Sayfa 703/1002 İlkİlk ... 203603653693701702703704705713753803 ... SonSon
Arama sonucu : 8016 madde; 5,617 - 5,624 arası.

Konu: Yatırım Fonları X

Doğru olan likit kalmak , bist bu kaleme girmiyor , TL yada döviz de

2. bu bist100 dışı fonlar meselesunu ele almamuz lazum: ) çıkarken kaplumbağa düşerken tavşan. yarın verdiklerinin yarısını bari almış olsa..bu böyle gidecekmi acaba..

Alıntı Originally Posted by yuji Yazıyı Oku
    Daha önce de yazmıştım RPD arbitraj yapıyor yoğun şekilde

https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/1094495

Son bildirime göre hisse pozisyonu %60 görünüyor ama bunların çoğunun short karşılığı var
    Net hisse pozisyonu %10 civarı

Nasıl yapabilir böyle bişeyi, gerçekten inanabiliyor musunuz böyle bişey olabileceğine
    aralık ayında portföyünde 9,5 milyonluk ISFIN vardı. bu ayda sıfır görünüyor

Dogaz gaz icnde bulunan fon varmı arkadaşlar ?

5. Herkese merhaba,
    Yatırım fonu alım satım işlemlerinde mkk'ya ödenen on binde 0,075 ücret haricinde başka bir ücret ödüyor muyuz? örneğin tefaş bir ücret tahsil ediyor mu?

6.  Alıntı Originally Posted by md1 Yazıyı Oku
    Herkese merhaba,
    Yatırım fonu alım satım işlemlerinde mkk'ya ödenen on binde 0,075 ücret haricinde başka bir ücret ödüyor muyuz? örneğin tefaş bir ücret tahsil ediyor mu?
    Tefaş + İşlem yapılan kurum fon yönetim ücretinin %35ine çöküyor
    Ama yönetim ücreti tefaştaki fiyatlara zaten yansıtıldığı için bizden bişey çıkmıyormuş gibi görünüyor

Benden alınanlar:
    MKK açık hisse saklama(hissem olduğu için olabilir bu)
    MKK Hesap bakım
    MKK YAtırım fonları saklama

7.  Alıntı Originally Posted by dell14 Yazıyı Oku
    Dogaz gaz icnde bulunan fon varmı arkadaşlar ?
    AES var bazi dogal gaz etf leri tasiyor. Kap dan ayrintili bakabilirsiniz. Bir de TGE var bildigim. Icerisinde lon ngas dogal gaz etf si var. Son dagilim raporuna baktigimda gecen aya gore dogal gaz yukselis beklentisini dusurmus TGE. 164 milyon lot lon ngas etfsi tasiyordu gecen ay , son dagilim raporuna gore 78 milyon lot tasiyor bu etf den.

Pek incelemiyorum bilgim yok ama diger emtia fonlarina da bakabilirsiniz kap dan YGM , GZE gibi.

Ek olarak gida fonlarinin dagilim raporlarindan bir bilgi vereyim. Takip ettigim fonlardan KRF KUB TPP gibi fonlar gecen aylarda DBA tarim etf si tasiyorlardi. Son dagilim raporlarina gore bu 3 fondan hic birisi DBA tarim etf si tasimiyor artik. Ya tarim-gida fiyatlarinda yukselis beklentileri son buldu veya baska bir sebep var DBA satis yapmalari icin.

D gaz bayağı bir diblerde, risk alınabilirmi takip edecegim

Sayfa 703/1002 İlkİlk ... 203603653693701702703704705713753803 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •