Sayfa 178/990 İlkİlk ... 78128168176177178179180188228278678 ... SonSon
Arama sonucu : 7920 madde; 1,417 - 1,424 arası.

Konu: Viop XLVII

Bi tek adı abdülle başlamalı dememiş.
    bir halt olacağı yok.

2.  Alıntı Originally Posted by MiniYatirimci Yazıyı Oku
    pay piyasası prosedürüne otomatik yukarı adım kuralı gelmiş. devre kesen senet seans sonuna kadar yukarı adım kuralına tabi olacak.
    sürekli bişeyler uyduracaklarına şu bofa ve kapı kredi robotlarını bir inceleseler.Çoğu tahtayı aşırı şekilde manüple ediyor bu ikisi.
    manüplasyon demişken manüplasyonu yapan kişiyle beraber kurumu da cezalandırmalısın. Yoksa kurumlar para kazanmak için herşeye izin verir. Bunları çok gördük...
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

3.  Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    sürekli bişeyler uyduracaklarına şu bofa ve kapı kredi robotlarını bir inceleseler.Çoğu tahtayı aşırı şekilde manüple ediyor bu ikisi.
    manüplasyon demişken manüplasyonu yapan kişiyle beraber kurumu da cezalandırmalısın. Yoksa kurumlar para kazanmak için herşeye izin verir. Bunları çok gördük...
    Tamamen katılıyorum robotların algoritmaları insan zekasını hiç eder 10 dk da yüzde 2 ve üstü lik salinim yapan robotun hızına en iyi trader bile yetişemez..

4. bir haftada çok fazla düştü. neden alım gelmiyor. buna bakmak lazım bence.

5. yakında spk dan pasife satış verenin topuguna sıkarım raconu kesecek...

BASIN AÇIKLAMASI
    Sermaye piyasasının güvenilir, şeffaf, etkin, istikrarlı, adil ve rekabetçi bir ortamda
    işleyişinin ve gelişmesinin sağlanması, yatırımcıların hak ve menfaatlerinin korunmasını
    teminen, Borsa İstanbul’da gerçekleştirilen işlemler, Kurulumuz ve Borsa İstanbul
    tarafından anlık takip edilirken, piyasa bozucu eylemlere karşı gözetim ve denetim
    faaliyetleri Kurulumuz tarafından sürekli olarak yerine getirilmektedir.
    Bu kapsamda, sermaye piyasasının güven, açıklık ve istikrar içinde çalışmasını
    bozacak nitelikteki eylem ve işlemlerin tespiti halinde, Sermaye Piyasası Kanunu
    hükümleri çerçevesinde, Kurulumuz tarafından sorumlular hakkında cezai yaptırımlar
    uygulanacaktır.
    Kamuoyuna saygıyla duyurulur.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

6. Sopa etkisini göstermiş gibi. Vadeli güzel açtı.

Palanın ıslak odununa karşı SPK'nın sopası.

iyi olan kazansın.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

7. sabah sabah hızlı alım yaptı.
    akşama ne olur bakacağız?

8.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Bugün zarar yazmaktan kurtulduk, az da olsa şorttan kar yazdık..
    Trend önemli

Akşam pazarı ucuzluğundan biraz mal aldım, belki yarın deptürür
    Günaydın esnaf, hayırlı işler bol kazançlar olsun,
    Her gün para dağıtıyorlar burda, deptürdü değil mi
    Bugün malları okuturuz ikigözüm abi çok gıvraksın der mi der
    Hamdım Piştim Yandım

Sayfa 178/990 İlkİlk ... 78128168176177178179180188228278678 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız