Sayfa 631/919 İlkİlk ... 131531581621629630631632633641681731 ... SonSon
Arama sonucu : 7346 madde; 5,041 - 5,048 arası.

Konu: KRONT - Kron Telekomünikasyon

1.  Alıntı Originally Posted by Mao Yazıyı Oku
    Haftaya başlanılan fiyatın (127.20) altına inememesi bir fikir veriyor mu?

Neden aşağı salamıyorlar ben böyle bakıyorum olaya, beklenti bitti ya hani salsa ya aşağı neden salamıyor öğleden sonra neden tahtayı yukarı doğru alıyor hep bugün de muhtemelen alacak neden aslında buradaki herkes biliyor sorunun cevabını.
    Bu arkadas bunu yazdiktan sonra hemen her gun yuzde 5 dustu. Yok 1000 lira olmadan satmam gazlari, yok bu hissesi sadece 3 katcik cikmismis, yok 130'dan alinca seviniyormus. Dahasi negatif ihtimalleri soyleyenleri azarlamalar filan.(oyle ki dusun artik, kimseyle yuz goz olmamak icin cogu zaman yazdiklarimi geri siliyordum) Hisse yukari giderken azarlamak kolay ve zevk veriyor olmali, hani haklisin ya!

Devre kesmedigimiz gun yok artik neredeyse..

Hisse zaten yukselirken birileri neden hala gaz verir anlamak da zor yani.

1000'de satmam deyip 130'da elindekileri cikarsan, zaten 40'tan toplamissin, iyi para.

135'i gordugunde, 1000'de satmam diyerek satmayi aklindan gecirenlerin aklini celmeseydin, adam sattiklarini simdi 90'dan yerine koysaydi, lot sayisi yuzde 50 artmis olacakti.

Yatirim tavsiyesi degildir.

2. Ruzgarin birden bire donebilecegi bir hissedeyiz. Ufone satisi gibi bakarsin bir satis daha gelir, hacim macim anlamsizlasir.

Ha iki sene tekrar habersiz birakma ihtimali de olabilen bir hissedeyiz ayni zamanda. Boyle de pislik bir yapimiz var.

Yatirim tavsiyesi degildir

3.  Alıntı Originally Posted by Usta Yazıyı Oku
    Bu arkadas bunu yazdiktan sonra hemen her gun yuzde 5 dustu. Yok 1000 lira olmadan satmam gazlari, yok bu hissesi sadece 3 katcik cikmismis, yok 130'dan alinca seviniyormus. Dahasi negatif ihtimalleri soyleyenleri azarlamalar filan.(oyle ki dusun artik, kimseyle yuz goz olmamak icin cogu zaman yazdiklarimi geri siliyordum) Hisse yukari giderken azarlamak kolay ve zevk veriyor olmali, hani haklisin ya!

Devre kesmedigimiz gun yok artik neredeyse..

Hisse zaten yukselirken birileri neden hala gaz verir anlamak da zor yani.

1000'de satmam deyip 130'da elindekileri cikarsan, zaten 40'tan toplamissin, iyi para.

135'i gordugunde, 1000'de satmam diyerek satmayi aklindan gecirenlerin aklini celmeseydin, adam sattiklarini simdi 90'dan yerine koysaydi, lot sayisi yuzde 50 artmis olacakti.

Yatirim tavsiyesi degildir.
    Hissede kademeler arası 5 lira bu fiyatlardaki diğer hisseler 5 kuruş arası işlem görürken bu 5 lira arası işlem yapıyor bir bakarsın 5 kademe sonrası 150 lira kısa vadeli bakmamak lazım olaya trade denemek isteyene meydan burda ben hissenin değerine vurgu yaptım aradan geçsin 6 ay görürüz hisse nerelerde belki 3 ay belki 2 ay sonrasına ne benim ne burdaki arkadaşların hayal edemediği rakamlarda olacak kim bilir sabretmeyene ekmeğin olmadığı yerdeyiz ordan satsaydım şurdan alsaydım diyen kimsenin başarılı işlemine şahit olmadım.

4. https://resmim.net/cdn/2023/01/10/n1DWL.jpg

Günlük Log Grafikte görüntü bu şekilde. Her şey endekse bağlı. endeks toparlarsa hisseler de toplayacaktır.
    Yazdıklarım ve Çizdiklerim asla ve asla yatırım tavsiyesi değildir. Tamamen kendimi geliştirmek adına karalamalardır.

5.  Alıntı Originally Posted by Umut0109 Yazıyı Oku
    https://resmim.net/cdn/2023/01/10/n1DWL.jpg

Günlük Log Grafikte görüntü bu şekilde. Her şey endekse bağlı. endeks toparlarsa hisseler de toplayacaktır.
    İster toplasın isterse daha sonra sert toplasın çünkü bu enflasyonist ortamda tersi suyu yukarı akıtmaya zorlamak gibi tek yol var bana göre.

Yatırım tavsiyesi değildir.

6. Hisse zirvedeyken de kıymetli benim için dipte iken de, şimdi 92 yaktık akşama 102 kapatırsak ne olacak gün içinde bu hissede değerlendirmeler tamamen su üzerine resim yapmaya benzer.

Asla yatırım tavsiyesi değildir.

7.  Alıntı Originally Posted by Mao Yazıyı Oku
    İster toplasın isterse daha sonra sert toplasın çünkü bu enflasyonist ortamda tersi suyu yukarı akıtmaya zorlamak gibi tek yol var bana göre.

Yatırım tavsiyesi değildir.
    Piyasa ile inatlaşılmaz

Yazdıklarım ve çizdiklerim asla ve asl yatırım tavsiyesi olamaz....
    Yazdıklarım ve Çizdiklerim asla ve asla yatırım tavsiyesi değildir. Tamamen kendimi geliştirmek adına karalamalardır.

8. Neler oluyor anlamıyorum. Daha az önce -3'tü. Kapanışa yakın -7 oldu. Şaka mı?

Sayfa 631/919 İlkİlk ... 131531581621629630631632633641681731 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •