Sayfa 648/1001 İlkİlk ... 148548598638646647648649650658698748 ... SonSon
Arama sonucu : 8005 madde; 5,177 - 5,184 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri( ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - VII

1.  Alıntı Originally Posted by Batman Yazıyı Oku
    bankalar fışkırtmaya devam en düşük maaş kamudaki beyaz yakalı maaşı olmuş

gıdıvan üstad nerede?

https://www.patronlardunyasi.com/hab...-51-zam/273649

İş Bankası personeline enflasyonun üzerinde zam yaptı. En düşük maaş yan ödemelerle birlikte 18 bin liraya yükselirken günlük yemek ücreti ise 128 lira oldu. İktidar, memur ve emekli maaşlarına yüzde 30 zam yapmıştı.
    bankalar çıldırdı zırt pırt maaşlara zam yapıyorlar pandemiden beri bu kaçıncı zam ben sayısını unuttum maaşları arttığından beri mt lerin davranış tarzı da değişti ben öyle hissediyorum eskiden arada sırada ararlar bilgi verirlerdi şimdi ben arıyorum lütfedip dönüş bile yapmıyor sanırım ıt bölümünde çalışanlarının maaşı 100 bine yaklaşmıştır gelde Gıdıvan olma

2.  Alıntı Originally Posted by Batman Yazıyı Oku

gıdıvan üstad nerede?

İş Bankası personeline enflasyonun üzerinde zam yaptı. En düşük maaş yan ödemelerle birlikte 18 bin liraya yükselirken günlük yemek ücreti ise 128 lira oldu. İktidar, memur ve emekli maaşlarına yüzde 30 zam yapmıştı.
    Belki fışkirtma degil gerçekten ekonomi düzeliyor olamaz mı ? Şu an ülkede refah maximum seviyede .yani bu iş fiskirtma deyip basite indirgenecek bir durum değil .bu komple bir ekonomik kalkınmanın belirtisi olabilir.

3.  Alıntı Originally Posted by Batman Yazıyı Oku

gıdıvan üstad nerede?

En az 25 bin olmalıydı. Düşük buldum. Personeline daha bonkör olabilirdi.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

4. Refahı kelle paça çorbası seviyesine indirirsen herşeyi söyleyebilirsin.

Alıntı Originally Posted by r.lucas Yazıyı Oku
    Belki fışkirtma degil gerçekten ekonomi düzeliyor olamaz mı ? Şu an ülkede refah maximum seviyede .yani bu iş fiskirtma deyip basite indirgenecek bir durum değil .bu komple bir ekonomik kalkınmanın belirtisi olabilir.

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    pazarcılar kasaları pazarın ortasına boşalttılar
    millet almak için birbirini eziyor
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

5. Burgan On günlük TL hesap

250 ye kadar % 27

6. İş Bankası maaşı 18 bin yapmış, TL olarak çok yüksek gelsede altı üstü 900 Euro maaş, burada sorsan herkesin batmış dediği Yunanistan'da ki asgari ücret seviyesinde. Böyle fışkırtma olmaz ben 2007 yılında bankada yeni işe başladığımda 1500 Euro maaş alıyordum. Euro enflasyonu da hesaba kattığımızda fakirleşme ciddi boyutta.

7.  Alıntı Originally Posted by r.lucas Yazıyı Oku
    Hocam o refahtan biraz bize de yollayın

Alıntı Originally Posted by Mombasa kampala Yazıyı Oku
    Burgan On günlük TL hesap

250 ye kadar % 27
    Simdi nkolay düşünsün
    Son düzenleme : paramanya; 10-01-2023 saat: 20:59.

Sayfa 648/1001 İlkİlk ... 148548598638646647648649650658698748 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •