitmeden devlet bankalarinin icini bosaltma.

3. Yeni konut müjdesinin ardından fırsatçılar harekete geçti: 1 milyon TL'lik zam!

Orta gelirliye konut kampanyasının açıklanmasıyla birlikte fırsatçılarda harekete geçti. Birçok ev sahibi aynı gün veya aynı saatte ev fiyatlarına 1 milyon liraya kadar varan zamlar uyguladı.

bunlarda ekmeğe sürülecek kadar bile akıl yok...

böyle olacağı belliydi..

habire ateşebenzin döküyorlar...

piyasayı serbest bıraksalar rayına oturacak...

altı ayda bir yok sıfır faiz yok uzun vade durmadan konutları pohpohluyorlar...
    Yatırım tavsiyesi değildir.

Yok canım ne diyon bu başlıkta ev fiyatları düşecek diye bağıranlar boşa mı klavye çalıp durmuşlar burada
    Ben uydum onlara sattım evi düşünce 2 tane alacam ıonu bekliyorum.
    Bu kadar adam yanılıyo olamaz. Vardır bildikleri bi halt ki düşecek diyorlar.
    bir halt olacağı yok.

5.  Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    Yeni konut müjdesinin ardından fırsatçılar harekete geçti: 1 milyon TL'lik zam!

Orta gelirliye konut kampanyasının açıklanmasıyla birlikte fırsatçılarda harekete geçti. Birçok ev sahibi aynı gün veya aynı saatte ev fiyatlarına 1 milyon liraya kadar varan zamlar uyguladı.

bunlarda ekmeğe sürülecek kadar bile akıl yok...

böyle olacağı belliydi..

habire ateşebenzin döküyorlar...

piyasayı serbest bıraksalar rayına oturacak...

altı ayda bir yok sıfır faiz yok uzun vade durmadan konutları pohpohluyorlar...
    bu ülkenin insanının büyük kısmı fırsatçıdır. Fırsatçı olmayın da eline fırsat geçmemiştir.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

6.  Alıntı Originally Posted by izmut Yazıyı Oku
    Bu kampanya ile attigin tas kurbagayi urkutmeye degdi mi ?

Evler aninda zamlandi.
    Ama bu kriterlerle kim ev alacak ya ?
    Sadece onceden tespit edilmis yandas alir.
    Adrese teslim kampanya.

Defolup gitmeden devlet bankalarinin icini bosaltma.
    Bunların genel politikası ; eğer bir kötülük yapacaklarsa , önce kendi medyalarında insanlar üzerinde algı oluşturuyorlar. Toplum önüne arkasına bakmıyor - kampanya- , - ucuz - vb. duyduğunda sıraya giriyor. Oysa menfaatine gibi görünen uygulamaların hepsinde soyulan kendileri oluyor. Konut kampanyasını eski ZAMAN gazetesi ekonomi müdürü olan Fetöcü bile youtubb da çok büyük lütuf olarak sunuyor. Yalaka diyor ki '' her şeye itiraz etmeyi huy edinen muhalefete bakmayın 0,69 faiz bedava. kaçırmayın alın '' . Sanki ödemeleri başkası yapacak.

Faiz düşük ama alacağın konutta sana zaten en 500 - 750 arası geçiriyorlar. Kıyıda köşede satılmayan müteahhitlerin elindeki evleri okutmanın değişik şekli.

7. Büyük kız için toki başvurusu yapmıştık. Çıkmadı. Halkbank ATM den kartsız paramızı iade aldık. Toki de bana göre gereksizdi ama çocuklar çok isteyince zaten çıkmayacağını da bildiğimden yazılın haydi demiştim.

8. Fiyatlar habire artarken nasil oluyorda insaat sayisinda patlama olmuyor anlamiyorum

Firsatci muteahhitlerin saldirmasi gerekirdi

Sayfa 834/1312 İlkİlk ... 334734784824832833834835836844884934 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •