Adamlar iş almamaya ........ li sanki gerçi mal toplammadan haber gelmez ,haber gelirse mal toplanmış demektir , haber derken sirketin esas işi mutahitlik burdan kazanılacak para ile de Ges santralleri kurmak , ama mutahitlik ges kurulum işi bir türlü gelmiyor , yatırım tavsiyesi deildir..
Yaptigim yorumlar kesinlikle al sat tavsiye niteligi olmayip , yatirim tavsiyesi deidir.
Sayın Anadolu Alp sirketin hisse düşüşü bizi ne kadar etkiliyorsa geri alim yapan kişi ve kurumlarında hisse değeri × ellerindeki lot sayısı kadar artı ve eksiye dusuyor bu hisse max 220 gördü ordan cuma günü 168 TL gördü aradaki fark 1 850 000 lot geri alan bir kişi için tepeden gördüğü rakama göre yaklaşık 100 milyon TL kardan eksi yazar, demekki bazı durumlar veya etkenler in önüne gecilemiyor, alsatlada bu para kazanılmaz böyle sığ bir tahtada hacim yok hacmi belli kurumlar yapiyor oda belli , şahsen ben enflasyon baz etkisi ile geri alınan hisselerin ortalama 80 TL olduğu düşünülüp enflasyon baz etkisi ile Naturel Grup a 165 üzerinden aktarıldığını düşünüyorum , artık bu rakamın baz alinmasini sanki maliyet açısından grup un bu rakama dikkat edeceğini, 2023 yılı enflasyonist bir rakam ne olur bilemiyoruz ama bu rakamların ustu 2023 yılı sonu hisse değerini ona göre tutmaya ve hatta bu rakamlar düşük kalırsa yeniden alimlarla hisseyi yükseltmek isteyebileceklerini şahsen düşünüyorum ama coğrafi ve başka anlamda oluşabilecek bir durumda bütün hesaplar alt üst olabilir diye şahsen düşünüyorum , uc grup kagidindada yatirim fonlari satim yapti ,1 ayda Naten den 400 000 lot satis yapti , sanirim elindede bir sey kalmadi tavsiyesi deildir..
Yaptigim yorumlar kesinlikle al sat tavsiye niteligi olmayip , yatirim tavsiyesi deidir.
Teşekkürler Sn Bay Tomi.Zirvesinden çok düştü Naten sıkıntı burada 200 üzeri kalıcılık sağlasaydı iyi olurdu fakat olmadı yaşanacakmış bu düzeltme siz belirtmişsiniz yazınızda fonların elinde mal kalmadı diye bu önemli hisse için.Eğer borsa ciddi düşüş yaşamazsa Naten eski zirvesine tekrar yükseliş yaşayabilir.En azından şuan için düşüş durdu ve tepki yükselişi yaptı.
Heeee tepki yükselişi yaptı uçacak yakında.....Y.T.D
https://resmim.net/cdn/2023/01/10/n1t3k.png
156 altındaki kapanışlar sıkıntı olur. artık dönmeli buralardan.
Yazdıklarım ve Çizdiklerim asla ve asla yatırım tavsiyesi değildir. Tamamen kendimi geliştirmek adına karalamalardır.
Yer İmleri