Adamlar iþ almamaya ........ li sanki gerçi mal toplammadan haber gelmez ,haber gelirse mal toplanmýþ demektir , haber derken sirketin esas iþi mutahitlik burdan kazanýlacak para ile de Ges santralleri kurmak , ama mutahitlik ges kurulum iþi bir türlü gelmiyor , yatýrým tavsiyesi deildir..
Yaptigim yorumlar kesinlikle al sat tavsiye niteligi olmayip , yatirim tavsiyesi deidir.
Sayýn Anadolu Alp sirketin hisse düþüþü bizi ne kadar etkiliyorsa geri alim yapan kiþi ve kurumlarýnda hisse deðeri × ellerindeki lot sayýsý kadar artý ve eksiye dusuyor bu hisse max 220 gördü ordan cuma günü 168 TL gördü aradaki fark 1 850 000 lot geri alan bir kiþi için tepeden gördüðü rakama göre yaklaþýk 100 milyon TL kardan eksi yazar, demekki bazý durumlar veya etkenler in önüne gecilemiyor, alsatlada bu para kazanýlmaz böyle sýð bir tahtada hacim yok hacmi belli kurumlar yapiyor oda belli , þahsen ben enflasyon baz etkisi ile geri alýnan hisselerin ortalama 80 TL olduðu düþünülüp enflasyon baz etkisi ile Naturel Grup a 165 üzerinden aktarýldýðýný düþünüyorum , artýk bu rakamýn baz alinmasini sanki maliyet açýsýndan grup un bu rakama dikkat edeceðini, 2023 yýlý enflasyonist bir rakam ne olur bilemiyoruz ama bu rakamlarýn ustu 2023 yýlý sonu hisse deðerini ona göre tutmaya ve hatta bu rakamlar düþük kalýrsa yeniden alimlarla hisseyi yükseltmek isteyebileceklerini þahsen düþünüyorum ama coðrafi ve baþka anlamda oluþabilecek bir durumda bütün hesaplar alt üst olabilir diye þahsen düþünüyorum , uc grup kagidindada yatirim fonlari satim yapti ,1 ayda Naten den 400 000 lot satis yapti , sanirim elindede bir sey kalmadi tavsiyesi deildir..
Yaptigim yorumlar kesinlikle al sat tavsiye niteligi olmayip , yatirim tavsiyesi deidir.
Teþekkürler Sn Bay Tomi.Zirvesinden çok düþtü Naten sýkýntý burada 200 üzeri kalýcýlýk saðlasaydý iyi olurdu fakat olmadý yaþanacakmýþ bu düzeltme siz belirtmiþsiniz yazýnýzda fonlarýn elinde mal kalmadý diye bu önemli hisse için.Eðer borsa ciddi düþüþ yaþamazsa Naten eski zirvesine tekrar yükseliþ yaþayabilir.En azýndan þuan için düþüþ durdu ve tepki yükseliþi yaptý.
Heeee tepki yükseliþi yaptý uçacak yakýnda.....Y.T.D
https://resmim.net/cdn/2023/01/10/n1t3k.png
156 altýndaki kapanýþlar sýkýntý olur. artýk dönmeli buralardan.
Yazdýklarým ve Çizdiklerim asla ve asla yatýrým tavsiyesi deðildir. Tamamen kendimi geliþtirmek adýna karalamalardýr.
Yer Ýmleri