Sayfa 650/1001 İlkİlk ... 150550600640648649650651652660700750 ... SonSon
Arama sonucu : 8005 madde; 5,193 - 5,200 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri( ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - VII

orasi ole sukr ya padisahim diyecek gunlere hizla yol aldik dogru diyorsunuz

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    5.500 den aşağı değildir. İyisin ya en düşük emekli maaşı diye bi garabeti icat etmeselerdi.
    yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir

Evet dostum bir sekilde gitmek lazim su yag degisimine yada 40bin bakim zamani geldi ona gidebilirim

Alıntı Originally Posted by Westwind Yazıyı Oku
    Yağı değiştir yağ önemli.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bir de sunu dusunelim...
    Avrupa da almanya fransa italya hollanda da asgari ucret ile min emekli maasi orani nedir ona gore de olabilir, bizde su anda bir evvelki asgari ucret ile esitlenmis oldu 5500tl

Alıntı Originally Posted by british Yazıyı Oku
    asgari ücret 8.500.-TL

min. emekli maaşı 5.500.-TL

emeklinin cebinden alınan 3.000.TL

yılda 36.000.-TL = USD 2.000.-

12.000.000 emekli X USD 2.000 = USD 24.000.000.000.-

USD 24.000.000.000 X 20 yıl = USD 480.000.000.000.-

Demek ki kalsiyum ile ilgili bir sikinti var. Dikkat edin derim..

Alıntı Originally Posted by şef Yazıyı Oku
    sn dudu, peynir, özellikle koyun, candır. böbrek taşı düşürürüm, son 2 cm büyük taş olunca düşmedi, ameliyat oldum. doktor yasaklar koydu, biri de peynir. peynir olunca hiçbir yasağı uygulamıyorum. benim kahvaltı da 4-5 çeşit peynir olu yahu. bir de kaymakla bal. başka bir şey yok zaten. bu arada gravyer, peynir in kralı.

5. Futbolcular genelde borsaya yatırıyorlar
     Alıntı Originally Posted by Trade Shark Yazıyı Oku
    T.C Hazinesinin eurobond borçlanması kadar büyüklüğü messi %5 faizli olana yatırsa yılda 50 milyon euro kazanıyor

serbest usd li fonlar var onlara park ediniz

Alıntı Originally Posted by sathyz Yazıyı Oku
    Vakıfbank'ta 2 gün önce repo faizine koymuştum doları. Bugün mesaj geldi, Repo'yu bugünden itibaren durdurmuş Vakıfbank. Ne yapacaklarını şaşırdılar doları baskılamak için.

3 sene once balkan tur yapmistik o keyifli idi ama dedigin gibi 99a otelde yatirmazlar pek adami, bir iki kisi icin ideal turlar fazlasi pek olmaz evet

Alıntı Originally Posted by marfatih Yazıyı Oku
    99 euroya maksimum 4 gün yunanistan turu gördüm ben onunda iki gecesi otel konaklamalı olur gerisi otobüs yolculuğu. Turları sevemiyorum özgür değilim. 1 kere bile çıkacak olsam yine de yaptırırım. Bir de siz tek kişi hesaplıyorsunuz. aile olarak düşünün araç ile daha avantajlı. iyi günler

Bunca maas alip neden bir otomatik odeme fatura pesinde kosuyor bunlar
    hirs mi zorunluluk mu cozemedim...
    rica etti kredi karti aldim ama artik bardagi tasiriyor bunlar ben istemiyorum extra otomatik odeme yetti be

Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    bankalar çıldırdı zırt pırt maaşlara zam yapıyorlar pandemiden beri bu kaçıncı zam ben sayısını unuttum maaşları arttığından beri mt lerin davranış tarzı da değişti ben öyle hissediyorum eskiden arada sırada ararlar bilgi verirlerdi şimdi ben arıyorum lütfedip dönüş bile yapmıyor sanırım ıt bölümünde çalışanlarının maaşı 100 bine yaklaşmıştır gelde Gıdıvan olma

Sayfa 650/1001 İlkİlk ... 150550600640648649650651652660700750 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •