Sayfa 137/990 İlkİlk ... 3787127135136137138139147187237637 ... SonSon
Arama sonucu : 7920 madde; 1,089 - 1,096 arası.

Konu: Viop XLVII

1. insanlar ucuz kaldı diye çelik alıyor, sonra buradan fonlama yapılıyor bence.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

2. spot 30-endeks 5600- 5620 aralığı direnç,
    burayı geçerse 150 puan gibi bi marj açılır endeksin önüne

3. Bence çok kişi malda kaldı, kazanın doğduğuna inanıyır ama öldüğüne inanmıyor ver odunu pala
    Hamdım Piştim Yandım

4.  Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    saçma salak popülist vaadler yerine altı dolu ve yapılması muhalefet için kolay iktidar için çok zor bir vaad vermiş bu sefer.
    Bence gayet yerinde bir hareket olur. Çoğu popülist adımı desteklemesem de, bu bence iyi oldu.

Yeterincde gayrimenkulüm var, bu saatten sonra alım değil satış yaparım ancak. Yani aslında benim işime gelmez böyle bir karar. Ancak Türk gençlerinin ev alamadığı, kirayı bile zor ödediği yerde konutların yabancılar tarafından kapışılması hiç hoşuma gitmiyor.

Tabii ki, asıl önemli olan kök sebepleri düzeltmek, ama o da en az 5 yıl sürer. Bu süre zarfında satışı yasaklamak, konut piyasasını biraz dengeler.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

5.  Alıntı Originally Posted by KaraKemal Yazıyı Oku
    evet londra, 2022 en pahalı 10 satış listesine aydın doğanın kızı 4.sıradan girmiş 27 milyon pound alışla, bi kaç sene evvel de babası 46 milyon pound bi alış yapmıştı

https://tele1.com.tr/londranin-en-pa...0ip1r158068464
    Hürriyet gazetesini satan kişinin kızı değil mi? Hani Ziraat bankasından 750milyon dolar kredi alan kişiye satılan medya grubunun eski sahibinin kızı değil mi?

Ailesine Londra'da "sokak" satın alan müteahhit de vardı galiba? Daha sonra hamile kaldığı iddia edilen sevgilisine de ev almış, bunu duyan eşi de boşanma davası açmış diye basında yazılmıştı... Artık doğru ya da yanlış, orasını bilemem...

Hamdolsun...
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

6.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Trend döndüğü için her tepkiyi satış fırsatı olarak kullanmak lazım, ben şortları piramitliyorum
    trend dönmesi için 4900 altı çoklu kapanış gerekli , şuanda o bölgelerden tepkiler geldi.
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

7.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Bence çok kişi malda kaldı, kazanın doğduğuna inanıyır ama öldüğüne inanmıyor ver odunu pala
    MALDA YAKALANANIN düşüncesi; 1400 den 5700 e gelen endeksin %10 düzeltme yapması kadar normal bir şey yok.
    Bu süreç içerisinde buna benzer bir sürü düzeltme yaşadık işlem yaptığımız sürede bu böyle devam eder.
    Yandık bittik diyenler düşüş daha önceki pat diye düşüşleri görmemişler sanırım şu an normal bir düzeltme sürecinde olduğumuzu düşünelim yalnız STOPsuz kalmayalım lütfen ...

8. konutun dengelenmesi elzem.
    yabancıya satış kısıtı niçün çözüm olmasın gayet iyi bir yere parmak basmış dedem.
    hem millet barınma sorunu yaşıyor hem de haksız zenginleşmeye sebep oluyor.
    bir de lira ucuz dayı
    500 bin siterlini bulup gelen ingiliz neden bizim en göbek en güzel yerimizi alsın.

Sayfa 137/990 İlkİlk ... 3787127135136137138139147187237637 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •