-

Originally Posted by
Maacit
katılımcı az tahminen %40 gelebilir

Ben katılmadım, astor a belki katılırım

borsa çökünce herkes tırstı

Öyle gelirse batabiliriz yüklü girdik çünkü 
Hayırlısı bakalım inşallah %5 civarı gelir.
Paylaşımlarım asla yatırım tavsiyesi değildir. Kendi aklınıza ve tecrübelerinize göre yatırımlarınıza yön veriniz.

-
Petun ne alaka. Vanet i falan da yazsaydiniz bari

Originally Posted by
tranatula
Uluun 8 fk petun 13 fk dan işlem görüyor
M2101K6G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-

Originally Posted by
Maacit

Katılımcı az mı?!! Bence Söke una talep çok yüksek oldu ve dağıtım oranı en fazla %5 olacak. Bekleyip görelim..
-

Originally Posted by
cennetyolu
Katılımcı az mı?!! Bence Söke una talep çok yüksek oldu ve dağıtım oranı en fazla %5 olacak. Bekleyip görelim..
%5 gelse süper olur bence %2 anca gelir.
Paylaşımlarım asla yatırım tavsiyesi değildir. Kendi aklınıza ve tecrübelerinize göre yatırımlarınıza yön veriniz.

-
Bugün saat 15 30 a doğru osmaniı yatırımdan talep girdim no 18000 kusur idi diğer halka arzlarda aynı saatlerde 8000-9000 kusurlü rakamlarda talep nosu olurdu
-

Originally Posted by
kurtadam10
Bugün saat 15 30 a doğru osmaniı yatırımdan talep girdim no 18000 kusur idi diğer halka arzlarda aynı saatlerde 8000-9000 kusurlü rakamlarda talep nosu olurdu
% 5 bile grlse süper.
-

halka arz öncesi hemen hemen tüm şirketlerde yeniden değerleme ile duran varlıkları artırma, ciro ve kar marjı artışı tesadüf mü???
--ciro kırımına baktığımızda daha önce olmayan 295 milyonluk satış, üretimden olmayan bir al sat satışı (ciroyu yüzde 20 artırmış), profesyonel un satışındaki artışın yarısı da benzer şekilde olabilir....devamlılığı olup olmayacağı???
--makyajlı-hormonlu gibi geldi bana...
Son düzenleme : ft-2; 07-01-2023 saat: 08:59.
-

Originally Posted by
Maacit

Tam tersine rekor katılım oldu sadece vakıf yatırımdan 260 binden fazla başvuru var. Ayrıca bist30 hisselerinin teminat gösterilmesi başvuruyu artırdı. Tahminim %1 e %2 arası
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri